The Last Of Us | Konzol Center
2018
jún
16
E3Hír

E3 2018: 17 milliónál tart a The Last of Us

0

Ötödik születésnapját ünnepelte a The Last of Us, mely eredetileg PlayStation 3-ra jelent meg, s a játék készítője elárulta, hogy 17 millió darabot adtak el belőle a megjelenése óta. 

Bővebben
2015
máj
2
Hír

Önállóan lesz futtatható a The Last of Us DLC-je

Vélhetően az, aki már játszani akart a The Last of Us-szal, az már régen megtette, de biztos lesznek olyanok, akik a The Left Behind DLC-be anélkül szeretnének bekukkantani, hogy a teljes játékot megvegyék. 

Bővebben
2014
okt
23
HírVideó

Game of the Year kiadást kap a The Last of Us

A hivatalos PlayStation Blog-on jelent meg a hír, miszerint november közepén Game of the Year kiadást kap a The Last of US PS3-as verziója. Most már tényleg minden rókabőrt lehúztak a Naughty Dog játékáról. 

Bővebben
2014
aug
31
HírVideó

The Last of Us – tölthetők az ingyenes térképek

Befutottak a Naughty Dog által korábban beígért, ingyenes multis térképek a The Last of Us-hoz, mely PS3-ra és PS4-re is tölthető. Két új territórium, a The Beach és a Financial Plaza vehető birtokba. 

Bővebben
2014
Júl
29
HírVideó

The Last of Us – PS3 vs PS4 grafika

0

Leegyszerűsítve: a Remastered verzió az 1080p és 60 fps-ben különbözik a tavaly PS3-ra megjelent The Last of Us-tól, s hogy valójában ez mit is jelent, elárulja a mellékelt videó. Tamás! Egy kérésed teljesült! 

Bővebben
2014
Júl
29
HírVideó

Így festett színpadon a The Last of Us

0

A The Last of Us Remastered megjelenésével egyidőben tegnap este színpadra vitték a játékot The Last of Us One Night Live címmel, melyhez egy zenekar szolgáltatta a zenei aláfestést. Most ebbe tekinthetünk bele, milyen is volt. 

Bővebben
2014
máj
12
Hír

Kinőheti a Blu-ray lemezt a The Last of Us Remastered

0

Néhány éve még azt hittük, hogy a Blu-ray lemez kapacitás szinte kihasználhatatlan, s most mégis ott tartunk, hogy PlayStation 4-re lassan megjelenhetnek a dupla lemezes játékok. A The Last of Us Remastered bizony feszegeti a határokat. 

Bővebben
2014
máj
5
HírVideó

The Last of Us Grounded DLC bemutató

0

A heti PlayStation Store-frissítés hozzal a The Last of Us utolsó DLC-jét, mely a Grounded címre hallgat. A Naughty Dog egy külön előzetest készített a bővítménynek, melyen a tartalmat vehetjük szemügyre. 

Bővebben
2014
ápr
14
HírVideó

The Last of Us – PS3 vs PS4

0

A mellékelt videóban egymásnak feszül a The Last of Us és a The Last of Us Remastered, így mindenki meggyőződhet arról, hogy pusztán a látvány kedvéért megéri-e 60 dollárt kiadni a közelgő PS4-es változatért.

Bővebben
2014
ápr
11
Hír

Íme a PS4-es The Last of Us előzetese

0

Mint tudjuk, idén nyáron PlayStation 4-re érkezik a tavalyi év egyik leginkább túlértékelt játéka, a The Last of Us, s most már azt is meg tudjuk mutatni, hogyan néz ki. Igaz, hogy a mellékelt videó kicsit rekláms, s csak kicsit előzetes. 

Bővebben
2014
ápr
9
Hír

PS4-re érkezik a The Last of Us

0

A Sony Entertainment Network oldalán megjelent a PlayStation 4-es The Last of Us hirdetése, már elő lehet rendelni a játékot, bár formális bejelentés még nem történt.

Bővebben
2014
Már
21
Hír

GDC 2014: A The Last of Us lett az év játéka

0

Az idei Game Developers Conference-n is megválasztották a tavalyi év legjobb játékait, mely nagy meglepetést sajnos nem hozott, az év játéka díjat sokadjára a Grand Theft Auto V  a The Last of Us zsebelte be. Ez vicc? Nem! De az! 

Bővebben
2014
Már
15
Hír

Hatmillió The Last of Us fogyott

0

Miután szinte mindent besöpört az idei BAFTA-n, a Naughty Dog büszkén jelentette be, hogy a The Last of Us már több mint hatmillió példányban kelt el világszerte a tavalyi megjelenése óta. 

Bővebben
2014
Már
13
HírVideó

A The Last of Us a BAFTA-n is tarolt

0

Tegnap este átadták a Brit Filmakadémia díjait, s természetesen a videojátékok sem maradtak trófea nélkül, legalább is ami a The Last of Us-t illeti. A játék öt kategóriában tarolt, szerintünk érdemtelenül. 

Bővebben