Splinter Cell: Blacklist | Konzol Center
2013
aug
16
HírVideó

Splinter Cell: Blacklist – az első negyed óra

0

Azt hittük, hogy a tegnapi launch trailer után már nem érkezik több videó az egy hét múlva megjelenő Splinter Cell: Blacklist-ből. Tévedtünk. Az Ubisoft közzétette a játék első 15 percét, melyet megmutatunk azoknak, akiket nem zavar a spoiler.

Bővebben
2013
aug
15
HírVideó

Splinter Cell: Blacklist launch trailer

0

És vége. A Splinter Cell: Blacklist-ből nem látunk több látnivalót a megjelenés előtt, az Ubisoft közzétette a játék launch trailerét, a marketingesek megpihenhetnek végre. A játék jövő hét pénteken jelenik meg, Xbox 360, PS3 és PC platformokra.

Bővebben
2013
aug
15
Hír

Splinter Cell: Blacklist teszt

0

Sam Fisher ugyan csak jövő héten pénteken (illetve egyes országokban kedden) kezdi meg legújabb kalandjait, a nyugati sajtó egy része már rátette kezét a Splinter Cell: Blacklist-re, és elkezdték közzétenni a játékról készült tesztjeiket.

Bővebben
2013
aug
14
HírVideó

Splinter Cell: Blacklist – százféle lehetőség vár rád

0

Nem kevesebbet állít az Ubisoft legújabb előzetese, mint azt, hogy legalább százféle módon lehet majd játszani a Splinter Cell: Blacklist-et. A játék jövő héten pénteken jelenik meg, addig reméljük, hogy már csak a launch trailer jön, kezd sok lenni belőle.

Bővebben
2013
aug
14
HírVideó

Splinter Cell: Blacklist – a kooperatív mód részletei

0

Az Ubisoft egy újabb videót tett közzé a Splinter Cell: Blacklist-ről, melyen a kooperatív mód részleteit osztják meg a játék készítői a nagyközönséggel. Sam Fisher legújabb kalandja jövő héten pénteken debütál az üzletek polcain.

Bővebben
2013
aug
12
HírVideó

Televíziós reklámon a Splinter Cell: Blacklist

0

A jövő heti megjelenése előtt a Splinter Cell: Blacklist újabb kedvcsinálót kapott, ezúttal egy televíziós reklám formájában. Bár nem valószínű, hogy a CG trailer valakit meggyőzne, aki eddig ne szerette volna megvenni a játékot, azért megmutatjuk.

Bővebben
2013
aug
11
Hír

Splinter Cell: Blacklist gépigény

0

Az Ubisoft a hétvégén tette közzé a hamarosan megjelenő Splinter Cell: Blacklist gépigényét, melyről a legnagyobb rosszindulattal sem lehetne azt mondani, hogy bizony erőmű kell ide. De ha valakinek gyengus a hardvere, még van idő fejleszteni.

Bővebben
2013
aug
10
HírVideó

Splinter Cell: Blacklist – a játék bemutatása

0

Friss, hétperces videót tett közzé az Ubisoft a Splinter Cell: Blacklist-ről, melyben mindent belepakoltak, amit a játékról tudni kell. Taktikák, a történet, a multiplayer mód, a főszereplő, egyszóval minden, amit tudnod kell, mielőtt megveszed a játékot.

Bővebben
2013
aug
9
Hír

Aranylemezen a Splinter Cell: Blacklist

0

Elkészült a Splinter Cell: Blacklist, a játék aranylemezre került. Ha az égiek is úgy akarják, a sorozatgyártáskor is nem lesz semmi bibi, s a játék az üzletek polcaira kerülhet agusztus 23-án.

Bővebben
2013
aug
4
HírVideó

Splinter Cell: Blacklist – a fenyegetés

0

Vasárnapra is jutott egy kis Splinter Cell-előzetes, az Ubisoft most már tényleg fokozott tempóra kapcsolt a marketinggel. A legújabb előzetes arról szól, hogy mi is az a Feketelista, és ki is áll mögötte.

Bővebben
2013
aug
3
HírVideó

Splinter Cell: Blacklist – az első 15 perc

0

Eddig sem volt kevés látnivaló a Splinter Cell: Blacklist-ből, most azonban az Ubisoft közzétette a játék első 15 percét. Ugye mondani sem kell, hogy akit érdekel a játék, ne nézze meg, mert erősen spoileres?

Bővebben
2013
Júl
31
HírVideó

Splinter Cell: Blacklist – a zsoldosok élete

0

Az Ubisoft már futószalagon tolja az arcunkba a Splinter Cel: Blacklist videókat, nem hiába, augusztus 23-a már meglehetősen közel van. A legújabb felvételen a zsoldosok bőrébe bújhatunk be, s vadászhatunk a kémekre a multiplayer módban.

Bővebben
2013
Júl
30
HírVideó

Splinter Cell: Blacklist – mozgásban a Spies vs Mercs

0

Ismét mozgásban csodálhatjuk meg a Splinter Cell: Blacklist többjátékos módját, ezúttal a kémek szemszögéből, fejlesztői kommentárral megspékelve. A játék magyar felirattal jelenik meg, Xbox 360, PS3 és PC platformokra.

Bővebben
2013
Júl
24
HírVideó

Splinter Cell: Blacklist – a játékstratégiák

0

Friss és ropogós előzetessel jelentkezik az Ubisoft és a Splinter Cell: Blacklist, melyen Sam Fisher játékstílusairól kapunk bővebb információkat. Lopakodj, rejtőzködj vagy támadj, ez csak rajtad múlik!

Bővebben