Sony Computer Entertainment | Konzol Center
2015
jún
30
E3HírVideó

Fogadunk, sosem láttad még így a PlayStation főnökét!

Gyakorlatilag bármibe, akár egy vadonatúj PlayStation 4-be is fogadunk, hogy soha nem láttad még így a Sony Worldwide Studios elnökét, Shuhei Yoshida-t! Izzad, szenved mint a kutya, alig bír beszélni! 

Bővebben
2014
aug
8
HírVélemény

Egy játékos beperelte a Sony-t az új Killzone miatt

Végre valahára megtörtént az, aminek már sokkal korábban meg kellett volna: egy kaliforniai férfi beperelte a Sony-t a Killzone: Shadow Fall miatt. A vád nem más, mint félrevezető reklámozás és csalás. 

Bővebben
2013
jún
19
Hír

Nem csökkenti a Sony a PlayStation 3 árát

0

Egy búcsúzú generáció legendás tagjaként mindenki azt várta a PlayStation 3-tól, hogy az új generáció közeledtével a jelenlegi konzol árát csökkenteni fogja. Lehet, hogy ez logikus lépés lenne, a Sony még sem tervez ilyet, derült fény ma erre.

Bővebben
2013
feb
7
Hír

Nyereséges negyedéven van túl a Sony

0

A Sony is közzétette a 2013-as üzleti év harmadik negyedévére vonatkozó pénzügyi jelentését, melyből kiderült, hogy a japán vállalat pozitív üzemi eredményt, azaz nyereséget ért el, még csökkenő eladások mellett is.

Bővebben
2012
nov
12
Hír

A Sony egy szintre van a bóvli besorolástól

0

A többek között a PlayStation-t is gyártó japán óriásvállalat évek óta pénzügyi gondokkal küzd, melyet most tetézett, hogy a Moody’s a napokban leminősítette a vállalatot, így az egyetlen szinttel van csak a bóvli kategória felett.

Bővebben
2012
máj
10
Hír

Veszteséges üzleti évet zárt a Sony

0

A Sony közzétette a 2012. március 31-én zárult üzleti évének eredményeit, a vállalat veszteséges volt, részben köszönhetően a csökkenő hardver- és televíziós eladásoknak. 18.5%-kal esett azon részleg bevétele, ahova a PS3 is tartozik.

Bővebben
2012
feb
18
Hír

2.9 milliárd dollár veszteséget termel a PlayStation

0

A Sony Corporation, a Sony Computer Entertainment anyavállalata 2.9 milliárd dolláros veszteséget szenved el a PlayStation divízió miatt. Ehhez a teljesítményhez masszívan hozzájárult a PlayStation Vita megjelenése és vesszőfutása.

Bővebben
2012
feb
15
Hír

Március 2-án indul a magyar PlayStation Store

0

Végre, ez a nap is eljött. Pontosabban eljön. Március 2-án hazánkban is megkezdi hivatalos működését a PlayStation Store. A nagy vetélytárs Xbox LIVE, már 2010 őszétől fogad magyar regisztrációt.

Bővebben
2012
jan
11
Hír

CES 2012: nem lesz PlayStation 4 bejelentés

0

Már sok pletyka kapott szárnyra a Sony és a Microsoft nextgen konzoljának az idei E3-on történő bejelentéséről, de megerősítés egyik fél részéről sem történt. Eddig.

Bővebben
2012
jan
10
Hír

CES 2012: Netflix már PS Vita-n is

0

Kazuo Hirai, a Sony Computer Entertainment elnöke bejelentette, hogy az online filmpiac (Video on Demand) nagyágyúja, a Netflix PlayStation Vita-n is elérhető lesz.

Bővebben
2011
dec
30
HírVideó

Videóüzenetben fenyegették meg a Sony-t

0

Az Anonymous nevű hackercsoport nevének hallatán sok PlayStation játékos liberója lesz tele, pláne a Sony munkatársainak, ha az év eleji nagy PlayStaion Network leállásra gondolnak. A Sony most újabb fenyegetést kapott.

Bővebben
2011
aug
31
Hír

A PS Vita a PSP filozófiáját követi

0

Az Edge magazinnak adott interjújában a Sony Computer Entertainment Europe főnök, Jim Ryan azt nyilatkozta, hogy a szoftver az első számú prioritás a PS Vita számára.

Bővebben
2011
aug
4
Hír

Csak jövőre érkezik Európába a PS Vita

0

A Sony Computer Entertainment elnöke, Kaz Hirai megerősítette, hogy csak 2012-ben érkezik az európai és az amerikai régióban a cég új kézikonzolja. Japánban még idén.

Bővebben
2011
Júl
13
Hír

A Sony 20 millió dollárt invesztál PSN exkluzív címekbe

0

A Sony ma bejelentette, hogy egy hároméves terv részeként húszmillió dollárt invesztál PSN exkluzív címek fejlesztésébe. A cél egyértelmű, növelni a digitális értékesítést.

Bővebben