The Outer Worlds | Konzol Center
2020
feb
8
Hír

A koronavírus miatt késik a The Outer Worlds Switches átirata

0

Késik a The Outer Worlds Nintendo Switch-verziója, és az ok most nem a szokásos: a koronavírus fertőzések miatt a fejlesztő bezárta a shanghai-i irodáját.

Bővebben
2019
nov
10
Hír

Jövő év elején érkezik Switch-re a The Outer Worlds

0

Bár korábban már elhangzott, hogy a The Outer Worlds Nintendo Switch-re is megjelenik, azt nem lehetett tudni, hogy mikor. A játék kiadója a napokban elárulta, hogy 2020 elején landol a játék a hibrid konzolon.

Bővebben
2019
okt
23
Hír

Nem lesz 100 órás epikus játék a The Outer Worlds

0

A The Outer Worlds társdirektorai a GamesRadar munkatársával beszélgetve érdekes dolgokat árultak el a játékkal kapcsolatban. Többek között azt is, hogy az nem lesz egy 100 órás epikus cím.

Bővebben
2019
okt
19
HírVideó

Íme, a The Outer Worlds utolsó előzetese

0

Az Obsidian nyílt világú RPG-je megkapta utolsó előzetesét, a játék október 25-én jelenik meg Xbox One, PlayStation 4 és PC platformokra. Később lesz Nintendo Switch-kiadás is, egyelőre ismeretlen időpontban.

Bővebben
2019
aug
24
gamescomHír

GC 2019: Mozgásban a The Outer Worlds

0

Újabb játékmenet videót kapott a The Outer Worlds, a Fallout: New Vegas-ihlette lövölde október 25-én jelenik meg Xbox One-ra, PC-re és PlayStation 4-re. Később tiszteletét teszi majd a Nintendo konzoljára is.

Bővebben
2019
aug
3
HírVideó

Háromnegyed óra a The Outer Worlds társaságában

0

Ha szeretted a Fallout: New Vegast-t, akkor érdemes lesz figyelned a The Outer Worlds-re, a játék ugyanis bár az űrben, de nagyon hozza a Bethesda játékának hangulatát. A hibáit is, de erről most feledkezzünk meg.

Bővebben