Rockstar Games | Konzol Center
2020
Már
1
HírPletyka

Spekulációkat indított a Rockstar Games új grafikája

0

A Rockstar Games a weboldalán egy új grafikát tett közzé, ami azonnal beindította a találgatásokat, hogy vajon mit is jelenthet. Egy új játékra számít mindenki, de csak találgatások vannak, melyik lehet ez.

Bővebben
2019
Sze
18
Hír

Saját áruházat indított a Rockstar

0

A Rockstar Games is csatalkozott azon kiadók csoportjához, akik saját áruházaikban értékesítik a PC-s játékaikat. Elindult a Rockstar Games Launcher, melyet bárki ingyenesen letölthet.

Bővebben
2018
okt
27
Hír

Félmilliárd dollárt kaszálhatnak idén a Rockstar alapítói a Red Dead Redemption 2-n

0

Üzleti elemzők számításai szerint a Red Dead Redemption 2 akkora siker lesz, hogy idén a Rockstar alapítói több mint félmilliárd dollárral gazdagítják magánvagyonukat. Igen, a magánvagyont, nem a cégét. 

Bővebben
2018
okt
11
HírPletyka

Készülőben lehet a Bully 2

0

A Bully 2 a Rockstartól egyik leginkább követelt játék a rajongók részéről, habár, amennyire tudjuk, semmi ilyesmiről sincs szó a stúdiónál. Vagy mégis? A Bully 2-re utaló nyomok bukkantak fel az interneten. 

Bővebben
2016
máj
19
Hír

2017 tavaszáig nem jön új Rockstar-játék

0

A Take-Two bejelentette, hogy a 2017-es üzleti évére az összes megjelenő játékát már bejelentette, így senki nem számíthat arra, hogy új Rockstar-játék kerülhet az üzletekbe jövő március 31-ig. 

Bővebben
2016
Már
27
Hír

Már készül a Grand Theft Auto VI

0

Egy, a Rockstarhoz közel álló forrás a napokban több mindent elárult a TechRadar-nak a Grand Theft Auto-sorozatról, többek között azt is, hogy már elkezdtek dolgozni a hatodik részen. 

Bővebben
2016
Már
22
Hír

A Bully játszható PlayStation 4-en

0

A Rockstar Games szépen elkészített két PS2-es klasszikus felújított változatát, ezek egyike a Bully, a másik pedig a Manhunt. Bármilyen hihetetlen, mindkettő 1080p-ben fut. 

Bővebben
2015
máj
18
HírVideó

Öt éve jelent meg a Red Dead Redemption

Napra pontosan öt évvel ezelőtt jelent meg a Red Dead Redemption, s a születésnap alkalmából készült egy rajongói videó, mely napjaink játékába, a GTA V világába helyezi John Marstont. 

Bővebben
2014
okt
27
HírVideó

Tölthető a felújított GTA San Andreas

Tegnap óta tölthető a Grand Theft Auto: San Andreas felújított, HD verziója, melyért a Marketplace-en most 497 forintot kell csak fizetni. A megjelenés alkalmából mutatunk egy ingame videót, így néz ki a felújított anyag. 

Bővebben
2014
okt
24
Hír

Valóban jön a San Andreas felújított változata

Tegnap a fél világ arról beszélt, hogy a Rockstar újra kiadja a Grand Theft Auto: San Andreas című játékát Xbox 360-ra, miután kiszivárogtak a játék achievementjei. Addig csak pletyka volt, most már biztos: a kiadó megerősítette a hírt. 

Bővebben
2014
jún
30
Hír

Saját templomot vásárol a GTA V-stúdió fejese

0

A Grand Theft Auto V-öt készítő Rockstar North vezetője, Leslie Benzies gondolt egyet, és vásárolt egy templomot magának Edinburghben. A vásárlásnak semmi köze a videojátékokhoz. 

Bővebben
2014
jún
17
Hír

Rockstar-akció Xbox LIVE-on

0

A Microsoft a Rockstar Games néhány címét leakciózta Xbox LIVE-on a Deals with Gold promóciójának keretében, melyben röhejes 1800 forintért lehet olyan játékot megvenni, mint például a Red Dead Redemption. 

Bővebben
2014
máj
14
Hír

33 millió GTA V talált gazdára

0

A Take-Two  is közzétette a 2014-es üzleti jelentését, melyből kiderült, hogy a tavaly augusztusban megjelent Grand Theft Auto V 33 millió példányban fogyott világszerte. Jövőre új játékkal jelentkezik a Rockstar!  

Bővebben
2014
Már
19
Hír

Rockstar-akció a PlayStation Store-on

0

A Rockstar gondolt egy cifrát, és egy rakat játékát leakciózta a PlayStation Store-on. 1500 forintért vehető meg a Grand Theft Auto IV, 2000-ért a Max Payne 3, viszont a Red Dead Redemption és a GTA V sehol sincs. 

Bővebben