The Witcher 2: Assassins of Kings | Konzol Center
2016
jan
21
Hír

Ingyenesen tölthető a The Witcher 2 Xbox-ra

0

A Microsoft bejelentette, hogy a The Witcher 2: Assassins of Kings ingyenesen tölthető Xbox 360-ra és Xbox One-ra február 5-ig. A letöltéshez nem kell Gold-előfizetés.

Bővebben
2013
feb
7
Hír

Túl az 5 millión a The Witcher-sorozat

0

A The Witcher-sorozatot készítő lengyel CD Projekt RED bejelentette, hogy a szerepjáték világszerte már több, mint öt millió példányban kelt el. Ebben az első és a második rész is benne van.

Bővebben
2012
aug
11
Hír

The Witcher 2 – érkezik a PC-s modszerkesztő

0

A tavasszal megjelent The Witcher 2: Enhanced Edition óta nagy a csend a játék háza táján, pedig a fejlesztők a megjelenés előtt extra tartalmakat ígértek. A konzolosoknak még mindig nuku, viszont a PC-sek örülhetnek, érkezikd a REDkit, a modszerkesztő.

Bővebben
2012
Júl
11
Hír

Négymillió eladott példánynál jár a The Witcher franchise

0

A tavaly megjelent The Witcher 2: Assassin’s of Kings hatalmas sikert aratott PC-n, s a néhány hónapja elkészült konzolos verzió, az Enhanced Edition szintén jó sorok írására késztette a kritikusokat. Ma kiderült, hogy a sorozat már négymillió eladott példánynál jár.

Bővebben
2012
máj
31
Hír

The Witcher 2 – 1,7 millió eladott példány

0

A CD Projekt RED szerepjátéka, a The Witcher 2: Assassins of Kings, illetve a konzolra készült bővített változata, az Enhanced Edition szép üzleti sikert aratott amellett, hogy a kritikusuknál is jól szerepelt. A nyereséget beforgatja a csapat.

Bővebben
2012
ápr
19
Hír

Bizonytalan a The Witcher sorozat jövője

0

Néhány napja a The Witcher 2: Enhanced Edition elindult világ körüli és hódító útjára, s bár hatalmas sikernek örvend, a lengyel CD Projekt RED egyelőre bizonytalan a franchise jövőjét illetően.

Bővebben
2012
ápr
18
Teszt

The Witcher 2: Enhanced Edition teszt

0

A CD Projekt RED az elmúlt hónapokban mindent megtett azért, hogy remegő térdekkel várjuk a PC-re tavaly megjelent The Witcher 2: Assassins of Kings Xbox 360-as verzióját, mely több órányi extra tartalmat és felturbózott játékélményt ígért.

Bővebben
2012
ápr
14
HírVideó

The Witcher 2: Enhanced Edition launch trailer

0

Már csak néhány nap, és az üzletekbe került a The Witcher 2 Xbox-os verziója, s a CD Projekt RED ez alkalomból közzétette a játék laucnh trailerét. Hazánkban a játék magyar felirattal jelenik meg, s az év egyik legjobb RPG-je lesz.

Bővebben
2012
ápr
6
HírVideó

The Witcher 2 – a grafikai változásról

0

Eljött az igazság pillanata, amikor egymás mellé kerül a The Witcher 2: Assassin’s of Kings PC-s és Xbox 360-os verziója egy összehasonlító videóban, melyből kiderül, hogy mennyit változott a játék látványvilága egy év alatt.

Bővebben
2012
ápr
4
HírVideó

Videón a The Witcher 2 előzménye

0

A múlt héten is közzétettünk egy érdekes The Witcher 2 kedvcsinálót, most azonban azoknak szeretnénk kedveskedni, akik a második részt nem akarják kihagyni, de az elsőt valamilyen oknál fogva bizony elmulasztották. Videón az első rész összefoglalója.

Bővebben
2012
Már
31
HírVideó

The Witcher 2 – mi is az a witcher?

0

A The Witcher 2: Assassin’s of Kings Enhanced Edition hamarosan tiszteletét teszi az üzletek polcain, de valaha elgondolkodtál azon, hogy mi is az a witcher? Jobban szólva, mik azok a witcherek? A CD Projekt RED egy videón adja meg a válaszokat.

Bővebben
2012
Már
29
Hír

Aranylemezen a konzolos The Witcher 2

0

Mindig öröm számunkra, ha arról számolhatunk be, hogy egy játék aranylemezre került, azaz, készen áll a sorozatgyártásra, s utána már csak a megjelenés van hátra. Ez történt most a The Witcher 2: Assassin’s of Kings című kiváló darabbal.

Bővebben
2012
Már
24
HírVideó

The Witcher 2: Enhanced Edition – az átvezető videók

0

A The Witcher 2 Xboxos verziójából bekopogott egy újabb fejlesztői napló az ajtón, melyben az átvezető videókról lesz szó. Korábban írtunk arról, hogy a játék új bevezetőt kap, most ezt a fejlesztők ismét előszedik a videón.

Bővebben
2012
Már
19
HírVideó

Friss videón a konzolos The Witcher 2

0

Azok, akik tűkön ülve várják a The Witcher 2: Assassin’s of Kings konzolos verziójának áprilisi megjelenését, biztosan nem unják, hogy mostanában elég sok új videó bukkan fel az Enhanced Edition-ből. Íme egy újabb.

Bővebben