The Vanishing of Ethan Carter | Konzol Center
2018
jan
6
Hír

Ethan Carter végre rábukkant az Xboxra is

0

Még 2014-ben jelent meg a The Vanishing of Ethan Carter, mely talán az egyik legjobb sétaszimulátor, de az Xbox Ome akkor kimaradt a célcsoportból. A sok bolyongás után Ethan végre rálelt erre a konzolra is. 

Bővebben
2015
Sze
14
HírVideó

Megjelent a The Vanishing of Ethan Carter Redux

A Steam-en mostantól tölthető a The Vanishing of Ethan Carter grafikailag felújított változata, mely motorcserén esett át: mostantól a PC-s változatot is az Unreal Engine 4 hajtja. Mennyibe kerül? Semmibe! 

Bővebben
2015
Júl
11
HírVideó

Megszépült a The Vanishing of Ethan Carter

Hamarosan érkezik PlayStation 4-re a The Vanishing of Ethan Carter, mely a PC-s verzió óta új motort kapott, így joggal várható, hogy szebben is fest majd, mint PC-s elődje. Íme a különbség. 

Bővebben
2015
Júl
6
HírVideó

Jövő héten jön a The Vanishing of Ethan Carter PS4-re

A mai nap folyamán a The Astronauts először csak teaselte, hogy a The Vanishing of Ethan Carter már csak hetek kérdése, és megjelenik PS4-re. Nos, ennél már konkrétabb információnk is van, jövő héten érkezik. 

Bővebben
2014
Sze
30
Hír

The Vanishing of Ethan Carter teszt

Szeptember 25-én jelent meg az igen különös témájú, és egyedi megvalósítást kapott, PC-exkluzív The Vanishing of Ethan Carter, mely sokkal kevésbé lett megosztó, mint azt sokan gondolták volna. 

Bővebben
2014
aug
22
HírVideó

Alaposan bemutatkozik a The Vanishing of Ethan Carter

Egy közel negyedórás felvételen enged részletes betekintést magába a The Vanishing of Ethan Carter, mely PC-re szeptember 25-én jelenik meg. A gamescom-on jelentették be a PS4-es verziót is, az csak 2015 elejére várható. 

Bővebben
2014
aug
15
gamescomHírVideó

GC 2014: The Vanishing of Ethan Carter előzetes

Korábban a fejlesztők PC-t jelölték meg célplatformnak a The Vanishing of Ethan Carter című játék esetében, azonban a kölni gamescom-on a Sony konferenciáján belül bukkant fel a lenti előzetes, mely azt jelenti, hogy a játék PlayStation 4-re is megérkezik.

Bővebben
2014
jún
6
HírVideó

Brutális videón a The Vanishing of Ethan Carter

0

Jó ideje nem hallottunk már a The Astronauts fejlesztésében készülő The Vanishing of Ethan Carter című játékról, melyből most meg tudjuk nézni az első előzetest. Persze csak akkor, ha valakinek erős idegei vannak. 

Bővebben
2013
feb
9
Hír

Lövöldözés nélkül érkezik a The Vanishing of Ethan Carter

0

A héten került bejelentésre egy PC-exkluzív játék, a The Vanishing of Ethan Carter, melyet egykori People Can Fly-os fejlesztőkből verbuválódott stúdió, a The Astronauts készít. Most újabb információ derült ki a játékról.

Bővebben
2013
feb
7
HírVideó

The Vanishing of Ethan Carter bejelentés

0

A Bullettstorm és Painkiller játékokat készítő People Can Fly egykori alapítói bejelentették legújabb projektjüket, ami az utóbbi évek egyik legígéretesebb címét kapta: The Vanishing of Ethan Carter.

Bővebben