Titanfall 2 | Konzol Center
2016
dec
8
Hír

Dupla XP-s hétvégét kap a Titanfall 2

0

A Respawn Entertainment bejelentette, hogy kétszer olyan gyorsan lehet fejlődni hétvégén a Titanfall 2-ben, ugyanis mindenért dupla XP jár a hét utolsó napjain. 

Bővebben
2016
nov
29
Hír

A hétvégén ingyenes lesz a Titanfall 2

0

A hétvégén ingyenesen játszható lesz a Titanfall 2 multiplayer része. PS4-en, Xbox One-on és PC-n lesz elérhető, tudtuk meg ma az Electronic Arts-tól. Az Origin és EA Access előfizetők már holnap kezdhetik. 

Bővebben
2016
nov
1
HírVideó

Stabilan 60 fps-sel rohangál a Titanfall 2

0

Manapság ritka, mint a fehér holló az, amit a Titanfall 2 produkál, a Respawn fejlesztői a korábbi Call of Duty-k örökségét csiszolták maximumra a játékban. A Digital Foundry elemez. 

Bővebben
2016
okt
31
Hír

Szarul nyitott a Titanfall 2

0

Ahogy azt az elemzők megjósolták, nem fogy jól a Titanfall 2. A múlt heti brit toplistán csak a negyedik helyen tudott kezdeni, míg elődjének rögtön sikerült az elsőn. 

Bővebben
2016
okt
29
HírVideó

Nagy csalódás lesz a Titanfall 2

0

Elemzők azt állítják, hogy a Titanfall 2 nagy csalódás lesz, ami az eladásokat illeti, ugyanis a játék messze nem fogy majd olyan jól, mint ahogy az Electronic Arts várná. Kiderül, hogy igazuk van-e. 

Bővebben
2016
okt
25
HírVideó

Így indul a Titanfall 2 sztorija

0

A Titanfall 2-nek minden esélye megvan, hogy elődjénél jóval sikeresebb legyen, márcsak a sztori mód miatt is, amit a játékba belepakoltak a Respawn fejlesztői. Nézd meg most ennek az első negyed óráját! 

Bővebben
2016
okt
19
HírVideó

Megint a Titanfall 2 kampánya kapott előzetest

0

Jövő héten, egészen konkrétan október 28-án debütál a Titanfall 2, s a legújabb előzetes, hasonlóan az előzőhöz, a játék kampány módjára fókuszál. PC, Xbox One és PS4 a célplatformok. 

Bővebben
2016
okt
15
HírVideó

Titanfall 2 – emberi kötelékre épít a sztori

0

A Respawn Entertainment komolyan veszi a Titanfall 2 kampányát, a játék sztori módja egy ember és egy titán kapcsolatát dolgozza fel. Az új fejlesztői naplón a készítők erről (is) beszélnek. 

Bővebben
2016
okt
2
HírVideó

Nézz bele a Titanfall 2 kampányába

0

A Titanfall legnagyobb hibája az egyjátékosmód hiánya volt, s a második részben a fejlesztők már decens kis sztorimódot kovácsoltak a játékhoz. Ezt tudod most megnézni, hogy fest akcióban. 

Bővebben
2016
Sze
30
HírVideó

Sztoritraileren a Titanfall 2

0

A Respawn Entertainment bejelentette, hogy elkészült a Titanfall 2, már csak a sokszorosítás van hátra a közelgő megjelenésig. A játék kampány módja egyúttal kapott egy előzetest, íme. 

Bővebben
2016
Sze
24
HírVideó

Titanfall 2 – a pilóták

0

A Titanfall 2 legújabb előzetesében a pilóták kapják a főszerepet, ők azok, akik igazán diktálni tudják a tempót a játékban. A Respawn Entertainment játéka erősen nyomul a marketinggel, s teszi ezt október 28-ig. 

Bővebben
2016
Sze
10
HírVideó

Televíziós reklámon a Titanfall 2

0

A Respawn Entertainment nem csak az internet bugyraiban, de a televízión keresztül is népszerűsíti az októberben megjelenő legújabb játékát. A Titanfall 2 egy televíziós spotban jelent meg a minap. 

Bővebben
2016
aug
21
Hír

Elindult a Titanfall 2 konzolos bétája

0

A Respawn Entertainment bejelentette, hogy a Titanfall 2 multiplayer bétatesztje elindult, azonban egyelőre csak PS4-en és Xbox One-on. Nem lesz túl hosszú, ma már véget is ér. 

Bővebben
2016
aug
17
gamescomHírVideó

GC 2016: A héten indul a Titanfall 2 bétája

0

Az Electronic Arts és a Respawn Entertainent jóvoltából megtudtuk, hogy a Titanfall 2 bétatesztje kétlépcsős lesz. Az első felvonás most pénteken indul, és két napig tart, a második része egy hétre rá. Bárki csatlakozhat. 

Bővebben