Saints Row 4 | Konzol Center
2014
aug
30
HírVideó

PS4-re és Xbox One-ra jön a Saints Row 4

Januárban PlayStation 4 és Xbox One konzolokra is megjelenik a Saints Row 4, jelentette be a Volition és a High Voltage Software a PAX-on tegnap. Természetesen a ráncfelvarrt változatról van szó. 

Bővebben
2013
aug
30
Hír

Elsöprő a Saints Row IV sikere

0

A Saints Row IV kiadója, a Deep Silver szerint a játék sikere elsöprő, ugyanis a megjelenése első hetében egymilliónál is többet vittek belőle haza a játékosok.

Bővebben
2013
aug
17
HírVideó

Saints Row 4 fejlesztői napló – melyik rész a jobb

0

A Volition egy újabb fejlesztői naplót tett közzé a jövő héten megjelenő Saints Row 4-ből, mellyel mindazokkal, akik a sorozat második vagy harmadik részét találják jobbnak, szeretnék elhitetni, hogy bizony a negyedik rész mindent ötvöz, amiért a sorozatot szerettük.

Bővebben
2013
aug
15
HírVideó

Saints Row 4 – a harmadik fejlesztői napló

0

Megkapta harmadik fejlesztői naplóját a Saints Row IV, melyen a fejlesztők arról mesélnek, hogy a játékban újonnan bemutatott szuper képességek milyen új lehetőségeket nyitnak meg a játékosok előtt. Megjelenés jövő héten, addig még jön a launch trailer.

Bővebben
2013
aug
9
Hír

Egymillió dolláros gyűjtői kiadást kap a Saints Row 4

0

Azzal nem mondunk újat, hogy a kiadók rendszeresen kedveskednek az igazi rajongóknak egy-egy speciális-, illetve gyűjtői kiadással, melyből még akkor is akad bőven, ha drága. A Saints Row 4 és kap egy ilyet, de ebből csak egy van. Ára egymillió dollár!

Bővebben
2013
aug
3
HírVideó

Az első Saints Row IV fejlesztői napló

0

Bár már jócskán volt alkalmunk Saints Row 4 látnivalókat nézegetni, a Volition mindez idáig egyetlen fejlesztői naplót sem tett közzé a játékból. Most ezt pótolja, megérkezett az első videónapló.

Bővebben
2013
Júl
28
HírVideó

Saints Row 4 őrület vasárnap reggelre

0

Ha ebben a bitang hőségben semmit nem akarsz komolyan venni, akkor jó indítása a napnak ez a Saints Row 4-videó, mely kétséget sem hagy afelől, hogy nem volt épelméjű az, aki ezt az egész játékot kitalálta. Augusztus 23-án kezdődhet a téboly…

Bővebben
2013
Júl
25
HírVideó

Aranylemezen a Saints Row 4

0

A Deep Silver világgá kürtölte, hogy a Volition gondozásában készült Saints Row IV aranylemezre került, azaz, indulhat a játék sorozatgyártása. Egyúttal Season Pass-t is jelentettek be hozzá.

Bővebben
2013
Júl
23
HírVideó

Újabb őrült előzetesen a Saints Row 4

0

A Volition egy percig sem akarja azt a látszatot kelteni, hogy a Saints Row 4-et akár csak egy kicsit is érdemes komolyan venni. A legfrissebb előzetesen épp a macskalét rejtelmeibe nézhetünk bele.

Bővebben
2013
Júl
3
HírVideó

Saint’s Row 4 – Függetlenség Napja előzetes

0

Nincs híján kis hazafiasság érzésnek a Volition csapata, holnap ugyanis az Egyesült Államokban Függetlenség Napja van, ami a legnagyobb amerikai ünnep. Ez alkalomból a Saints Row 4 is kapott egy témába vágó előzetest.

Bővebben
2013
jún
28
HírVideó

Saints Row 4 – a zártajtós videó

0

Az E3-on zárt ajtók mögött mutatták be azt a tízperces videót, melyet a Saints Row 4 vezető producere, Jim Boone kommentál végig. Mint a napokban megtudtuk, a sorozat ezzel a résszel véget is ér, így rajongóknak minden képkocka kincs!

Bővebben
2013
jún
26
Hír

Vélhetően a Saints Row IV lesz a sorozat utolsó része

0

Azok számára, akik odáig meg vissza vannak a Saints Row-sorozatért, talán rossz hír lesz az, amiről beszámolunk: vélhetően az augusztusban megjelenő Saints Row IV lesz a sorozat utolsó része.

Bővebben
2013
jún
2
GalériaHír

Íme a Saints Row IV dobozképe

0

Befutott a Saints Row IV borítója, melyben szokás szerint a lila szín dominál. A játék augusztus 23-án jelenik meg, Xbox 360, PS3 és PC platformokra.

Bővebben
2013
máj
28
HírVideó

Saints Row 4 – videón az egyik speciális kiadás

0

A közelgő Saints Row 4 megjelenés jóvoltából a Volition egy videót tett közzé, melyen a játék egyik speciális kiadása, a Commander in Chief Edition mutatkozik be. A csomag csak az amerikai előrendelők számára lesz elérhető.

Bővebben