The Elder Scrolls V: Skyrim | Konzol Center
2017
nov
19
HírVideó

Megjelent a PlayStation VR-os Skyrim

0

Hat évvel az eredeti játék megejelnését követően a The Elder Scrolls V: Skyrim megjelent PlayStation VR-ra és Nintendo Switch-re is. Ebből az alkalolból a VR-megjjelenéshez van egy előzetesünk. 

Bővebben
2017
Sze
9
Hír

Ingyenes a hétvégén a Skyrim a Steamen

0

A 2017-ben még mindig PC-n játszók számára van egy jó hírünk: tegnaptól egész hétvégén ingyenesen játszható a The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition a Steamen. A periódus vasárnapig tart. 

Bővebben
2017
jún
12
E3HírVideó

E3 2017: Így néz ki a Skyrim Switch-csen

0

A Bethesda lerántotta a leplet a  The Elder Scrolls V: Skyrim Nintendo Switch-cses változatáról. A játékban alapból benne lesz a Skyrim három nagy DLC-je, a Dawnguard, a Hearthfire és a Dragonborn. 

Bővebben
2016
okt
30
HírVideó

A Skyrim egykor és most

0

Öt év sok idő, most megmutatjuk, hogy a The Elder Scrolls V: Skyrim esetében mennyire. A mellékelt videón a játék egykori PS3-as, és vadonat új, PS4-es verziója kerül összehasonlításra. Sok idő, vagy kevés? Döntse el mindenki! 

Bővebben
2016
okt
23
HírVideó

Remekül néz ki a Skyrim Special Edition

0

Jövő héten jelenik meg a The Elder Scrolls V: Skyrim felújított változata, s a Bethesda most megmutatja, mennyi változott a játék grafikája öt év alatt. Egész biztos, hogy a rajongóknak elnyeri a tetszését. 

Bővebben
2016
aug
17
HírVideó

Elérhető a Skyrim legújabb modja, besz@rtok

0

Egy SureAI névre keresztelt kis hobbicsapat gondolt egy merészet, és több évnyi munkával elkészítette a The Elder Scrolls V: Skyrim legújabb modját, az Enderal: The Shards of Ordert. 30 órás kampány van benne. 

Bővebben
2016
jún
27
HírVideó

Remekül fest a Skyrim felújított változata

0

A Bethesda számos módosítást hajt végre a 2011-ben megjelent The Elder Scrolls V: Skyrimen, s még mindent el sem árultak. Most egy összehasonlító videón nézheted meg, hová tart a játék. 

Bővebben
2016
jún
8
E3HírPletyka

E3 2016: Jöhet a Skyrim felújított változata

0

Egyre több forrásból hallani, hogy a Bethesda még idén megjelenteti a The Elder Scrolls V: Skyrim felújított változatát, azaz, Definitive kiadást tervez a játékhoz. Állítólag az E3-on jelentik majd be. 

Bővebben
2015
ápr
24
HírVideó

Ingyenes a Skyrim egész hétvégén Steam-en

Igaz, hogy nem mai darab, de időtálló a The Elder Scrolls V: Skyrim, melyet most teljesen ingyen lehet egész hétvégén játszani a Steam-en. 

Bővebben
2014
Júl
5
HírVideó

Szépen alakul a Skyrim és a Morrowind szerelemgyereke

0

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy szerepjáték, mely a The Elder Scrols III: Morrowind címet viselte. Sokan a sorozat legjobb részének tartják, s a közösség nyomására a Bethesda fejlesztői alápakolják a Skyrim motorját. 

Bővebben
2014
ápr
20
VéleményVideó

Vélemény: The Elder Scrolls V: Skyrim nosztalgia

0

Bár lassan már három éve annak, hogy a Bethesda világhódító útjára indította a The Elders Scrolls-franchise ötödik epizódját, nyugodtan mondhatjuk, hogy a játék népszerűsége, szavatossága és létjogosultsága megkérdőjelezhetetlen. 

Bővebben
2014
jan
28
Hír

20 millió Skyrim talált már gazdára

0

Újabb mérföldkőhöz érkezett a The Elder Scrolls V: Skyrim, a Bethesda bejelentése szerint a játékból 2011 őszi megjelenése óta már több mint 20 millió példány fogyott világszerte.

Bővebben
2013
Júl
17
HírVideó

Profi Skyrim-modot készített egy 19 éves amatőr

0

Közel két éve jelent meg a The Elder Scrolls V: Skyrim, melyhez azóta is futószalagon készülnek különböző modok PC-re. Most azonban egy 19 éves fiú olyat alkotott, amitől sokan fogják lehugyozni a bokájukat!

Bővebben
2012
dec
7
HírPletyka

TES: Skyrim – még két DLC-t rebesgetnek

0

A tavalyi év legjobb játéka címet besepert, soha véget nem érő RPG, a The Elder Scrolls V: Skyrim állítólag még két DLC-re számíthat, mire a Bethesda végleg lehúzza a rolót a játék előtt. Persze mindez csak pletyka, hivatalos megerősítés nincs.

Bővebben