The Game Awards 2014 | Konzol Center
2014
dec
6
HírVideó

TGA 2014 – Battlefield Hardline sztori trailer

A Visceral Games által kalapált Battlefield: Hardline ezúttal nem a többjátékos, hanem a kampány módot promotálta a The Game Awards falain belül. A készítők esküdöznek, hogy na, ez végre tényleg egy ütős kampány lesz, mi meg továbbra sem hisszük el! 

Bővebben
2014
dec
6
HírVideó

TGA 2014 – új látnivalón a The Order 1886

Egészen a The Game Awards-ig kellett várni arra, hogy a PlayStation 4 exkluzív The Order: 1886-ból lássunk valami olyat, amit korábban még sohasem. A játék új felvétellel lett gazdagabb, és egyúttal mi is valóban új látnivalókkal. 

Bővebben
2014
dec
6
HírVideó

TGA 2014 – Dying Light sztori trailer

A Dying Light készítője, a lengyel Techland egy sztori trailert vitt magával a The Game Awards-ra, s egyúttal azt is megtudtuk, hogy olyan kiváló írók, mint Albert Camus (A pestis), és Joseph Conrad (A sötétség mélyén) ihlették a játék történetét. 

Bővebben
2014
dec
6
HírVideó

TGA 2014 – The Witcher 3 bemutató

A The Witcher 3 is lehetőséget kapott egy bemutatkozásra a The Game Awards falain belül, s a videós anyag mellett azt is megtudtuk a játékról, hogy abban több játszható karakter is lesz, nem csak Geralt. Eddig erről még nem tudtunk, de örülünk neki. 

Bővebben
2014
dec
5
Hír

Nézd élőben a The Game Awards közvetítését

Euorópai idő szerint holnap hajnalban kezdődik Amerikában a The Game Awards 2014, melyről korábban már írtunk, az egyes kategóriák jelöltjeit bemutatva. A show hajnalban kezdődik, s ha van kedves és bírod is szuflával, akkor élőben itt nézheted a közvetítést. 

Bővebben
2014
nov
21
Hír

The Game Awards 2014 – a jelöltek listája

Két hét múlva rendezik Las Vegasban a The Game Awards 2014 címre hallgató díjátadót, mely olybá tűnik, hogy a korábbi VGA-k helyett került megszervezésre, s mely Geoff Keighley nevéhez fűződik. Befutott a jelöltek listája, érdemes ám csemegézni! 

Bővebben