Twisted Metal | Konzol Center
2012
feb
7
Hír

Twisted Metal – új megjelenési dátum

0

A Twisted Metal új megjelenési dátumot kapott Európában. Eredetileg az Észak-Amerikai kiadással egy időben, február 14-én jelent volna meg.

Bővebben
2012
feb
3
Hír

Késik a Twisted Metal tartalom nyirbálás miatt

0

Az Eat Sleep Play közeljövőben megjelenő játéka, a Twisted Metal reboot késni fog Európában, többek között azért, mert a Sony Computer Entertainment Europe azt kérte a fejlesztőktől, hogy nyirbálják meg a játékban található tartalmat.

Bővebben
2011
dec
29
HírVideó

Ingyen Twisted Metal jár a Twisted Metal mellé

0

David Jaffe, a PlayStation 3-ra készülő Twisted Metal társ-rendezője beugrott a PlayStation Blogra, hogy bejelentse, ingyen jár a Twisted Metal: Black mindazoknak, akik megvásárolják a Twisted Metal-t.

Bővebben
2011
dec
17
HírVideó

Twisted Metal – Mr. Grimm trailer

0

Egy ideje már síri csend volt a jövő évi Twisted Metal körül, azonban most friss előzetessel szolgálhatunk, melyben a sorozat klasszikus figurája, Mr. Grimm mutatkozik be.

Bővebben
2011
aug
26
Hír

Februárban érkezik a Twisted Metal

0

Az idei őszi megjelenés helyett 2012 februárjában érkezik a legrégibb PlayStation sorozat, a Twisted Metal. A csúszást eddig is tudtuk, a pontos megjelenési dátumot nem.

Bővebben
2011
aug
7
Hír

Idén nem lesz már Twisted Metal

0

A Twisted Metal technikai okok miatt mégsem tud idén megjelenni, több idő van a projekt befejezéséhez. Pontos megjelenési dátuma ismeretlen, az biztos, hogy jövőre.

Bővebben
2011
jún
5
HírVideó

Twisted Metal trailer

0

Újabb trailert mutatunk meg a PS3 exkluzív Twisted Metal-ból, mely most az egyjátékos módból tartalmaz gameplay jeleneteket. Pörgős zene, kamionok és robotok.

Bővebben
2011
ápr
15
HírVideó

Twisted Metal multiplayer részletek

0

A Twisted Metal kampány módjáról nem nagyon lehet hallani, s ez nem véletlen, a fejlesztők saját bevallása szerint is multiplayer fókuszú a játék. Infok és trailer.

Bővebben
2011
ápr
8
HírVideó

Twisted Metal – trailer és megjelenés

0

A Sony ma bejelentette, hogy a tavalyi E3-on bemutatott Twisted Metal október negyedikén jelenik meg. David Jaffe, a sorozat alkotója jóvoltából egy trailert is kaptunk.

Bővebben