teszt | Konzol Center
2017
okt
8
HírTesztVideó

Middle-earth: Shadow of War teszt

0

Csütörtökön lejárt a Middle-earth: Shadow of War kritikusi embargója, így a firkászok sorra tolták fel a netre a játékról készült véleményüket. Igazán nincs mit szégyenkeznie a Warnernek, sőt, remek játék lett! 

Bővebben
2012
feb
25
Teszt

Binary Domain teszt

0

 A huszonegyedik század nem kezdődött valami fényesen. A globális felmelegedés következtében az első évtizedekben hatalmas áradások jelentkeztek világszerte, melynek következtében az emberiség három negyede elpusztult, a világ romokban hever.

Bővebben
2011
nov
18
Teszt

Saints Row: The Third teszt

0

Egy videojáték legfontosabb célja kétségkívül az, hogy szórakoztasson, s ha azt mondom, hogy a Saint’s Row: The Third egy szórakoztató játék, akkor meglehetősen alábecsülném a Volition munkáját.

Bővebben
2011
nov
14
Hír

Assassin’s Creed: Revelations tesztek

0

Holnap debütál Ezio Konstantinápolyban, az embargó lejárt, s ennek megfelelően megjelentek az első Assassin’s Creed: Revelations értékelések a külföldi magazinoknál.

Bővebben
2011
nov
11
Teszt

The Lord of the Rings: War in the North teszt

0

Az elmúlt néhány évben a The Lord of the Rings franchise némaságba burkolózott, pedig volt idő, amikor Középfölde bizony jóformán az utca embere beszédtémája volt.

Bővebben
2011
nov
8
Teszt

Call of Duty: Modern Warfare 3 teszt

0

Bevallom, van valami perverz élvezet abban, hogy a gazdasági válság kellős közepén az ember a New York-i tőzsde épületébe behatolva rommá lőhet mindent és mindenkit, millió dolláros felszereléseket rombolhat, s a világ vezető  nagyhatalmainak bankrendszereit küldheti padlóra egy jól megcélzott sorozattal.

Bővebben
2011
okt
24
TesztVideó

Uncharted 3: Drake’s Deception teszt

0

Nem volt kérdéses az, hogy a Naughty Dog idén is magasra teszi a mércét az Uncharted 3-mal, s a PlayStation 3 tulajdonosok legnagyobb örömére remekművel rukkol elő.

Bővebben
2011
okt
22
TesztVideó

Forza Motorsport 4 teljesítmény teszt

0

A játékosok által és szakmai berkekben is elismert Digital Foundry elkészítette a Forza Motorsport 4 technikai elemzését.

Bővebben
2011
okt
22
Hír

Battlefield 3 tesztek

0

A DICE és az Electronic Arts üdvöskéje jövő hét pénteken kerül az üzletek polcaira, Amerikában azonban már nagy a készülődés, s a Joystiq magazin olyat tesz, mint még soha.

Bővebben
2011
okt
19
Teszt

Mercury Hg teszt

0

 A sok AAA kategóriás játéknak se szeri, se száma, ezek jellemzően nagy költségvetéssel készülnek, azonban az igazi művészet ott kezdődik, amikor valaki olyan játékot alkot, melyhez meglehetősen szűkösek a forrásai, s mégis le tudja kötni a játékosokat. A Mercury Hg ilyen.

Bővebben
2011
okt
19
Teszt

Xbox Wireless Speed Wheel teszt

0

Néhány évvel ezelőtt a Microsoft már adott ki kormányt az Xbox 360-hoz, ám idén ősszel teljesen máshonnan közelítik meg a témát.

Bővebben
2011
okt
14
TesztVideó

Batman: Arkham City teszt

0

A Rocksteady talán maga várja leginkább, hogy az első tesztek megszülessenek idei sikerjátékáról, a Batman: Arkham City-ről. Vajon tényleg annyira jó, mint amilyenre mindenki várja?

Bővebben
2011
okt
2
Teszt

Dark Souls teszt

0

Japánban a napokban debütált a videojátékok legnehezebbike, a Dark Souls. Az IGN már volt szerencsés tesztelni a játékot, a videós tesztet közöljük.

Bővebben
2011
Sze
20
Teszt

Gears of War 3 teszt

0

Nem kétséges, hogy az idei év egyik legvártabb játéka az Xbox 360 exkluzív Gears of War 3, mely véglegesen felteszi a pontot a trilógiában az i-re.

Bővebben