SEGA | Konzol Center
2018
Júl
8
HírVideó

Augusztus végén érkezik a Shenmue I-II felújított változata

0

Augusztus végén visszatér a legendássá vált Shenmue-sorozat, a Sega ugyanis felújított kiadást készít a játékból. Választani lehet majd az eredeti, vagy a modernizált irányítás között. 

Bővebben
2018
Júl
7
Hír

Elérhető a Yakuza Kiwami 2 demója

0

A Sega bejelentette, hogy a Yakuza Kiwami 2 demója már elérhető a PlayStation Store-ban. Az augusztusi megjelenés előtt mindenki eldöntheti, kell-e neki a felújított cím. 

Bővebben
2018
Már
16
HírVideó

Xboxra és PS4-re jönnek a Sega Mega Drive klasszikusai

0

Mai retro: Xbox One-ra és PS4-re is megjelennek az egykori Sega Mega Drive klasszikus címei. Nem csupán digitális változatban, hanem lemezes formában is kaphatóak lesznek. 

Bővebben
2017
nov
20
Hír

Holnap új RPG-t jelent be a SEGA

0

A DualShockers úgy értesült, hogy a holnapi nap folyamán új szerepjátékot leplez le a SEGA. Természetesen semmit nem tudni még az egész projektről, november 21. hozza el az információkat magával. 

Bővebben
2017
Már
19
HírVideó

Sonic Forces – akcióban a kék sün

0

Mindenki kedvence Sonic, a kék süni idén kétszer is visszatér, egyszer a Sonic Forces főszereplőjeként, mely PC-re, Xbox One-ra és PS4-re jelenik meg. A játék alatt a The Hedgehog Engine 2 dübörög. Jól néz ki. 

Bővebben
2015
máj
24
HírVideó

Total War Arena gameplay

Napvilágot látott a legelső Total War: Arena videó, mely a játék alfa változatába enged betekintést. Az Arena egy free-to-play címként jelenik meg, a csapatalapú stratégiai játék műfajban. 

Bővebben
2015
máj
5
E3Hír

Nem lesz ott a SEGA az E3-on

A SEGA a mai nap folyamán bejelentette, hogy kihagyja az idei Electronic Entertainment Expo-t, azaz az E3-at. Az év elején bejelentett átszervezés miatt nincs idejük a kiállításra. 

Bővebben
2014
jún
4
E3HírVideó

E3 2014: Novemberben érkezik a Sonic Boom

0

A SEGA nem várt a legújabb Sonic-bejelentéssel a jövő héten kezdődő E3-ig, s egy blogposztban árulta el, hogy még idén novemberben megérkezik az új Sonic-játék, kizárólag a Nintendo konzoljaira. 

Bővebben
2014
feb
26
HírVideó

Mozgásban a Sonic Boom

0

A SEGA tovább nyúzza a rókabőrt, akarom mondani a sünbőrt a Sonic-sorozatról, s idén kiadja Wii U és 3DS platformokra a Sonic Boom-ot. Ebből érkezett most egy fejlestztői napló, az első gameplay felvételekkel fűszerezve.

Bővebben
2014
jan
2
HírVideó

iOS-re költözött a Sonic Racing Transformed

0

A SEGA kiadta a Sonic & All Stars Racing Transformed iOS (és Android) verzióját, melyben mikrotranzakciókra is lehetőség lesz. A mobilcímet jelenleg 4,99 USD összegért lehet letölteni az AppStore-ból.

Bővebben
2013
okt
5
HírVideó

Football Manager 2014 – a Classic mód

0

A SEGA egy friss videóban ecseteli, hogy milyen javításokat eszközölt az először tavaly bemutatkozó Classic játékmódban a Football Manager 2014-ben. A játékmód azoknak lehet jó alternatíva, akik nem tudnak annyi időt szánni a játékra.

Bővebben
2013
aug
1
Hír

Jó negyedévet zárt a SEGA

0

Lezárult a 2014-es üzleti év első negyedéve, s a kiadók sorban teszik közzé pénzügyi jelentéseiket. Ezúton a SEGA került terítékre, akiről kiderült, hogy jó terminust zártak, a Company of Heroes 2 viszont mérsékelten fogy.

Bővebben
2013
máj
29
HírVideó

Sonic: Lost Worlds – az első trailer

0

Sonic: Lost Worlds címmel jelenik meg a jövőben kizárólag Nintendo 3DS és Wii U platformokra a következő Sonic-kaland, melyből a SEGA közzétette az első előzetest. A klasszikus recept mellett maradtak a készítők, hamisítatlan kék sün érzés.

Bővebben
2013
máj
11
Hír

Javult a SEGA eredménye

0

Bár hosszútávú konzekvenciákat egyelőre korai lenne levonni, úgy tűnik, hogy a SEGA-nak lassan sikerül magára találnia. A legfrissebb pénzügyi jelentésük szerint a 2013-as üzleti évben több, mint 50%-kal nőtt a profitjuk az előző évhez képest.

Bővebben