Tomb Raider | Konzol Center
2017
dec
10
Hír

Jön az új Tomb Raider-játék

0

Megvan, amikor egy kiadó a bejelentésről szóló trailerről is készít egy trailert? Nos, ilyesmi történt most a Sqaure Enix-szel, akik elárulták, hogy jön az új Tomb Raider-játék jövőre, de nem bejelentésnek szánták. 

Bővebben
2015
Sze
25
HírVideó

Harcban edződik Lara Croft

Új Tomb Raider gameplay videó látott napvilágot a Polygon jóvoltából, melyen a harcrendszert állítja a középpontba. Xboxos megjelenés: november 13., rá egy évre jön PlayStation 4-re. 

Bővebben
2015
ápr
8
Hír

8.5 fél millió új Tomb Raider kelt el

A Crystal Dynamics büszkén jelentette be, hogy megjelenése óta már 8.5 millió Tomb Raider kelt el. Persze az idén megjelent Definitive Edition nagyott dobott a számokon. 

Bővebben
2014
Júl
1
Hír

Ősszel érkezik a Tomb Raider-regény

0

A Crystal Dynamics és a BradyGames bejelentette, hogy ősszel kerül az üzletek polcaira a Tomb Raider-regény, melynek alcíme a The Ten Thousand Immortals, azaz a tízezer halhatatlan lesz. 

Bővebben
2014
Már
7
Hír

Hatmillió Tomb Raider fogyott

0

Nagy mértékben hozzájárult a Tomb Raider: Definitive Edition ahhoz, megjelenése óta már hatmillió példányban kelt el Lara Croft előzményjátéka, jelentette be a Square Enix. 

Bővebben
2014
feb
27
Hír

PlayStation Plus – a márcusi felhozatal

0

Hivatalosan is megerősítette a Sony, hogy a PlayStation Plus márciusi frissítésével a Tomb Raider-t kapják meg ingyen a PS3- tulajok, s természetesen a PS4 és Vita tulajdonosai sem maradnak üres kézzel.

Bővebben
2014
feb
15
Hír

PlayStation Plus március – jön a Tomb Raider

0

A PlayStation Plus februári, ingyenes játékai idejekorán kiszivárogtak, s most ugyanaz a forrás állítja, hogy márpedig tudják, hogy a Sony milyen játékokat ad márciusban a szolgáltatás előfizetőinek. 

Bővebben
2014
jan
24
HírVideó

Tomb Raider: Definitive Edition launch trailer

0

Jövő héten kedden kerül az üzletek polcaira a Tomb Raider: Definitive Edition, mely szebb textúrákkal, effektekkel és animációkkal kecsegteti a nextgen konzolok tulajdonosait. A Square Enix közzétette az utolsó előzetest, íme, lehet csodálni!

Bővebben
2013
dec
17
Hír

Megjelent az eredeti Tomb Raider iOS-re

0

Örülhetnek Lara Croft és az iOS szerelmesei, ugyanis a klasszikus Tomb Raider már tölthető az Apple operációs rendszerével működő eszközökre. Igaz, fizetni kell érte, de csak egyetlen dollárocskát.

Bővebben
2013
dec
8
Hír

VGX: Januárban érkezik a Tomb Raider: Definitive Edition

0

A korábbi pletykák igaznak bizonyultak, s valóban megjelenik a Tomb Raider nextgen változata, derült ki a tegnap esti VGX keretein belül. A játék tartalmazza a DLC-ket, illetve természetesen felhúzott látványvilággal érkezik.

Bővebben
2013
nov
19
HírPletyka

Nextgen konzolokra érkezhet a Tomb Raider

0

Tomb Raider: Definitive Edition címmel bukkant fel a brazil korhatár besorolást végző hivatalnál a nextgen Tomb Raider, mely PS4 és Xbox One platformokra jelenhet meg.

Bővebben
2013
okt
10
HírVideó

Jön a Mac-es Tomb Raider

0

A Mac OSX használóinak és Lara Croft kedvelőinek jó hír, hogy még 2013-ban megjelenik a Tomb Raider az Apple számítógépére. A port nem a Crystal Dynamics gondozásában készül el.

Bővebben
2013
aug
26
Hír

Négymillió Tomb Raider kelt el

0

Darrel Gallagher, a Square Enix frissen kinevezett vezetője néhány információt osztott meg a Gamasutra-n a kiadó bizonyos címeivel kapcsolatban, mint például az idén tavasszal megjelent Tomb Raider.

Bővebben
2013
aug
1
Hír

Nextgen konzolokra készül a Tomb Raider folytatása

0

Ennél jobb hír nem is érkezhetett volna ma estére: a Square Enix megerősítette, hogy nextgen konzolokra már javában fejlesztés alatt áll a Tomb Raider folytatása. A játékról egyelőre semmit nem árultak el, csak magát a fejlesztés tényét.

Bővebben