Take-Two Interactive | Konzol Center
2014
máj
14
Hír

33 millió GTA V talált gazdára

0

A Take-Two  is közzétette a 2014-es üzleti jelentését, melyből kiderült, hogy a tavaly augusztusban megjelent Grand Theft Auto V 33 millió példányban fogyott világszerte. Jövőre új játékkal jelentkezik a Rockstar!  

Bővebben
2013
feb
6
Hír

Nyereséges időszakon van túl a Take Two

0

A Take-Two remek eredménnyel zárta az elmúlt üzleti negyedévet, ráadásul 416 millió dolláros árbevételt értek el, mely az egy évvel korábbihoz képest közel kétszeres teljesítmény. Meglepő, figyelembe véve, hogy játékuk jelenleg nulla.

Bővebben
2012
nov
28
Hír

125 millió Grand Theft Auto ment el

0

Strauss Zelnick, a Take-Two ügyvezető igazgatója dagadó mellekkel tudatta a világgal, hogy a Grand Theft Auto-sorozatból világszerte már több, mint 125 millió példány talált gazdára annak indulása óta. Ez még forintból sem kevés, nemhogy videojátékból!

Bővebben
2012
nov
1
Hír

2013 áprilisa után jelenhet meg a GTA V

0

Mint azt mi is megírtuk néhány napja, a Rockstar Games hivatalosan is megerősítette, hogy a Grand Theft Auto V 2013 tavaszán jelenik meg. Most úgy tűnik, hogy a három hónapos időszak tovább szűkíthető a kiadó pénzügyi jelentése alapján.

Bővebben
2012
Sze
16
Hír

Szeptember 20-án jelenthetik be a GTA V megjelenési dátumát

0

A Grand Theft Auto V fő kiadója, a Take Two Interactive tegnap bejelentette, hogy szeptember 20-án élőben közvetíti a weben a részvényeseknek tartott éves beszámolóját. Mindenki azt várja, hogy egyúttal a GTA V megjelenési dátumára is fény derül.

Bővebben
2012
aug
1
Hír

Bíztató a Borderlands 2 előrendelések száma

0

A 2K Games anyacége, a Take-Two Interactive tegnap bejelentette, hogy a Borderlands 2 a kiadó történetének harmadik legnagyobb példányszámban előrendelt játéka, így bizakodva várják a játék őszi megjelenését.

Bővebben
2012
aug
1
Hír

Durván veszteséges a Take-Two, a GTA V javában készül

0

A Take-Two Interactive tegnap éjszaka a befektetőkkel megosztotta a 2013-as üzleti év első negyedévének eredményét, melyből kiderült, hogy a kiadó várakozásokon alul teljesített, s a Grand Theft Auto V pedig javában készül. Megjelenési dátum nincs.

Bővebben
2012
jún
12
gamescomHír

GC 2012: Ott lehet a Grand Theft Auto V

0

Nem több ugyan egy halvány reménysugárnál, de még az is lehet, hogy az augusztusi Gamescom-on felbukkan a Grand Theft Auto V valamilyen formában, és újabb információkkal gazdagodhatunk a játékról. A Take-Two ugyanis jelezte részvételi szándékát.

Bővebben
2012
máj
23
Hír

Hárommillió Max Payne 3 az üzletekben

0

Mintha kicsit alábecsülte volna a Max Payne 3 sikerét annak kiadója, a Take-Two Interactive, ugyanis a múlt heti megjelenés alkalmából világszerte hárommillió példányt szállítottak ki az üzletekbe.

Bővebben
2012
ápr
6
Hír

A Take-Two beszólt a THQ-nak

0

A Take-Two fejese, Strauss Zelnick rendesen beszólt a THQ-nak, miszerint a kiadónak, aki egy ideje már komoly bajban van, körülbelül fél éve lehet hátra. Azt is megmondta, ennek mi az oka, s természetesen a THQ is válaszolt.

Bővebben
2012
feb
3
Hír

Veszteséges negyedévet zárt a Take-Two

0

Nem a Take-Two az egyetlen kiadó, aki sajnos nem túl jó negyedéven van túl, derült ki a ma közzétett pénzügyi jelentésből, mely a 2012-es harmadik üzleti negyedévet vette górcső alá, mely tavaly december 31-gyel zárult.

Bővebben
2012
jan
18
Hír

Jövő évre csúszhat a Grand Theft Auto V

0

A Rockstar Games a napokban bejelentette, hogy a Max Payne 3 március helyett csupán májusban jelenik meg, ez pedig nem jelent túl jót a Grand Theft Auto V számára, ugyanis könnyen lehet, hogy az csak 2013-ban érkezik.

Bővebben
2012
jan
17
Hír

Csak májusban jelenik meg a Max Payne 3

0

A Rockstar Games soron következő TPS játéka, a Max Payne 3 megjelenése két hónapot csúszik, az eredetileg kitűzött márciusi megjelenés helyett a játék csak május 18-án jelenik meg. Konzolokra. PC-re csak júniusban.

Bővebben
2011
nov
9
Hír

Felére apadt a Take-Two árbevétele

0

A Take-Two Interactive ismertette a 2012-es üzleti év második negyedévének eredményeit, miszerint a kiadó árbevétele több mint a felére esett vissza az előző év azonos időszakához képest.

Bővebben