Total War: Three Kingdoms | Konzol Center
2019
máj
24
HírVideó

Jól rajtolt az új Total War

0

Népszerű a játékosok körében a Total War: Three Kingdoms, a megjelenést követően a cím szinte azonnal a sorozat legnépszerűbb részévé vált. A Steam adatai szerint annyian játszottak vele egyszerre, mint másik résszel soha.

Bővebben
2019
máj
18
HírVideó

Total War: Three Kingdoms – befutott a launch trailer

0

A Sega és a Creative Assembly jóvoltából befutott a Total War: Three Kingdom megjelenés előtti utolsó előzetese. A videó a híres hadúrt, Liu Beit helyezi a középpontba. A végleges változat május 23-án érkezik PC-re.

Bővebben
2019
jan
19
HírVideó

Total War: Three Kingdoms – így kémkedj!

0

A Total War: Three Kingdoms legújabb előzetesében azt nézhetitek meg, hogy miként is lehet kémeket az ellenséges vonalak mögé küldeni, hogy aztán a saját malmunkra hajtsák a vizet a terület elfoglalása során. 

Bővebben
2019
jan
12
HírVideó

Festői tájakra kalauzol a Total War: Three Kingdoms

0

Március hetedikén érkezik a Total War: Three Kingdoms, melynek legújabb előzetese nem az akciókra, hanem a festői tájakra koncentrál, ahova a játék majd elkalauzolja az érdeklődőket. 

Bővebben
2018
dec
6
HírVideó

Előzetesen a Total War: Three Kingdoms

0

Befutott a Total War: Three Kingdoms legújabb előzetese, melyen a főszerepet Zhen Jiang, törvényen kívüli banditakirálynő kapja. A végleges produktum március 7-én érkezik PC-re. 

Bővebben