Square Enix | Konzol Center
2020
jún
12
HírVideó

Project Athia címen nagyot villantott a Square Enix

0

Bármi is legyen a tegnap bemutatott Project Athia, atmoszférából jelesre vizsgázott a tegnap esti Sony-bemutatón. A Square Enix új projektje még akár jól is sülhet el a végén.

Bővebben
2020
Már
31
HírVideó

Felújított változatot kap az eredeti Nier

0

A Square Enix bejelentette, hogy felújított változatot kap az első Nier-játék, ami azon túl, hogy új külsővel, új tartalmakkal, új zenével is érkezik, amit az eredeti zeneszerző komponál.

Bővebben
2018
Sze
16
HírVideó

Jövőre érkezik a God Eater 3

0

A Bandai Namco bejelentette, hogy Európába 2019-ben érkezik a God Eater 3. A japánoknál december 13-tól szedhetik szét a játékot. A bejelentéshez friss trailer is dukál, várjuk a pontos dátumot! 

Bővebben
2017
máj
2
HírVideó

Itt a Code Vein első előzetese

0

A Bandai Namco által a napokban leleplezett Code Vein megkapta a maga első előzetesét, melyben a “vámpíros Dark Souls” fedi fel magát. A játékot a God Eater csapata készíti, s az anyag alapján érdemes lesz rá figyelni. 

Bővebben
2016
máj
15
Hír

Megduplázta profitját a Square Enix

0

Különösen jól sikerült a Square Enix előző, március 31-én zárult pénzügyi éve: a kiadó megduplázta profitját ebben az időszakban. Különösen a digitális részleg húz jól. 

Bővebben
2015
máj
2
Hír

A Square Enix demózza a DirectX 12-t

A Square Enix egy álleejtős demóval mutatta meg azt a technológiát, melyet a DirectX 12 tett lehetővé, s melyen gőzerővel dolgoznak a japánok. A látványhoz négy darab Geforce Titan X kellett. 

Bővebben
2014
dec
29
HírVideó

Epikus traileren a Final Fantasy XV

Valamikor 2006-ban Final Fantasy Versus XIII címmel indult, mára pedig Final Fantasy XV címre hallgat a Square Enix legújabb szerepjátéka, melyből most egy epikus videót tudunk megmutatni. 

Bővebben
2014
nov
12
HírVideó

Megtörtént a Just Cause 3 bejelentés

Gyakorlatilag már évek óta pletykálják, most azonban a hivatalos megerősítés is napvilágot látott: jövőre jelenik meg az Avalanche Studios gondozásában a Just Cause 3.

Bővebben
2014
Júl
25
Hír

Akciózik a Square Enix

0

Nyár van, s az uborkaszezonból is szeretnék a kiadók kihozni a legjobbat, így a Square Enix is úgy döntött, hogy leakciózza játékait, hátha generálnak így egy kis árbevételt. 

Bővebben
2014
ápr
16
Hír

A Sony 47 millió dollárnyi Square Enix-részvényt adott el

0

A Sony az elmúlt években a Square Enix harmadik legnagyobb részvényese volt, azonban ennek a kapocsnak vége, ugyanis a konzolgyártó az utolsó darabig megszabadult ezektől az értékpapíroktól.

Bővebben
2013
aug
26
Hír

Négymillió Tomb Raider kelt el

0

Darrel Gallagher, a Square Enix frissen kinevezett vezetője néhány információt osztott meg a Gamasutra-n a kiadó bizonyos címeivel kapcsolatban, mint például az idén tavasszal megjelent Tomb Raider.

Bővebben
2013
aug
9
gamescomHír

GC 2013: A Square Enix felhozatala

0

Két hét múlva kerül megrendezésre Kölnben az idei Gamescom, s a Square Enix a mai nap közzétette, hogy miket is óhajt bemutatni az expón. Kilenc új játékot visz magával a kiadó a rendezvényre.

Bővebben
2013
aug
1
Hír

Nextgen konzolokra készül a Tomb Raider folytatása

0

Ennél jobb hír nem is érkezhetett volna ma estére: a Square Enix megerősítette, hogy nextgen konzolokra már javában fejlesztés alatt áll a Tomb Raider folytatása. A játékról egyelőre semmit nem árultak el, csak magát a fejlesztés tényét.

Bővebben
2013
máj
13
Hír

Hatmilliárd jenes veszteség a Square Enix-nél

0

Igen nehéz pénzügyi éven van túl a Square Enix, s bár lehetett számítani arra, hogy nem zárt jó évet a kiadó, azt senki nem várta volna, hogy ennyire. A nagy címek ellenére komoly veszteséggel kell megbarátkozniuk.

Bővebben