Team Bondi | Konzol Center
2013
aug
2
HírVideó

Whore of the Orient – videón a Team Bondi új játéka

0

Utoljára a Team Bondi-ról akkor hallottunk, miután az L.A. Noire megjelent, s hatalmas balhé kerekedett a stúdió körül. Most előkerült az új projektjük, a Whore of the Orient, melyből a Videogamer.com egy ígéretes gameplay felvételt szerzett meg.

Bővebben
2012
aug
31
Hír

Next-gen játékon dolgozik az L.A. Noire fejlesztője

0

A tavalyi botrány és a csőd keltette mizéria már elvonult a Team Bondi feje felett, s úgy tűnik, hogy ami a csapatból maradt, az nagyon is dolgozik valamin. Közleményükben tudatták a világgal, hogy a következő generációs konzolokra készítenek játékot.

Bővebben
2011
nov
28
HírPletyka

Az L.A. Noire rendezője új játékon dolgozik

0

A Kennedy Miller Mitchel Interactive (KMM) készítheti el az L.A. Noire készítőjének, Brendan McNamara új játékát, mely Sanghajban játszódik. Konkrétumok még nem igazán vannak.

Bővebben
2011
okt
8
Hír

Másfél milliós tartozást hagy hátra a Team Bondi

0

A héten vált hivatalossá, hogy az L.A. Noire fejlesztője, a Team Bondi lehúzza a rolót, bár korábban ezt már szinte tényként írtuk meg. Most kiderült, hatalmas tartozást hagy hátra.

Bővebben
2011
aug
11
Hír

Team Bondi – élt 8 évet

0

Brendan McNamara nem ilyen sorsot szánt gyermekének a 2003-as alapításkor. A hír most már valóban igaz: az L.A. Noire-t készítő ausztrál Team Bondi megszűnt létezni.

Bővebben
2011
aug
9
HírPletyka

Újabb bizonyíték a Team Bondi felvásárlására

0

Újabb részletek szivárogtak ki az L.A. Noire-t készítő Team Bondi lehetséges felvásárlásáról, melyről a napokban adtunk hírt. A lehetséges vevő a KMM Studios.

Bővebben
2011
aug
6
HírPletyka

Pletyka: a KMM Studios felvásárolja a Team Bondit

0

A Kotaku megbízható forrásra hivatkozva azt állítja, hogy a George Miller tulajdonában lévő KMM Studios felvásárolná az L.A. Noire-t készítő Team Bondit.

Bővebben
2011
Júl
23
HírPletyka

L.A. Noire színvonalú mimika lehet a GTA V-ben

0

Az L.A. Noire elkészítéséhez használt MotionScan arcanimációs technológia a forradalmi a videojátékok történetében. A Team Bondi fejese szerint ezt akár a GTA V-ben is viszontláthatjuk.

Bővebben
2011
Júl
5
Hír

Elmérgesedett a viszony a Rockstar és a Team Bondi között

0

Minden jel arra mutat, hogy elmérgesedett a viszony a Rockstar Games és az L.A. Noire fejlesztője, a Team Bondi között. Minderről elsősorban az ausztrál cég menedzsmentje tehető felelőssé.

Bővebben
2011
jún
29
Hír

Vizsgálat indult az L.A. Noire miatt

0

Az International Game Developers Association – egy non-profit játékipari szervezet – vizsgálatot indított az L.A. Noire fejlesztése közben történt visszaélések miatt.

Bővebben
2011
jún
27
HírPletyka

Cudar körülmények között készült az L.A. Noire

0

Az IGN felgöngyölítette, hogy miért is készült hét éven keresztül az ausztrál Team Bondi-nál az L.A. Noire. A volt munkavállalók kitálaltak a körülményekről.

Bővebben
2011
jún
6
Hír

Száz ember maradt le az L.A. Noire stáblistáról

0

A tesztek alapján úgy tűnik, hogy a Team Bondi és a Rockstar Games az elmúlt 7 évben jó munkát végzett az L.A. Noire-ral, azonban egy csomó fejlesztő nem lehetett részese a sikernek.

Bővebben
2011
máj
21
Teszt

L.A. Noire teszt

0

Elképesztő várakozás előzte meg (részünkről is) a Team Bondi és a Rockstar Games legújabb üdvöskéjének, az L.A. Noire-nak a megjelenését. Mindazt, amit az elmúlt hónapokban írtunk, láttunk, olvastunk a játékról, saját szemünkkel szerettük volna látni minél előbb.

Bővebben
2011
máj
15
Hír

L.A. Noire – Kimaradt tartalmak

0

Bármilyen meglepő, a jövő hét pénteken megjelenő L.A. Noire-ból egy rakat tartalom kimaradt, hiába kellett az Xbox 360 verzióhoz három lemez. Ezek várhatóan DLC-ként érkeznek.

Bővebben