Telltale Games | Konzol Center
2018
Sze
22
Hír

Lehúzza a rolót a Telltale Games

0

Az epizodikus  kalandjátékok egyik mestere, a Telltale Games lehúzza a rolót, olyan játékokat köszönhetünk nekik, mint a The Walking Dead vagy például a The Wolf Among Us. Azok mint mindig: a pénz. 

Bővebben
2016
feb
19
HírVideó

Lemezen is megjelenik a Tales from the Borderlands

0

Akik eddig elmulasztották a Gearbox és a Telltale gondozásában elkészült Tales from the Borderlands kalandjait, azok hamarosan lemezes változatban tehetik rá a mancsukat a játékra. Persze mások is. 

Bővebben
2015
ápr
24
Hír

Marvel-játékon dolgozik a Telltale Games

A The Walking Dead vagy a The Game of Thrones-játékokról elhíresült Telltale Games decens megállapodást írt alá a napokban, melyet legkorábban 2017-ben láthatun materializálódni a televíziókon. 

Bővebben
2015
jan
4
Hír

Itt a Telltale Games új játéka a Telltale Games

Az epizodikus címeivel, mint például a The Walking Dead, a The Wolf Among Us vagy a The Game of Thrones hírnevet szerzett Telltale Games új játékot készít, melynek címe: Telltale Games. 

Bővebben
2014
nov
28
Hír

Game of Thrones – az első epizód megjelenési dátuma

A Telltale Games bejelentette, hogy napra pontosan meddig kell várni, amíg a Game of Thrones első epizódja megjelenik a hat részre tervezett játékból. Az első epizód címe, Iron From Ice. 

Bővebben
2014
nov
21
HírVideó

Bemutatkozik a Trónok Harca

A Telltale Games leleplezte a Trónok Harca első előzetesét, mely a hat epizódból álló játék első felvonását vezeti fel. A videóban ismerős arcok tűnnek fel azoknak, aki olvasták a regényeket, vagy látták a sorozatot. 

Bővebben
2014
Júl
16
HírVideó

Dobozos változatban is megjelenik a The Wolf Among Us

0

A Twitteren kürtölte világgá a Telltale Games, hogy dobozos formában is megjelenik a nagysikerű kalandjáték, a The Wolf Among Us. Egyelőre semmilyen információ nincs azonban a kiadásról. 

Bővebben
2014
ápr
2
HírVideó

The Wolf Among Us Episode 3 trailer

0

Bár a Telltale Games még nem árulta el, hogy mikor jelenik meg a The Wolf Among Us Episode 3, az interneten máris felbukkant a játék “launch trailere”. Az első rész tavaly októberben, a második idén februárban jelent meg. Várjuk a harmadikat!

Bővebben
2014
feb
28
HírVideó

The Walking Dead: Season 2 – A House Divided trailer

0

A Telltale Games közzétette a The Walking Dead második évadjának második epizódját beharangozó előzetesét, mely az A House Divided címet kapta a keresztségben. A pontos megjelenési dátum is ismert már: március 4.

Bővebben
2014
feb
6
HírVideó

The Wolf Among Us – előzetesen a harmadik rész

0

Néhány napja jelent meg a The Wolf Among Us második epizódja, a Telltale máris a következő részt promózza. A megjelenésre ezúttal nem kell majd annyit várni, mint a második darabra, pusztán néhány hét, és itt lesz a folytatás! 

Bővebben
2013
dec
25
HírVideó

Ingyen tölthető a The Wolf Among Us első része

0

Kis karácsony, nagy karácsony, s ennek szellemében a Microsoft egy rakat játékát leakciózta Xbox LIVE-on. Ezek közül a Telltale-féle The Wolf Among Us első része most teljesen ingyen tölthető. Ne hagyjátok ki!

Bővebben
2013
okt
3
Hír

Ingyen tölthető a The Walking Dead első része

0

Ingyenesen tölthető a Telltale-féle The Walking Dead: A New Day epizódja Xbox LIVE-on és PSN-en, miközben már mindenki a második évadot várja, mely The Wolf Among Us címmel jelenik majd meg.

Bővebben
2013
jan
7
Hír

8.5 millió The Walking Dead fogyott

0

A Telltale Games gondozásában jelent meg tavaly a The Walking Dead sorozat, s a játék nem érte be kevesebbel, minthogy az Év Játéka címet elhódítsa. Amellett, hogy a közönség és a kritikusok is szeretik, még jól is fogy.

Bővebben
2012
dec
27
Hír

The Walking Dead: Survival Instinct előzetes

0

Először láthatjuk mozgásban a Terminal Reality új játékát, a The Walking Dead: Survival Instinct című darabot, mely ellentétben a Telltale-féle Walking Dead játékkal, nem a képregény alapján készült, hanem az AMC sorozat alapján.

Bővebben