Sony | Konzol Center
2020
feb
23
Hír

Japán játékok nagy akciója a PS Store-ban

0

A Sony nagy kiárusítást tart a PlayStation Store-ban, aminek keretén belül japán játékok kaptak akciós árcímként a Big in Japan-promóció keretein belül. Akár 70%-os kedvezménnyel is behúzhatsz címeket.

Bővebben
2019
nov
10
Hír

A Sony erősít a PlayStation 5-re, új stúdiót nyit Malajziában

0

A Sony új stúdiót nyit jövőre Malajziában, tovább erősítve a globális jelenlétét azoknak a stúdióknak, akik gőzerővel a kiadó játékait készítik. A PlayStation 5 közeledtével a japánok semmit nem bíznak a véletlenre.

Bővebben
2019
okt
11
Hír

Tucatjával küldi el a Sony az európai dolgozóit

0

A Sony a napokban, a PlayStation 5 bejelentése után több tucatnyi munkavállalójának mondott fel európai részlegénél, jelezték különböző források. Más meglepő hír is napvilágot látott a japánok háza tájáról.

Bővebben
2019
Sze
28
Hír

Saját online áruházat nyitott a Sony a hardvereinek és játékainak

0

A Sony saját online üzletet nyitott, hogy függetlenül és közvetlenül árulhassa a PlayStation-játékokat és hardvereket a vásárlóknak. Az online piactér egyelőre csak az Egyesült Államokban működik.

Bővebben
2019
Sze
1
Hír

A Sony a Tokyo Game Shown sem tart konferenciát

0

A Sony Interactive Entertainment nem tart PlayStation-konferenciát a hamarosan kezdődő Tokyo Game Shown, folytatva ezzel a csökkentett jelenlétét a nagy videojátékos kiállításokon.

Bővebben
2019
Júl
6
Hír

Magyarázza a Sony a PS Plus-cserét

0

Mindenkit meglepett, hogy a héten a Sony minden előzetes bejelentés nélkül lecserélte a PES 2019-et a PS Plus-kínálatában a Detroit: Become Human Deluxe Edition-re. A konzolgyártó most megmagyarázza, miért.

Bővebben
2019
máj
23
Hír

Még a Sony dolgozói is meglepődtek a riválissal történő együttműködés hírén

0

Múlt héten jelentette be a Sony és a Microsoft, hogy partnerséget kezdeményeztek a felhő alapú technológiák és a streaming lehetőségek közös kihasználása érdekében. Mindenkit meglepett a hír, még a Sony dolgozóit is.

Bővebben
2019
máj
18
Hír

A Sony és a Microsoft szövetségre lépett

0

Nem káprázik a szemed, a két nagy konzolgyártó rivális, a Microsoft és a Sony szövetségre lépett egymással, derült ki a Microsoft közleményéből. A felhő alapú megoldásokon, játékstreamelésen dolgoznak együtt.

Bővebben
2019
ápr
18
Hír

Az első hivatalos részletek az új PlayStation-ről

0

Mark Cerny, a PlayStation vezető tervezője interjút adott a Wired magazinnak, amiben konkrétumokat árult el a következő generációs PlayStation-ről. Ami biztos, idén nem jelenik meg a konzol.

Bővebben
2019
ápr
7
Hír

A brit kormány vizsgálja a Sony, Microsoft és a Nintendo online szerződéses gyakorlatát

0

Az Egyesült Királyság gazdasági- és versenyhivatala vizsgálatot indított a Sony, a Microsoft és a Nintendo online szerződéses gyakorlata ellen, hogy az valójában mennyire fair. Végre valakinek szemet szúrt.

Bővebben
2019
Már
23
Hír

State of Play – élőben közvetít a Sony

0

A Nintendo Direct mintájára úgy tűnik, hogy a Sony is inkább az élő rendezvényekről az élő közvetítésekre. A japán cég bejelentette, hogy State of Play címen hamarosan jön az első közvetítésük.

Bővebben
2019
Már
15
HírPletyka

A Sony szemet vetett a Rockstar anyacégére

0

A Take-Two részévenyei öt százalékot emelkedtek arra a pletykára, miszerint a Sony a kiadó magas szintű vezetőivel folytat tárgyalásokat annak felvásárlásáról. Ha ez tényleg megvalósulna, hatalmas előnyre tenne szert a cég.

Bővebben
2019
feb
13
E3Hír

A Sony szerint az E3 mellett elhaladt a világ

0

A SIE Worldwide Studios fejese, Shawn Layden a CNetnek adott nyilatkozatában elárulta, hogy idén miért nem vesz részt a Sony az E3-on. Elhaladt a világ az expó mellett, és már nem tölti be jól a szerepét. 

Bővebben
2019
feb
9
Hír

Mostantól 100GB a PlayStation Plus felhője

0

Múlt hónapban jelentette be a Sony, hogy a PlayStation Plus előfizetői az eddigi 10GB helyett már 100GB tárhelyet kapnak a felhőbe, ahol mentéseiket és egyéb állományaikat kezelhetik. Mi lehet a döntés hátterében?

Bővebben