Rovio | Konzol Center
2015
Júl
19
HírVideó

Kedvcsinálón az Angry Birds 2

Július 30-án jelenik meg az Angry Birds 2, iOS és Android platformokon lesz elérhető. Hogy hangulatba hozzunk, itt egy rövid kedcsináló. 

Bővebben
2014
dec
4
Hír

Leépít az Angry Birds fejlesztője

Az Angry Birds részekkel világhírt és hatalmas vagyont szerzett finn Rovio komoly leépítésekbe fogott, ugyanis egy átszervezés részeként egységeit egyetlen városba csoportosítja át. Mindez természetesen azt is jelenti, hogy vége az aranykorszaknak. 

Bővebben
2014
Már
17
Hír

Mozgásban az Angry Birds Epic

0

A Rovio gondolt egy cifrát, és a dollárszázmilliókat hozó Angry Birds-ből csinált egy körökre osztott szerepjátékot, melynek Angry Birds Epic a címe, s ráeresztette iOS és Android platformokra. A játék már megjelent, de Európában még nem tölthető. 

Bővebben
2014
Már
9
HírVideó

Középkori Angry Birds van készülőben

0

A Rovio hivatalos You Tube-csatornáján közzétett egy meglehetősen rövid előzetest, melyből arra lehet következtetni, hogy a következő Angry Birds-játék bizony középkori témát fog kapni. Hivatalos információk egyelőre nincsenek. 

Bővebben
2013
Júl
11
HírVideó

Tiny Thief – ilyen lett a Rovio új játéka

0

Ideje már elfelejteni az Angry Birds-sorozatot, s ez a Rovio is tudja, annak ellenére, hogy zsírosra kereste magát a bugyuta játékkal, úgy tűnik, végre továbblép. Új játékuk a Tiny Thief, melyet most mozgás közben is megnézhetsz.

Bővebben
2013
máj
5
Hír

Megjelent az Angry Birds Friends

0

A Rovio ígéretének megfelelően az Angry Birds-sorozat következő epizódja már tölthető is az App Store-ból, mely a Friends alcímre hallgat, s mint ahogy a neve is sejteti, barátainkkal tudunk megmérkőzni benne.

Bővebben
2013
Már
17
Hír

The Croods – itt a Rovio legújabb játéka

0

Akármennyire is millió dolláros biznisz (volt) az Angry Birds, a finn Rovionak ideje továbblépnie, és új vizekre evezni. A Dreamworks-szel egy projekt erejéig összeálltak, s elkészítették a The Croods 3D animációs film játékváltozatát.

Bővebben
2012
okt
8
Hír

Érkezik az Angry Birds Star Wars kiadás

0

A napokban várható az a hivatalos sajtóközlemény a Rovio-tól, melyben bejelentik a következő Angry Birds iterációt, mely – most kapaszkodjatok meg – Star Wars témájú lesz! Nem, ez nem a hét vicce, sajnos mindez igaz!

Bővebben
2012
Sze
19
HírVideó

Előzetesen a Bad Piggies

0

A Rovio a közelmúltban szellőztette meg, hogy hamarosan érkezik a következő játékuk, a Bad Piggies, melyben a madarakkal szemben a malacok kapják a főszerepet. Sokat nem árultak el róla, a mostani előzetes viszont igen.

Bővebben
2012
Sze
10
HírVideó

Angry Birds: Bad Piggies megjelenés

0

Hamarosan újabb teljes értékű Angry Birds játékot dob piacra a Rovio, melynek alcíme Bad Piggies, azaz a rossz disznók lesz. Néhány napja még nem lehetett tudni, mire készül a finn cég, többen csak egy frissítést vártak, de mára kiderült, hogy új játék a vége.

Bővebben
2012
aug
31
Hír

A Rovio-hoz igazol a Battlefield 3 producere

0

Patrick Liu személyében immáron a második oszlopos DICE tag hagyja el a svéd fejlesztőcsapatot, s keres más kihívást a jövőben. Liu az Angry Birds készítőjéhez igazol át, az biztos, hogy komoly profilváltásnak lehetünk szemtanúi.

Bővebben
2012
Júl
13
HírVideó

Amazing Alex – a Rovio új játéka

0

2009 óta először jelentkezik új játékkal a finn Rovio, miután az Angry Birds franchise-t minden lehetséges fronton kipasszírozta, s a több, mint egymilliárd letöltéssel a zsebeit degeszre tömte dollárokkal. Itt az Amazing Alex.

Bővebben
2012
máj
7
Hír

48 millió dollár profitot termelt tavaly az Angry Birds

0

Ha valaki néhány évvel ezelőtt azt mondja, hogy milliárdos lesz az a cég, aki egy olyan játékot készít, melyben csúzliból kell malacokra lövöldözni madarakkal, és ebben ki is merül, azt a világon mindenütt körberöhögik. Pedig így lett, a Rovio megcsinálta.

Bővebben
2012
feb
26
HírVideó

Új játékon dolgozik a Rovio

0

A finn Rovio, mely az Angry Birds játékokkal szerzett magának hírnevet és hatalmas vagyont, amellett, hogy további Angry Birds részekkel rukkol elő, egy teljesen új projekten dolgozik. Addig is érkezik márciusban az Angry Birds Space.

Bővebben