Shadow of the Tomb Raider | Konzol Center
2018
aug
20
Hír

New Game Plus-szal jön az új Tomb Raider

0

Az Eidos Montreal végre nem egy újabb játékmenet videóval, hanem egy friss információval jelentkezik a Shadow of the Tomb Raider-rel kapcsolatban, miszerint a játék New Game Plus-móddal jelenik majd meg. 

Bővebben
2018
aug
19
HírVideó

Shadow of the Tomb Raider – ismerd meg ellenfeledet!

0

Már menetrendszerűen érkezik a szeptemberben debütáló Shadow of the Tomb Raider napi előzetes, ezúttal az aktuális mozgókép arról szól, hogy mennyire fontos is kiismerni az ellenséged. 

Bővebben
2018
aug
13
HírVideó

Shadow of the Tomb Raider – a közelharcról

0

A kevesebb néha több, de ezt az Eidos Montreal nem tudja, mert már majdnem napi szinten szórja az előzeteseket a játékból. Ezúttal a közelharc a  téma, Lara a technikákat variálva teszi el láb alól az ellenfeleit. 

Bővebben
2018
aug
12
HírVideó

Shadow of the Tomb Raider – túlélés a dzsungelben

0

Az Eidos Montreal nem szégyellős, ha a legújabb Tomb Raidert kell mutogatni: a legfrissebb kedvcsinálón azt nézheted meg, ahogy Lara teljesen egyedül éli túl a dzsungel nem mindennapi kihívásait. 

Bővebben
2018
aug
10
HírVideó

Víz alá visz a Shadow of the Tomb Raider

0

Szabadtüdős búvárok is megirigyelhetik azt, amit Lara Croft csinál a víz alatt, a Shadow of the Tomb Raiderben ugyanis számos alkalommal kell a felszín alá buknia a bögyös macának. Erről szól a legújabb előzetes. 

Bővebben
2018
Júl
29
HírVideó

Shadow of the Tomb Raider – Lara akrobatikája

0

A Shadow of the Tomb Raider legújabb előzetesén azt nézhetjük meg, hogy Larának milyen mozgáskészletre lesz szüksége a túléléshez. Mászás, ugrás, csimpi, egyensúlyozás, a repertoár meglehetősen tág. 

Bővebben
2018
Júl
24
HírVideó

Tíz percre vár a Shadow of the Tomb Raider

0

Tízperces játékmenet felvétel érkezett a Shadow of the Tomb Raiderből, melyen Paititi városát nézheted meg közelebbről. A játék szeptember 14-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, valamint PlayStation 4-re. 

Bővebben
2018
ápr
2
Hír

Shadow of the Tomb Raider – így fest Lara Croft

0

Március 15. óta köztudott, hogy készül az új Tomb Raider-játék, azonban a Crystal Dynamics nagyon szűkre fogta a látnivalókat az új epizódból. Eddig még Larát sem mutatták meg belőle, most viszont megtört a jég. 

Bővebben
2018
Már
15
HírVideó

Hivatalos a Shadow of the Tomb Raider

0

A Square Enix hivatalosan is bejelentette a Shadow of the Tomb Raidert, mely szeptember 14-én jelenik meg. Egy húsz másodperces kedvcsinálót is készítettek, több információt későbbre ígérnek. 

Bővebben
2018
Már
15
Hír

Összel jön a Shadow of the Tomb Raider

0

A Crystal Dynamics túl sok energiát nem tett abba, hogy cáfolja a az elmúlt időszak pletykáját, miszerint jön a következő Tomb Raider-játék. Sőt, a játék oldalára most egy teaserkép is felkerült. 

Bővebben