THQ | Konzol Center
2020
feb
22
Hír

Felújított változatot kap a Gothic

0

A THQ Nordic-tól származó legfrissebb információk alapján úgy tűnik, hogy felújított változatot kap a 2001-ben PC-re megjelent Gothic. Az érdekesség az, hogy mindezt a rajongók visszajelzése miatt döntötték el.

Bővebben
2016
aug
13
Hír

Hamvaiból éled újjá a THQ

0

A THQ még három évvel ezelőtt jelentett csődöt, és az IP-kre kiéhezett kiadók szét is kapkodták az egykori kiadó címeit. A Nordic Games vitte a javát, s most a THQ nevet meglepő módon felélesztik. 

Bővebben
2014
jún
13
E3Hír

E3 2014: A THQ feléledt!

0

Nagy ribillió közepette hullott sírba tavaly januárban a neves kiadó, a THQ, azonban a név újraéled, ugyanis a Nordic Games megvásárolta a márkanevet, s a jövőben e név alatt adja majd ki a játékait. 

Bővebben
2013
jún
9
Hír

Patrice Désilets perli az Ubisoftot

0

Patrice Désilets, az Ubisofttól nemrég kirúgott producer beváltotta ígéretét, és beperli a francia kiadót. Négyszáz ezer dolláros kártérítést kér amiatt, ahogy távoznia kellett, illetve igényt tart a 1666 jogaira.

Bővebben
2013
Már
29
Hír

A Crytek megvenné a Darksiders-sorozatot

0

Ki gondolta volna, hogy a THQ ügye még mindig nem zárult le, az eddig el nem kelt címekre április 1-ig lehet licitálni. A Crytek hivatalosan is bejelentette, hogy ő megvásárolná a Darksiders-sorozat jogait.

Bővebben
2013
Már
15
Hír

Visszatér az Ubisofthoz az Assassin’s Creed dizájnere

0

2010-ben hagyta el a francia kiadót Patrice Désilets, aki az Assassin’s Creed első három epizódjának kreatív feladatait látta el. A THQ-hoz igazolt át, azonban a kiadó csődje után egysége az Ubisoft-té lett, és ő is visszatér gyökereihez.

Bővebben
2013
feb
6
Hír

Nyár végén megjelenhet a Saints Row 4

0

Annak ellenére, hogy még hivatalosan be sem jelentették a Saints Row 4-et, az a hír járja, hogy még idén augusztusban megjelenhet a Volition játélk, annak ellenére, hogy a THQ feldarabolásra került. Ez azt jelentheti, hogy hamarabb jön mint a GTA V.

Bővebben
2013
jan
25
Hír

A Homefront 2-t nem érinti a THQ csődje

0

Már akkor, amikor a Homefront megjelent, a THQ nagyon húzta a vészharangot, hogy ha a játék nem teljesíti jól, akkor könnyen lehet, hogy a kiadónak is befellegzett. Azóta tudjuk, hogy sajnos ez így lett, de vajon mi a helyzet a második résszel?

Bővebben
2013
jan
25
Hír

Crawler kódnév alatt futott a Vigil Games legújabb projektje

0

A tegnap befejeződött THQ feldarabolás egyik nagy meglepetése az volt, hogy a Darksiders-sorozatot jegyző Vigil Games nem kellett senkinek, a stúdióra és a franchise-ra egyelőre nincsen vevő. Most kiderült, min is dolgozott a csapat utoljára.

Bővebben
2013
jan
24
Hír

A Darksiders jogaira a Platinum Games-nek fáj a foga

0

Néhány órával ezelőtt adtunk hírt arról, hogy a THQ-nak hivatalosan is bevégeztetett, s az IP-k szépen elkeltek, bár volt még néhány kérdőjel, melyre nem tudtuk a választ. A Darksiders-sorozat jövője nem volt egyértelmű például.

Bővebben
2013
jan
24
Hír

Megszűnt létezni a THQ

0

A THQ nem létezik többé. Egy szomorú történet végére került pont tegnap, megtörtént a valaha szebb napokat látott kiadó eszközeinek, és intellektuális javainak (IP) értékesítése. A Darksiders franchise jövője ismeretlen.

Bővebben
2013
jan
23
Hír

A SEGA vinné a Relic Entertainment-et

0

A THQ címeinek és stúdióinak árverezése a tegnapi nap kezdődött meg, s egyelőre semmi hivatalos információ nem szivárgott ki. Iparági pletykák azonban már dolgoznak a háttérben: a SEGA szeme felcsillant.

Bővebben
2013
jan
8
Hír

Elárverezik a THQ összes játékát és eszközét

0

Érdekes fordulatot vett a THQ csődeljárása azok után, hogy úgy tűnt, a kiadót egy befektetői csoport, a Clearlake Capital Group veszi meg, s ezzel a kiadó játékai, állománya és eszközei megmenekülnek. Nos, az ügy fordulatot vett, és nem így lesz.

Bővebben
2012
dec
21

Az Ubisoft érdeklődik a THQ játékai iránt

0

Mint azt a napokban megírtuk, a THQ csődöt jelentett, mely az egyetlen esélye arra, hogy egy külső befektető támogatását elnyerve a cég újraéledjen. Az MCV értesülései szerint az Ubisoft bejelentkezett a kiadó játékaiért.

Bővebben