The Lord of the Rings: War in the North | Konzol Center
2011
dec
28
Hír

Akikben nagyot csalódtunk – 2011

0

Ugyan még pár nap hátra van a 2011-es évből, azonban játék már biztosan nem jelenik meg. Így nyugodt szívvel készíthetünk számadást arról, hogy mely játékokban csalódtunk leginkább idén.  A lista fájdalmas.

Bővebben
2011
nov
11
Teszt

The Lord of the Rings: War in the North teszt

0

Az elmúlt néhány évben a The Lord of the Rings franchise némaságba burkolózott, pedig volt idő, amikor Középfölde bizony jóformán az utca embere beszédtémája volt.

Bővebben
2011
okt
29
HírVideó

The Lord of the Rings: War in the North launch trailer

0

Kicsit talán korai, hogy máris megérkezett az aktuális Gyűrűk Ura installáció launch trailere, hiszen a megjelenéség még néhány hét hátra van. A hangulata kiváló, tessék megnézni!

Bővebben
2011
okt
27
HírVideó

LOTR: War in the North fejlesztői napló

0

Gyakorlatilag csupán napok vannak hátra a The Lord of the Rings: War in the North megjelenéséig, mégis launch trailer helyett egy fejlesztői naplóval jelentkezünk.

Bővebben
2011
okt
8
HírVideó

LOTR: War in the North – a lidérc

0

Kicsit féltettem a Gyűrűk Ura következő installációját, a War in the North-ot, hogy az őszi nagyágyúkkal nem sikerül felvennie a versenyt. Pedig a játék ígéretes.

Bővebben
2011
Júl
9
HírVideó

LOTR: War in the North sokadik trailer

0

A kevesebb néha több, no de nem a Gyűrű Urából, s tudja ezt a Snowblind Studios is. Újabb ízelítőt láthatunk a War in the North-ból,  a film és a játék kapcsolata van célkeresztben.

Bővebben
2011
Júl
5
Hír

LOTR: War in the North gyűjtői változat

0

A The Lord of the Rings: War in the North ősszel támad, s a Warner Bros. egy extravagáns gyűjtői változattal készül meghódítani a vérbeli Gyűrűk Ura rajongók szívét.

Bővebben
2011
jún
24
HírVideó

Újabb LOTR War in the North trailer

0

A Warner Bros. és a Snowbird újabb előzetest tett közzé az új Gyűrűk Ura játékból, melyben ezúttal Beleram, a sas harcát vehetjük szemügyre. Egyre jobban alakul a játék.

Bővebben
2011
jún
1
HírVideó

The Lord of the Rings: War in the North – Beleram bemutatkozik

0

A The Lord of the Rings: War in the Northaz eddigi legjobb Gyűrűk Ura installáció lehet, a brutális, kooperatív módra kihegyezett játékmenet tetszetős. Egy sas is lesz a csapatban.

Bővebben
2011
máj
5
HírVideó

The Lord of the Rings: War in the North – újra mozgásban

0

Újabb játékmenet videó került elő a Snowblind Studios kezei között készülő The Lord of the Rings: War in the North-ból. Az akció RPG-ben az akción van a hangsúly.

Bővebben
2011
ápr
14
HírVideó

The Lord of the Rings: War in the North videó

0

Újabb játékmenet videó érkezett, a Gyűrűk Ura rajongók legnagyobb örömére a War in the North-ból. A játék rendkívül erőszakosnak és véresnek ígérkezik.

Bővebben
2011
Már
25
HírVideó

The Lord of the Rings: War in the North bővített trailer

0

Gyűrűk Ura rajongók figyelem, új, bővített trailert kapott az ígéretes The Lord of the Rings: War in the North, ráadásul fejlesztői kommentárok is hallhatók a videón.

Bővebben
2011
Már
9
HírVideó

The Lord of the Rings: War in the North videó

0

A Gyűrűk Ura rajongók bizonyára nagyon várják már a The Lord of the Rings: War in the North idei megjelenését. A játék, a franchise történetében először felnőtt besorolást kapott. A videóból kiderül, miért.

Bővebben
2011
jan
31
HírVideó

LOTR: War in the North trailer

0

A Gyűrűk Ura rajongók már bizonyára nagyon várják a franchise új részének, a LOTR: War in the North megjelenését. Egy új trailer-rel szolgálunk most, melyben sok in-game jelenet kapott helyet.

Bővebben