The Division | Konzol Center
2018
Már
4
Hír

20 millió játékost ért el a The Division

0

Két évvel  a megjelenése után az Ubisoft online kooperatív lövöldéje mérföldkőhöz érkezett, játékosainak száma elérte a 20 milliót. Máriusban a kiadó ezt több játékbeli eseménnyel is ünnepli. 

Bővebben
2017
Már
5
HírVideó

Frissítés után a The Division – PS4 vs PS4 Pro

0

A The Division 1.6-os frissítésében az Ubisoft foltozta a tavaly decemberben megjelent Pro-patch-t, s a VG247 csapata összehasonlította a játék sima PS4-es, és frissült Pro-verzióját. Lássuk a különbséget. 

Bővebben
2017
jan
21
HírVideó

The Division – a Last Stand DLC részletei

0

Az Ubisoft lerántotta a leplet a The Division harmadik DLC-jéről, a Last Stand-ről, mely az 1.6-os frissítéssel kerül majd terítésre. Egy videóban foglaltak össze mindent, amit tudnod kell a csomagról. 

Bővebben
2016
dec
19
Hír

PS4 Pro-támogatást kap a The Division

0

Az ingyenes hétvégét követően a The Division ismét célkeresztbe kerül a héten, egészen pontosan holnap érkezik meg a játékhoz a PlayStation 4 Pro-támogatás. A részletekkel adós az Ubisoft. 

Bővebben
2016
nov
10
HírVideó

The Division – mozgásban a túlélő DLC

0

Az Ubisoft tegnap jelentette be a Survival DLC-t a The Division-höz, s most mozgásban is megnézhetjük, mit tartalmaz az új bővítmény. Xbox One-ra egy hónappal korábban jön, mint PS4-re. 

Bővebben
2016
aug
27
Hír

Csúsznak a The Division DLC-i

0

A The Division két soron következő DLC-jét az Ubisoft elhalasztotta annak érdekében, hogy a csapat az alapjáték hibáinak javítására tudja összpontosítani energiáit. Megjelenési dátum nincs.

Bővebben
2016
jún
18
E3HírVideó

E3 2016: Ilyen lesz a The Division első fizetős DLC-je

0

A hétfőn tartott Microsoft konferencián mutatták be a The Division első fizetős DLC-jét, az Underground-ot, s ahogy a neve sejteti, egy metróalagútban játszódik az egész. Megjelenés jövő héten.

Bővebben
2016
Már
21
Hír

Holnap foltozzák a The Division-t

0

A The Divsion a holapi nap folyamán nem lesz elérhető karbantartás miatt, azonban amikor a játékosok visszatérnek, már az új, 1.0.2-es verziót püfölheteik. Az Ubisoft megmutatta lapjait. 

Bővebben
2016
Már
19
Hír

Világelsőként maxolta ki a The Division-t

0

A The Division még csak egy héttel ezelőtt jelent meg, máris megvan az első játékos, aki elérte a maximum szintet a játékban. Gyakorlatilag a játék megjelenése óta nem evett és nem aludt rendesen.

Bővebben
2016
Már
18
Hír

A The Division direktora elhagyta az Ubisoftot

0

Meglepő hír, hogy a napokban megjelent The Division direktora elhagyta az Ubisoftot, és a Hitmant készítő IO Interactive csapatához csatlakozott. Az úriember még azt se várta meg, hogy a játék megjelenjen. 

Bővebben
2016
Már
14
HírVideó

The Division – tippek kezdőknek

0

Néhány napja már felpörögtek a The Division szerverei, és az Ubisoft úgy gondolta, hogy sokat segít azzal, hogy ha egy videósorozat formájában ad tippet a játékhoz az azzal ismerkedőknek. 

Bővebben
2016
Már
12
HírVideó

The Division – fej-fej mellett a két konzol

0

A Digital Foundry a The Division megjelenésekor rögtön darabjaira szedte a játékot, és arra volt kíváncsi, hogy a PlayStation 4-es és az Xbox One-os változat között van-e különbség. Nincs. De mégis van. 

Bővebben
2016
Már
11
Hír

Rekordott döntött a The Division

0

Nem indult simán a The Division rajtja, ettől függetlenül a játék fogyott, mint a cukor. Az Ubisoft közleménye szerint ez a cím a valaha készült legsikeresebb játékukok, az els 24 órás eladási adatokat figyelembe véve. 

Bővebben
2016
Már
8
Hír

Beszartak a szerverek a The Division alatt

0

Nem volt problémamentes (miért is lett volna?!) a The Division mai rajtja, induláskor csak az nem működött, aminek leginkább kellett volna: a játék szerverei. A hiba mostanra elhárult, de az Ubisoft még résen van. 

Bővebben