Sony | Konzol Center
2020
aug
4
Hír

Rekord árbevételt ért el a PlayStation

0

A Sony az április-június közti pénzügyi negyedévben rekord árbevételt ért el: a vállalat történetében soha nem volt még ilyen erős az első három hónap a PlayStation divízióban.

Bővebben
2020
Júl
10
Hír

A Sony bevásárolta magát az Epic Games-be

0

Tegnap a Sony és az Epic Games bejelentette, hogy a japán konzolgyártó részesedést vásárolt a Fortnite és az Unreal Engine tulajdonosába. Ez persze nem jelenti azt, hogy mostantól csak Sony-játékokat készítenek.

Bővebben
2020
Júl
3
Hír

70 dollárba kerül majd az NBA2K21 az új konzolokra

0

Bár már több iparági szereplő célzott rá, eddig még konkrétumok nélkül lehetett csak sejteni, hogy a következő generációban drágulni fognak a játékok. Megvan az első hivatalos ár, ami 10 dollárral magasabb, mint jelenleg.

Bővebben
2020
jún
6
Hír

Pert vesztett a Sony Ausztráliában, mert elutasította a hibás digitális játék árának visszatérítését

0

Jó lenne minél több ilyen esetről hallani: Ausztráliában a Sony Interactive Entertainment pert vesztett négy fogyasztó ellen, mert nem térítette vissza részükre a hibás digitális játékok árát. Büntetést fizetnek.

Bővebben
2020
ápr
15
Hír

Két ajándék játékkal buzdít a Sony otthonmaradásra

0

A Sony egy teljesen új kezdeményezést leplezett le, melynek a Play at Home nevet adták a japánok. Ingyenes játékokkal próbálja  rajongókat rávenni arra, hogy most inkább maradjanak otthon, és játszanak.

Bővebben
2020
feb
23
Hír

Japán játékok nagy akciója a PS Store-ban

0

A Sony nagy kiárusítást tart a PlayStation Store-ban, aminek keretén belül japán játékok kaptak akciós árcímként a Big in Japan-promóció keretein belül. Akár 70%-os kedvezménnyel is behúzhatsz címeket.

Bővebben
2019
nov
10
Hír

A Sony erősít a PlayStation 5-re, új stúdiót nyit Malajziában

0

A Sony új stúdiót nyit jövőre Malajziában, tovább erősítve a globális jelenlétét azoknak a stúdióknak, akik gőzerővel a kiadó játékait készítik. A PlayStation 5 közeledtével a japánok semmit nem bíznak a véletlenre.

Bővebben
2019
okt
11
Hír

Tucatjával küldi el a Sony az európai dolgozóit

0

A Sony a napokban, a PlayStation 5 bejelentése után több tucatnyi munkavállalójának mondott fel európai részlegénél, jelezték különböző források. Más meglepő hír is napvilágot látott a japánok háza tájáról.

Bővebben
2019
Sze
28
Hír

Saját online áruházat nyitott a Sony a hardvereinek és játékainak

0

A Sony saját online üzletet nyitott, hogy függetlenül és közvetlenül árulhassa a PlayStation-játékokat és hardvereket a vásárlóknak. Az online piactér egyelőre csak az Egyesült Államokban működik.

Bővebben
2019
Sze
1
Hír

A Sony a Tokyo Game Shown sem tart konferenciát

0

A Sony Interactive Entertainment nem tart PlayStation-konferenciát a hamarosan kezdődő Tokyo Game Shown, folytatva ezzel a csökkentett jelenlétét a nagy videojátékos kiállításokon.

Bővebben
2019
Júl
6
Hír

Magyarázza a Sony a PS Plus-cserét

0

Mindenkit meglepett, hogy a héten a Sony minden előzetes bejelentés nélkül lecserélte a PES 2019-et a PS Plus-kínálatában a Detroit: Become Human Deluxe Edition-re. A konzolgyártó most megmagyarázza, miért.

Bővebben
2019
máj
23
Hír

Még a Sony dolgozói is meglepődtek a riválissal történő együttműködés hírén

0

Múlt héten jelentette be a Sony és a Microsoft, hogy partnerséget kezdeményeztek a felhő alapú technológiák és a streaming lehetőségek közös kihasználása érdekében. Mindenkit meglepett a hír, még a Sony dolgozóit is.

Bővebben
2019
máj
18
Hír

A Sony és a Microsoft szövetségre lépett

0

Nem káprázik a szemed, a két nagy konzolgyártó rivális, a Microsoft és a Sony szövetségre lépett egymással, derült ki a Microsoft közleményéből. A felhő alapú megoldásokon, játékstreamelésen dolgoznak együtt.

Bővebben
2019
ápr
18
Hír

Az első hivatalos részletek az új PlayStation-ről

0

Mark Cerny, a PlayStation vezető tervezője interjút adott a Wired magazinnak, amiben konkrétumokat árult el a következő generációs PlayStation-ről. Ami biztos, idén nem jelenik meg a konzol.

Bővebben