Star Wars: Battlefront II | Konzol Center
2019
Sze
24
HírVideó

Új frissítést kap a Battlefront II

0

A Star Wars: Battlefront II holnap frissül, egy új bolygóval, valamint egy új, négyfős kooperatív móddal lesz gazdagabb az univerzum. Az új bolygó neve Felucia, és lesz egy botok ellen egyedül játszható porció is.

Bővebben
2018
dec
16
Hír

EA Access – már a Star Wars: Battlefront 2 is elérhető

0

A hatalmas botrány övezte Star Wars: Battlefront II immáron hivatalosan is bekerült a fizetős EA Access kínálatába, így aki még nem próbálta, ráteheti a mancsát a játékra. 

Bővebben
2018
dec
1
HírVideó

Bekerült a Star Wars: Battlefront II az EA Access-be

0

Bár a hivatalos bejelentés elmaradt, a Star Wars: Battlefront II szép csendben besunnyogott az EA Access kínálatába. A játékosok figyeltek fel rá, hogy bizony ez ott van, és játszható. 

Bővebben
2018
ápr
15
HírVideó

Battlefront II – érkezik az áprilisi frissítés

0

A Star Wars: Battlefront II hamarosan megkapja áprilisi frissítését, melyben egy új játkmódot találnak majd a játékosok, valamint az EA visszateszi a játékba a mikrotranzakciókat. 

Bővebben
2018
jan
27
Hír

Átalakul a Battlefront II fejlődési rendszere

0

A DICE belenyúl a Battlefront II fejlődési rendszerébe, melyről egy blogbejegyzésben írtak, azonban részleteket csak március elején árulnak el a fejlesztők. A változással párhuzamosan új tartalom is érkezik. 

Bővebben
2017
nov
26
Hír

Egy francia szenátor szerint is szerencsejáték a lootbox

0

Egyre többen szólalnak meg a Star Wars: Battlefront II körüli lootbox-botrány miatt, ezúttal egy francia szenátor véleménye szerint minősül szerencsejátéknak az ilyesfajta rendszer.

Bővebben
2017
nov
23
Hír

Az ausztrál hatóság szerint is szerencsejáték a lootbox-rendszer

0

Miután a belga szerencsejáték felügyelet kimondta, hogy a lootbox-rendszer szerencsejátéknak minősül, Ausztráliában hasonló verdiktet hozott a területért felelős hatóság. A helyzet fokozódik. 

Bővebben
2017
nov
1
HírVideó

Star Wars: Battlefront II launch trailer érkezett

0

Még két hét van a Star Wars: Battlefront II megjelenéséig, de az Electronic Arts már elérkezettnek látta az időt, hogy fellője a játék utolsó előzetesét, a launch trailert. Az erő legyen veled! 

Bővebben
2017
okt
20
HírVideó

Mozgásban a Battlefront II kampánya

0

A tegnapi Star Wars: Battlefront II sztoritrailere után most a Polygon jóvoltálból a valós játékmenetbe nézhetünk bele. A mellékelt felvétel a játék első három küldetéséből szemezget. 

Bővebben
2017
okt
19
HírVideó

Sztoritraileren a Star Wars: Battlefront II

0

Az Electronic Arts egy új előzetest lőtt fel az éterbe a Star Wars: Battlefront II-ből, mely ezúttal az egyjátékos módra, azaz, a kampányra koncentrál. A végleges játék november 17-én esik be az üzletekbe. 

Bővebben
2017
okt
15
Hír

Az EA megvédte a Battlefront II-t

0

Háborog az internet népe, amióta kiderült, hogy az Electronic Arts – sokak szerint – pay-to-win rendszert tett a Battlefront II-be. Azaz, pénzért olyan ládákat lehet megnyitni, mely előnyhöz juttat a játékban. 

Bővebben
2017
okt
6
HírVideó

Tekints bele a Battlefront II multijába!

0

Elrajtolt a Star Wars: Battlefront II bétatesztje, és a várakozásnak megfelelően csak úgy szaporodnak a játékba betekintést engedő videó. Az alábbi felvételen választ kaphatsz a kérdéseidre. 

Bővebben
2017
okt
3
HírVideó

Holnap indul a Battlefront 2 bétája

0

A holnapi nap kezdődik a Star Wars: Battlefront II bétatesztje, melyhez az Electronic Arts készített is egy ráhangoló előzetest. A béta első körben csak egy bizonyos csoportnak lesz elérhető. 

Bővebben
2017
okt
1
HírVideó

Star Wars: Battlefront II – ilyen lesz a kampány

0

Az Electornic Arts új előzetest adott ki a Star Wars: Battlefront II-ről, s ezúttal olyat, ami mindenkit érdekel, ugyanis most a játék kampányába leshetünk bele. Megjelenés: november 17-én. 

Bővebben