Saints Row: The Third | Konzol Center
2020
máj
24
HírVideó

Így fest a generáció legszebben felújított játéka

0

Ebben a generációban a felújított címekkel, azaz, a remaszterekkel már Dunát lehetne rekeszteni, azonban mindeddig várni kellett egy olyan felújításra, ami gyakorlatilag tökéletesre sikerült.

Bővebben
2012
Sze
25

Saints Row: The Third – The Full Package bejelentés

0

Ugyan a THQ másképp nevezte el a Complete Edition-t, mint ahogy azt szokás, ettől még örömteli hír, hogy novemberben érkezik a Saints Row: The Third Full Package, mely minden egyes kiegészítőjével együtt kínálja az őrült kalandot a játékosoknak.

Bővebben
2012
feb
20
Hír

Új Saints Row: The Third DLC érkezik

0

A Saints Row 3 rajongóinak jó hírünk van, még a héten megérkezik a játék soron következő letölthető kiegészítője, mely a Gangstas in Space címet kapta a keresztségben. A címből is kitűnik, hogy a játék a világűrbe tart, vajon idegenek is lesznek?

Bővebben
2012
jan
25
Hír

A THQ racionalizál, 3,8 millió Saints Row 3 a boltokban

0

A THQ ma bejelentette, hogy a jövőben működését racionalizálni, áramvonalasítani szeretné, és a digitális szegmensre, illetve a legfőbb franchise-okra kíván összpontosítani.

Bővebben
2012
jan
12
Hír

UK Charts: a legnagyobb példányszámban eladott játékok 2011-ben

0

2011-ben a Call of Duty: Modern Warfare 3 volt az Egyesült Királyság legjobban fogyó címe, a UKIE által ma közzétett kimutatás szerint.

Bővebben
2012
jan
11
HírVideó

Úton az újabb Saints Row: The Third DLC

0

Annak ellenére, hogy sokat nem vártunk tőle, a tavalyi év egyik kellemes meglepetése volt a Saints Row: The Third, ami a rekeszizmokra igen csak hatással volt játék közben. Néhány felesleges DLC-t követően most jön egy érdemi.

Bővebben
2012
jan
9
Hír

UK Charts – a FIFA 12 mindenkit meglep

0

Valaki mondja meg, miért szeretnek az emberek karácsony körül jobban focizni ? A FIFA 12 ugyanis a tavalyi utolsó héten, és az idei elsőben is a UK TOP40-es lista első helyén landolt.

Bővebben
2012
jan
3
Hír

UK Charts – itt is a FIFA 12 az élen

0

Érdekes dolog ez a karácsony, már csak azért is, mert képes átírni a videojáték eladások toplistáit, ráadásul, meglepő módon teszi ezt. Az Egyesült Királyságban – Magyarországhoz hasonlóan – karácsonykor a FIFA 12 tarolt.

Bővebben
2011
dec
27
Hír

Saints Row: The Third – bugos a PC-s verzió

0

A Saints Row: The Third remek játék, és a PC tulajdonosok is örülhettek, amikor kiderült, hogy a harmadik részre a Volition már teljes értékű játékot készít, nem konzol portot, mint a második rész esetén.

Bővebben
2011
dec
24
Hír

Akciós a Saints Row: The Third Steamen

0

Ha a délelőtti nagy sürgés-forgásban, bejgli töltésben és halpikkelyezésben van öt perced, s még nem játszottál a Saints Row: The Third játékkal, akkor ma jó üzletet csinálhatsz.

Bővebben
2011
dec
21
HírVideó

Saint’s Row: The Third Warrior Pack DLC trailer

0

A Volition a Saints Row: The Third játékához kiadott DLC-k mindeddig fegyvereket és ruhákat tartalmaztak, s ez most sincs másképp a Warrior Pack DLC esetében. Videón a tartalom.

Bővebben
2011
dec
19
Hír

UK Charts – Skyrim, Skyrim, Skyrim

0

Megjelenése óta dekkol a Bethesda RPG-je a brit szoftvereladások első helyén és esze ágában sincs onnan elmozdulni. A második helyezett 15,000 kópiával gyengébb.

Bővebben
2011
dec
10
Hír

NPD: novemberben a Modern Warfare 3 uralja Amerikát

0

Elérkezett a novemberi számadás ideje, az NPD Group közzétette legfrissebb felmérést a videojáték piacból, szoftverek és hardverek mustra alatt. A Modern Warfare 3 áll az első helyen.

Bővebben
2011
nov
21
Hír

UK Charts – még mindig a Modern Warfare 3 vezet

0

Bár jócskán megcsappant a britek érdeklődése a Call of Duty: Modern Warfare 3 iránt, még mindig nem eléggé ahhoz, hogy ne az első helyen dekkoljon a TOP40-es listán.

Bővebben