The Crew | Konzol Center
2016
aug
20
gamescomHírVideó

GC 2016: Novemberben jön a The Crew második nagy DLC-je

0

A The Crew második nagy bővítménye, a Calling All Units november 29-én érkezik, vadonat új Cops vs. Racers móddal, 10 extra szinttel és természetesen sok új autóval Az előzetes is befutott hozzá. 

Bővebben
2014
dec
2
HírVideó

Launch traileren a The Crew

Ma került a tengeren túlon az üzletekbe az Ubisoft legújabb játéka, a The Crew, s a kiadó ebből az alkalomból útjára indította a játék utolsó előzetesét, a launch trailert. A játékban az MMO és RPG elemek keverednek, annak ellenére, hogy egy autós cím. 

Bővebben
2014
nov
24
HírVideó

Holnap rajtol a The Crew bétája

Holnap rajtol el a The Crew nyílt bétatesztje, így a PlayStation 4 és Xbox One tulajdonosai most kipróbálhatják az Ubisoft közösségi élményre építő versenyautós játékát. A béta két napig tart, íme egy összefoglaló videó a játékról. 

Bővebben
2014
nov
21
HírVideó

The Crew – minden, amit tudnod kell

Az Ubisoft minden játékának kiadása előtt közzéteszi a 101 trailert, mely mindent összefoglal, amit az adott játékról kell tudni. Ezúttal a The Crew van soron, mely december elején jelenik meg, s lesz az év utolsó “Ubis” címe. 

Bővebben
2014
nov
15
HírVideó

Videón a The Crew season pass

Az Ubisoft megmutatta, hogy mit kapnak az extra forintokért azok a játékosok, akik beruháznak a The Crew season pass-re. Természetesen olcsóbban jönnek a bővítmények, új tartalmakkal és nyalánkságokkal. Készítsétek a kormányokat! 

Bővebben
2014
nov
2
HírVideó

Fejlesztői naplón a The Crew

Az Ubisoft közösségi versenyjátéka, a The Crew egy friss fejlesztői naplót kapott, mely gyakorlatilag felfogható egy nVidia reklámnak is. Az anyag arról szól, hogy milyen előnyökkel is jár a GameWorks-technológia, persze csak a cég videokártyáján. 

Bővebben
2014
okt
29
HírVideó

The Crew – előzetesen a testreszabás

Az Ubisoft-féle The Crew-ban elengedhetetlen lesz a boldoguláshoz, hogy autóinkat megfelelő beállításokkal ruházzuk fel, és így induljunk neki a közösségi kalandnak. Hogy mi mindent tehetünk majd meg? Nézd meg a következő előzetest! 

Bővebben
2014
Sze
18
HírVideó

The Crew – a közösségi funkciók

Az Ubisoft friss videóban részletezi, hogy milyen közösségi funkciók várják a játékosokat a hamarosan megjelenő The Crew-ban. 1,900 négyzetmérföldnyi terep, 12 város és azok környezete Amerikában az, ami várja majd a játékosokat. 

Bővebben
2014
Sze
12
HírVideó

The Crew – a közösségi funkciók

Az Ubisoft egy friss előzetesben mutatja be a The Crew közösségi funkcióit, elmondásuk szerint a játékban nem érdemes egyedül vezetni, mert az igazi móka abban van, ahogy másokkal együttműködsz. Íme. 

Bővebben
2014
aug
22
HírVideó

The Crew – a világ legnagyobb játszótere

Az Ubisoft Reflections és az Ivory Tower gondozásában készülő multiplayer versenyjáték, a The Crew a világ legnagyobb játszóterét biztosítja, ugyanis 1,900 négyzetmérföldes területen lehet majd rajta száguldozni. 

Bővebben
2014
aug
18
gamescomHírVideó

GC 2014: Konzolon és bétát kap a The Crew

Az Ubisoft a gamescom-on jelentette be, hogy a november 11-i megjelenést megelőzően konzolokon is lesz bétateszt a The Crew-hoz. További hír, hogy a játék Xbox 360-ra is megjelenik, viszont PS3-ra nem! Itt egy friss előzetes. 

Bővebben
2014
Júl
27
HírVideó

40 percen keresztül mozog a Crew

0

Tegnap ért véget a The Crew bétatesztje PC-n, s az egyik játékos rögzítette, hogyan jut el Miamiból Los Angelesbe. A felvétel vaskos, negyven percen keresztül tart. Megjelenés november 11-én, PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. 

Bővebben
2014
Júl
21
HírVideó

Elindult a The Crew bétája, egy kis segítség

0

Ma indult el a The Crew bétatesztje kizárólag PC-n, s az Ubisoft ebből az alkalomból egy videós végigjátszást tett közzé arról, hogy mire is számíthatunk a tesztben. Megjelenés november 11-én, PS4, X1 és PC platformokon.

Bővebben
2014
Júl
19
HírVideó

Regisztrálj a The Crew bétájára!

0

Szeptemberben jelenik meg az Ubisoft multiplayer versenyjátéka, a The Crew, s napokon belül indul a bétateszt, melyre bárki regisztrálhat. Bár a játék konzolokra is megjelenik, a teszt csak PC-n fut. 

Bővebben