The Last of Us: Part II | Konzol Center
2020
aug
7
HírVideó

Szivárgott a The Last of Us: Part II multija

0

Egy igen rövid, azonban valódinak tűnő felvétel szivárgott ki a The Last of Us: Part II multiplayer módjáról, amit hivatalosan még be sem jelentett a Naughty Dog. A sztori után a többjátékos mód sem maradt titokban.

Bővebben
2020
jún
27
Hír

A The Last of Us Part II lett a legjobban fogyó PS4-exkluzív cím

0

A Sony Interactive Entertainment bejelentette, hogy a Naughty Dog múlt héten megjelent játéka több mint 4 millió példányban kelt el, és ezzel minden idők legjobban fogyó exkluzíva lett.

Bővebben
2020
jún
12
HírTeszt

The Last of Us: Part II teszt

0

Mai nappal lejárt a Sony embargója a The Last of Us: Part II-re vonatkozóan, így szépen jönnek a játékkal kapcsolatos értékelések. Eddig hatalmas kritikai siker, a Naughty Dog úgy tűnik ismét a menybe megy.

Bővebben
2020
jún
11
HírVideó

Launch trailert kapott a The Last of Us Part II

0

Egy hét múlva a fél világ elmegy játszani, a boltok polcaira kerül ugyanis a The Last of Us Part II. A Naughty Dog fellőtte az éterbe a játék utolsó előzetesét, a launch trailert.

Bővebben
2020
jún
10
Hír

The Last of Us – jöhet a harmadik rész?

0

A GQ Magazine egy hosszú írást tett közzé, amit a Naughty Dog vezetőjével történő beszélgetés alapján készítettek. Ebben szóba került a stúdió következő játéka, ami akár a The Last of Us harmadik része is lehet.

Bővebben
2020
jún
6
HírVideó

The Last of Us Part II – a játék világa

0

Folytatódik a Naughty Dog videonapló sorozata, ezúttal a játék világának megalkotásáról mesélnek a The Last of Us II fejlesztői. Ellie legújabb kalandja június 19-én kerül fel a boltok polcaira.

Bővebben
2020
máj
21
HírVideó

Színfalak mögött a The Last of Us Part II

0

A Naughty Dog közzétett egy videót a The Last of Us Part II-ről, melyben a fejlesztők arról mesélnek, milyen gameplay tervezési kihívásokkal szembesültek Ellie főszerepét illetően.

Bővebben
2020
máj
7
HírVideó

Sztoritrailert kapott a The Last of Us Part II

0

A Naughty Dog egy új előzetest tett közzé a The Last of Us Part II-ről, ami a játék történetére fókuszál. A stúdió pár napja jelentette be, hogy a játék elkészült, aranylemezre került, a június 19-i megjelenésnek nincs akadálya.

Bővebben
2020
máj
5
HírVideó

Aranylemezre került a The Last of Us Part II

0

Az Instagramon jelentette be egy videoüzenetben Neil Druckman, hogy aranylemezre került a The Last of Us Part II. A játék most már készen áll a sorozatgyártásra a június 19-i megjelenésre készülve.

Bővebben
2020
máj
4
Hír

Úgy tűnik, hogy hekkerek állnak a The Last of Us II-szivárogtatás mögött

0

Miután a Naughty Dog és a Sony elhatárolódott a The Last of Us II-szivárogtatástól, friss információk szerint valóban nem belsős ember, hanem hekker támadás áll a kiszivárgott anyagok mögött.

Bővebben
2020
ápr
28
HírVideó

Végleges megjelenési dátumot kapott a The Last of Us Part II

0

Szokatlan, hogy nyáron kerüljön fel az üzletek polcaira egy AAA-kategóriás videojáték, a Sony most mégis így döntött: június közepén jelenik meg a többszörös csúszást megélt The Last of Us Part II.

Bővebben
2020
ápr
3
Hír

Késik a The Last of Us Part II, egyelőre nincs új időpont

0

A koronavírus okozta logisztikai problémák miatt a Sony elhalasztja a The Last of Us: Part II és a Marvel’s Iron Man VR megjelenését. Új dátumokkal egyelőre nem szolgált a kiadó, ebből még bármi lehet.

Bővebben
2019
okt
25
HírVideó

Három hónapot csúszik a The Last of Us: Part II

0

A Kotaku úgy értesült, hogy mégsem jelenik meg a The Last of Us: Part II februrában, és az értesülést a Sony később meg is erősítette. Így akik már nagyon be voltak sózva, azoknak jeges vödör, májusban jön a játék.

Bővebben
2019
Sze
25
HírVideó

The Last of Us II megjelenés: 2020. február 21.

0

Tegnap este a Sony a State of Play keretein belül leleplezte a The Last of Us: Part II hivatalos megjelenési dátumát, és tette mindezt egy újabb trailer kíséretében, amitől garantáltan leteszitek a hajatokat. Íme.

Bővebben