Ubisoft | Konzol Center
2020
aug
15
Hír

Kirúgták az Assassin’s Creed direktorát szexuális zaklatás miatt

0

Az Ubisoft megszüntette az Assassin’s Creed direktorának, Ashraaf Ismailnak a munkaviszonyát, miután vizsgálatot indítottak ellen szexuális zaklatás miatt. A Kotaku egy belsős dokumentumból értesült erről.

Bővebben
2020
aug
1
HírVideó

Hamarosan indul a Hyper Scape első évada

0

Az Ubisoft új, pörgős battle royale játéka, a Hyper Scape augusztus 11-én startol, Xbox One, PC és PlayStation 4 platformokon. Egy pályán 100 elvetemült játékos küzdhet meg Neo Arcadiában.

Bővebben
2020
Júl
24
Hír

Az Ubisoft egyelőre nem emel árat

0

Bár korábban a 2K Games már bejelentette, hogy árat emel a következő generációs játékainál, úgy tűnik, hogy az Ubisoft ezt a lépést nem kapkodja el. Idén egészen biztos, hogy marad a 60 dolláros ár a franciáknál.

Bővebben
2020
feb
9
Hír

Nagyot bukott az Ubisoft az utóbbi negyedévben

0

Az Ubisoft közzétette az aktuális pénzügyi jelentését a 2020-as pénzügyi év harmadik negyedévéről, amiből kiderült, hogy a kiadó bevételei meredeken zuhantak az előző évhez képest.

Bővebben
2020
jan
18
Hír

Az Ubisoft változatosabbá akarja tenni a játékait

0

Biztos már mindenki hallotta a mondást, hogy az Ubisoft játékai mind ugyanolyanok. Persze ebben a formában ez így nem igaz, a francia kiadó mégis elérkezettnek látta az időt, hogy változtasson a bevált formulán.

Bővebben
2019
okt
27
HírVélemény

Az Ubisoft vezére szerint játékaikban nincsenek fizetős előnyöket nyújtó elemek

0

Az Ubisoft vezérigazgatója, Yves Guillemot a napokban érdekes kijelentést tett befektetői felé, miszerint a játékaikban nincsenek fizetős, tuti nyerő elemek, és azok sikerét nem a mikrotranzakciók, hanem a növekvő játékosszám okozza.

Bővebben
2019
aug
9
gamescomHír

GC 2019: Nem titkolja az Ubisoft, hogy mivel készül az expóra

0

Augusztus 20-án indul az ideig gamescom Kölnben, és az Ubisoft nem csinált titkot abból, hogy mivel is készül majd a kiállításra. A legerősebb címük a Watch Dogs: Legion lesz.

Bővebben
2019
jún
11
E3HírVideó

E3 2019: Bemutatkozott a Uplay+

0

A GamePass és az EA Access mintájára az Ubisoft is havi előfizetéses szolgáltatást indít, melyben a kiadó játékait lehet korlátozások nélkül játszani. A Uplay+ idén szeptemberben indul el.

Bővebben
2019
máj
27
Hír

Hamarosan érkezhet az Ubisoft Pass

0

Az Ubisoft saját virtuális piacterén bukkant fel rövid időre egy csempe, ami Ubisoft Pass néven árulkodott arról, hogy a francia kiadó vélhetően hamarosan előfizetés szolgáltatást indít a játékaira.

Bővebben
2019
máj
18
HírVideó

Ismét késik a Skull & Bones

0

Az Ubisoft kalózos játéka, a Skull & Bones újabb csúszást szenved el. Bár a címnek már tavaly meg kellett volna jelenni, a friss információk szerint leginkább 2020-ban érkezik majd valamikor.

Bővebben
2019
ápr
27
Hír

3 millióan töltötték le a Notre Dame tüze után a Unity-t

0

Miután az Ubisoft múlt héten ingyenessé tette az Assassin’s Creed Unity-t PC-n, hárommillióan töltötték le a játékot a Notre Dame sajnálatos katasztrófáját követően.

Bővebben
2019
ápr
19
Hír

Az Ubisoft 500,000 euróval támogatja a Notre Dame újáépítését

0

A héten történt, rendkívül sanálatos Notre Dame-tűzvészt követően a francia vállalatok összefogtak, és hatalmas pénzeket adományoznak az ikonikus épület újáépítésére. Az Ubisoft és beszállt, félmillió euróval.

Bővebben
2019
feb
16
Hír

Négy új játékkal jön 2020-ig az Ubisoft

0

Az Ubisoft leleplezte a következő időszakra vonatkozó terveit az új játékaival kapcoslatban, amiből kiderült, hogy a kiadó négy új címmel fog előrukkolni 2020-ig. Konkrétumot nem árultak el, bár nem olyan nehéz a fejtörő. 

Bővebben
2018
dec
6
HírVideó

Jöhet a posztapokaliptikus Far Cry

0

Az Ubisoft egy kedvcsináló szösszenetett mutatott be a következő Far Cry-ból, mely posztapokaliptikus környezetben játszódik. A bejelentést minden bizonnyal a ma esti The Game Awards-on ejti meg a francia kiadó. 

Bővebben