Sleeping Dogs | Konzol Center
2015
dec
28
Hír

Mégsem készül el a Triad Wars

A United Front Games úgy döntött, hogy a Sleeping Dogs mellékágaként készített Triad Wars mégsem jelenik meg, január végén lelövik véglegesen a projektet. 

Bővebben
2014
Sze
23
HírVideó

Itt a Sleeping Dogs Triad Wars

Az ígéreteknek megfelelően befutottak a Square Enixtől a Sleeping Dogs: Triad Wars-ról az első információk, és egy mozgókép is. A PC-s mellékág akció-stratégiai műfajt kap, a részletekért olvass tovább! 

Bővebben
2014
Sze
21
Hír

Holnap mutatják be a Sleeping Dogs folytatását

A United Front Games holnap fogja leleplezni a Sleeping Dogs folytatását, azonban nem is igazi folytatás lesz, ráadásul csak egyetlen platformra fog megjelenni. Korai volt tehát az öröm, hogy a sandbox játék folytatódik. 

Bővebben
2014
aug
7
Hír

Az új konzolokra jön a Sleeping Dogs

Még júniusban listázta a ShopTo a Sleeping Dogs HD kiadását Xbox One és PlayStation 4 konzolokra, aztán ugyanazzal a lendülettel le is szedte az adatlapokat. Most az Amazon tette ugyanezt, októberre hirdetve a Sleeping Dogs: Denfinitve Editiont. 

Bővebben
2014
jún
15
Hír

PS4-re és Xbox One-ra jön a Sleeping Dogs

0

Bár hivatalos megerősítés nincs, az egyik internetes áruház kilistázta a 2012-ben megjelent Sleeping Dogs-t a két új nagykonzolra. A sandbox játék úgy tűnik tehát, hogy hamarosan HD verziót kap. 

Bővebben
2013
dec
31
Hír

Games With Gold január – Sleeping Dogs és Lara Croft

0

Úgy tűnik, hogy a Microsoft szeretné egy kicsit vonzóbbá tenni a Games With Gold promócióját, eddig ugyanis bosszantóan ócska, ezer éves játékokkal próbált a nagy adakozó szerepében díszelegni a vállalat. Januárban izgalmasabb játékok jönnek végre.

Bővebben
2013
okt
8
Hír

Triad Wars – Új Sleeping Dogs-játék érkezik

0

Annak idején még az Activision kezdett el True Crime: Hong Kong címen dolgozni azon a projekten, melyből a Sleeping Dogs lett, mely mint most kiderült, újabb epizódot fog kapni a jövőben.

Bővebben
2013
Már
13
HírVideó

Elérhető a Sleeping Dogs új DLC-je

0

Tegnap óta elérhető és tölthető a Sleeping Dogs legújabb, Year of the Snake című DCL-je, melyért hét dollárt, vagy 560 MS pontot kell fizetni, platformtól függően. A megjelenés alkalmából az expanzió egy külön előzetest is kapott.

Bővebben
2013
jan
31
Hír

PC-re akciózik a Square Enix

0

Gyakorlatilag kihagyhatatlan ajánlattal rukkolt elő a Square Enix: digitális áruházukban sikercímeiket adják 50 illetve 75%-os árengedménnyel, így például fillérekért juthatsz hozzá a Sleeping Dogs-hoz.

Bővebben
2013
jan
30
Hír

Ingyenes lesz a Sleeping Dogs PS Plus előfizetőknek

0

A Sony februárban ismét bizonyítja, hogy érdemes PS Plus tagságot vásárolni, ugyanis újabb, teljes verziós játékokat ad ingyen azoknak, akik előfizetők. A legnagyobb cím közülük a Sleeping Dogs.

Bővebben
2013
jan
30
HírPletyka

Nextgen projekthez toboroz munkaerőt a Sleeping Dogs készítője

0

Szerettük a tavaly megjelent, hányattatott sorsú Sleeping Dogs-t, mely a United Front Games műhelyében készült. A csapat most nextgen projektjéhez toboroz munkaerőt, amiről senki nem tudja, hogy mi is lesz.

Bővebben
2012
dec
20
HírVideó

Tölthető a Sleeping Dogs: Zodiac Tournament DLC

0

A Sleeping Dogs Zodiac Tournament DLC-je már elérhető minden platformról, s a Square Enix a megjelenés alkalmából külön launch trailert készített az expanzióhoz, íme.

Bővebben
2012
dec
12
Hír

Sokat vártak a játékosok a Sleeping Dogs-tól

0

A nyár végén megjelent Sleeping Dogs üde színfoltja volt az idei nem túl rózsás felhozatalnak, s mint kiderült, a játék nem is fogyott rosszul. A kiadó szerint azonban a játékosok túl sokat vártak a játéktól, s erről maga a kiadó is tehet.

Bővebben

Tölthető a Sleeping Dogs Dragon Master DLC

0

A Square Enix összecsomagolva tette elérhetővé a Sleeping Dogs eddig megjelent kiegészítőit, mely mától tölthető Dragon Master Pack címen. Az expanzióért 640 MS pontot, vagy 5,1 fontot kell fizetni, Xbox 360, PlayStation 3 és PC platformokra.

Bővebben