Ryse: Son of Rome | Konzol Center
2017
Júl
9
Hír

Ingyen a tiéd lehet a Ryse: Son of Rome

0

A GameSessions nevű újonnan indított virtuális piactér jóvoltából most ingyen hozzájuthatsz a Ryse: Son of Rome-hoz, melyért cserébe gyakorlatilag semmit nem kell tenned. Egy hónapig gondolkodhatsz rajta. 

Bővebben
2014
Sze
20
HírVideó

Megmutatja magát a PC-s Ryse: Son of Rome

Októberben debütál PC-re a tavaly Xbox One egyik nyitócímeként megjelent Ryse: Son of Rome, s most ebből a változatból nézhetünk meg egy igen vaskos, 45 perces felvételt. Ami biztos, a látvánnyal semmi baj nem lesz! 

Bővebben
2014
aug
7
HírVideó

Ősszel érkezik PC-re a Ryse

A Ryse: Son of Rome ősszel jelenik meg PC-re, jelentette be ma a Crytek. A korábbi Xbox One-exkluzív cím támogatja a 4K-felbontást, és az összes DLC-t tartalmazni fogja. 

Bővebben
2014
Már
3
HírVideó

Ryse: Son of Rome – így fest a Mars’ Chosen DLC

0

Xbox LIVE-on már elérhető a Ryse: Son of Rome legújabb DLC-je, a Mars’ Chosen, melyben egy új játékmód, illetve öt új térkép található. A csomagért 8,99 dollárt kell fizetni, kedvcsinálónak álljon itt ez az előzetes. 

Bővebben
2014
feb
17
Hír

Csökkennek az Xbox One digitális játékok árai

0

A Microsoft bejelentette, hogy válaszul a közösség nyomására, miszerint olcsóbban kellene adnia Xbox One-ra a digitális játékokat, kísérleti jelleggel csökkenti azok árait a következő napokban. Rájuk is fér!

Bővebben
2013
nov
22
Hír

Ryse: Son of Rome teszt

0

Az E3-on bemutatott Ryse: Son of Rome demót mindenki szájtátva nézte, s gondolta joggal, hogy ez igen, ilyen egy nextgen nyitócím, amit az Xbox One megérdemelt. A konzol megjelent a játékkal együtt, s befutottak az első tesztek is.

Bővebben
2013
nov
19
HírVideó

Ryse: Son of Rome launch trailer

0

A Microsoft közzétette az október 23-án megjelenő Ryse: Son of Rome launch trailerét. A játékban a fiatal római katona, Marius Titus bőrébe bújhatunk, aki a családja kiirtását szeretné megbosszulni.

Bővebben
2013
nov
7
HírVideó

Ryse: Son of Rome – a harcrendszer

0

Friss videó érkezett az Xbox One-exkluzív Ryse: Son of Rome-ból, melyen a harcrendszert vehetjük górcső alá részletesebben. Megjelenés november 22-én, gyakorlatilag két hét múlva.

Bővebben
2013
nov
1
HírVideó

Négy DLC-t kap a Ryse: Son of Rome, Season Pass részletek

0

A Microsoft megosztotta a külvilággal a Ryse: Son of Rome-mal kapcsolatos DLC-terveit, melyből kiderült, hogy a redmondi cég négy bővítményt készít majd a játékhoz, s lesz Season Pass is hozzá.

Bővebben
2013
okt
31
HírVideó

Élőszereplős sorozatot kap a Ryse: Son of Rome

0

A Ryse: Son of Rome egy négy részből álló élőszereplős videósorozatot kap a közeljövőben a Machinima jóvoltából, melyben a játék főhőse, Marius Titus szemszögéből láthatjuk a történéseket. A sorozat november 5-én indul, természetesen közöljük.

Bővebben
2013
okt
30
HírVideó

Friss előzetesen a Ryse: Son of Rome

0

Az Xbox One egyik legértelmesebb nyitócíme lesz a Ryse: Son of Rome, melyből most friss előzetes érkezett. Azt nem tudjuk, milyen lesz a játék, azonban a hangulat, amit áraszt magából, az fantasztikus!

Bővebben
2013
okt
28
HírVideó

Ryse: Son of Rome televíziós reklám

0

Közeledik az Xbox One megjelenése, nagyobb sebességen a marketing: a Ryse: Son of Rome megkapta az első televíziós reklámját, melyen egy római katona, Marius Titus készül éppen bosszúra. A játék hamarosan debütál az Xbox One-nal karöltve.

Bővebben
2013
Sze
16
HírVideó

Ryse: Son of Rome – a rajongók segíthetnek nevet adni

0

A Crytek felhívással fordult a Ryse: Son of Rome leendő játékosaihoz, miszerint, segítsenek nevet adni néhány kivégzőmozdulatnak. S hogy mihez is kell mindez, van róla három videónk.

Bővebben
2013
Sze
5
HírVideó

Ryse: Son of Rome – fejlesztői naplón a harcrendszer

0

A Crytek által fémjelzett, Xbox One-exkluzív Ryse: Son of Rome jelentősen épít saját harcrendszerére, s egy friss fejlesztői naplóból azt tudhatjuk meg, hogy mindez hogyan is született meg.

Bővebben