Titanfall | Konzol Center
2015
Már
13
Hír

Bejelentették a Titanfall 2-t

Ha ágyba ugyan nem is szolgáljuk a kávét ma reggel, mellé azonban egy friss hírt igen: a Respawn Entertainment bejelentette, hogy már javában dolgozik a Titanfall folytatásán. 

Bővebben
2014
aug
5
Hír

Hárommillió Titanfall kelt el

0

Március közepén jelent meg a Titanfall PC-re és Xbox One-ra, majd valamivel később Xbox 360-ra is. A játékból, megjelenése óta 3 millió példány kelt el világszerte. 

Bővebben
2014
máj
16
Hír

A Titanfall volt a legkelendőbb játék áprilisban Amerikában

0

Az NPD közzétette legfrissebb havi jelentését az észak-amerikai videojáték-piacról, melyből kiderült, hogy a Titanfall volt a legnépszerűbb játék a tengerentúlon áprilisban. A dobozos játékok forgalma csökkent, elég jelentősen. 

Bővebben
2014
máj
13
HírVideó

Titanfall: Expedition DLC előzetes

0

A többjátékos mód kedvelőinek jó hír, hogy a hónap végén több új térképpel is bővül a Respawn Entertainment játéka az Expedition DLC formájában. Íme az előzetes, mire is számíthatunk. 

Bővebben
2014
ápr
13
Hír

Titanfall Expedition DLC bejelentés

0

A Microsoft leleplezte a Titanfall-lal kapcsolatos DLC-terveit, melynek első állomásaként májusban érkezik meg a mutliplayer lövöldéhez az első bővítmény, Expedition DLC címmel. 

Bővebben
2014
ápr
12
Hír

Nem lesz letölthető Titanfall Xbox 360-ra

0

Meglepő bejelentéssel rukkolt elő az Electronic Arts: a tegnap, Xbox 360-ra megjelent Titanfall nem kerül fel a Games on Demand kínálatába, azaz, a játékból nem lesz digitálisan letölthető példány. Ez még érthető, a magyarázat viszont röhejes. 

Bővebben
2014
ápr
11
HírVélemény

Titanfall – Xbox 360 vs. Xbox One

0

Bár a Titanfall Xbox One verziója már néhány hete az üzletek polcain hever, az Xbox 360 változat csak ma került a boltokba. A mellékelt videó a két változat grafikai teljesítményét vesézi ki. Mit mondjunk, a múlt generáción szarul néz ki. 

Bővebben
2014
ápr
7
HírVideó

Így fest a Titanfall Xbox 360-on

0

Most pénteken jelenik meg a Respawn Entertainment multis őrülete, a Titanfall Xbox 360-ra, mely már javában hódít a jelenlegi generációs konzolon, az Xbox One-on. Most megnézhetjük a múlt generáció teljesítményét is.

Bővebben
2014
Már
20
HírPletyka

Lesz Titanfall folytatás

0

Még éppen hogy csak megjelent a Titanfall, a Gamespot máris olyan információt kapott fel, miszerint az Electronic Arts a játék folytatását tervezi, s készülődnek a második rész munkálataira.

Bővebben
2014
Már
17
Hír

Megdobta az Xbox One eladásait a Titanfall

0

Az Egyesült Királyságban hatalmasat, 96%-kal nőtt az előző héthez képest az Xbox One eladásainak száma, s mindez nem köszönhető másnak, mint a Titanfall múlt heti megjelenésének. Vitték a konzolt, mint a cukrot. 

Bővebben
2014
Már
13
HírVideó

Egymásnak feszül a PC-s és Xbox One-os Titanfall

0

Az IGN munkatrásai nem voltak restek, és alaposan összehasonlították a Titanfall PC-s és Xbox One-os verzióját, természetesen a grafikai teljesítmény szempontjából. Sasszemek előnyben, lehet vitatkozni, hogy kinek melyik tetszik jobban! 

Bővebben
2014
Már
10
Hír

Titanfall teszt

0

A Respawn Entertainment remegő térdekkel készülhet a holnapi Titanfall-megjelenésre, s arra, hogy vajon a kritikusok milyen értékeléseket adnak a szinte teljesen multiplayer mecha lölvödének. Sok félnivalójzk úgy tűnik, hogy nem lesz. 

Bővebben
2014
Már
6
Hír

Season pass-t kap a Titanfall

0

Egy percig sem volt kérdéses, hogy vajon lesz-e season pass a Titanfall-hoz, s most meg is érkezett a hivatalos bejelentés a Respawn Entertainment műhelyéből.

Bővebben
2014
Már
5
HírVideó

Titanfall launch trailer

0

Jüvő héten jelenik meg a Respawn Entertainment kompetetiív multiplayer-játéka, a Titanfall, s bár kicsit korán, de megérkezett a játék utolsó előzetese, a launch trailer.

Bővebben