Uncharted 3: Drake's Deception | Konzol Center
2014
Már
28
Hír

Távozott az Uncharted PS4 direktora a Naughty Dog-tól

0

Kicsit felkaptuk a fejünket azon a híren, hogy Justin Richmond, a soron következő Uncharted-játék direktora elhagyta a Naughty Dog kötelékét, a jövőben máshol folytatja tovább karrierjét. 

Bővebben
2013
feb
25
HírPletyka

Ingyenesre vált az Uncharted 3 multija

0

A Sony épp a PlayStation Blog-ot frissítette az újdonságokkal, amikor is a tartalmat feltöltők közül valaki nagyon buzgó volt, és idő előtt leplezte le az információt, miszerint ingyenes lesz a jövőben az Uncharted 3 többjátékos módja.

Bővebben
2012
Júl
20
Hír

50 új trófeát kap az Uncharted 3

0

Bizony nem ma volt, hogy az Uncharted 3: Drake’s Deception megjelent, s a PlayStation 3 tulajokat hosszú órákra csodálattal szegezte a televíziók elé. A játék hamarosan új frissítést kap, melynek keretében 50(!) új trófeát pakol a Naughty Dog a játékba.

Bővebben
2012
máj
14
Hír

Masszív Uncharted 3 multiplayer frissítés érkezik

0

A PlayStation Blog információi szerint az Uncharted 3: Drake’s Deception hamarosan egy vaskos frissítést kap. Az 1.11-es frissítés multiplayer-centrikus, így az online módban játszó rajongók sok érdekes dologra számíthatnak.

Bővebben
2012
ápr
25
Hír

17 millió Uncharted 3 kelt el, jön a Game of The Year Edition

0

Kevés olyan videojáték van, amelyik elmondhatja magáról azt, amit az Uncharted 3: Drake’s Deception, miszerint több mint 17 millió darab fogyott belőle világszerte. A Sony ünnepel, s érkezik a játék Game of the Year kiadása.

Bővebben
2012
ápr
8
HírVideó

Uncharted 3 – traileren az utolsó DLC

0

Jövő héten jelenik meg az Uncharted 3: Drake’s Deception legutolsó DLC-je, melyben négy új pályával kedveskedik a Naughty Dog a multiplyer játékmódot kedvelőknek. Ára ugyan kicsit borsos, de a rajongóknak ez nem lesz akadály.

Bővebben
2012
Már
9
HírVideó

Videón az Uncharted 3 új kooperatív módja

0

A múlt év végén megjelent Uncharted 3: Drake’s Deception legújabb kiegészítőjét jövő héttől lehet letölteni, mely a Co-Op Shade Survival névre hallgat. Mint a neve is mutatja, egy kooperatív túlélő mókáról van szó.

Bővebben
2012
jan
17
Hír

Új Uncharted 3 DLC jön holnap

0

A tavalyi év legjobb PlayStation 3 exkluzív játéka, az Uncharted 3 holnap újabb DLC-vel bővül, jelentette be a játék fejlesztője, a Naughty Dog. S ezzel még nem lesz vége, a jövőben még több kiegészítő várható.

Bővebben
2012
jan
12
Hír

UK Charts: a legnagyobb példányszámban eladott játékok 2011-ben

0

2011-ben a Call of Duty: Modern Warfare 3 volt az Egyesült Királyság legjobban fogyó címe, a UKIE által ma közzétett kimutatás szerint.

Bővebben
2011
dec
26
Hír

Idén már nem lesz Uncharted 3 DLC

0

Az év utolsó hetében általában mindenkinek van egy kis szabadideje, így a konzolokban még több játék pörög, mint általában. A Naughty Dog csapata azonban pihen, így az Uncharted 3-hoz idén már semmi sem érkezik.

Bővebben
2011
dec
25
Hír

Szex a játékokban 2011

0

Amikor a szexualitás szóba kerül, a társalgás vagy eufemizmusba torkollik, vagy pedig az egyik szélsőséges változatába, a pornográfiába. Van azonban egy olyan, abszolút szerethető vetülete is, ami a videojátékokban jelenik meg.

Bővebben
2011
dec
10
Hír

NPD: novemberben a Modern Warfare 3 uralja Amerikát

0

Elérkezett a novemberi számadás ideje, az NPD Group közzétette legfrissebb felmérést a videojáték piacból, szoftverek és hardverek mustra alatt. A Modern Warfare 3 áll az első helyen.

Bővebben
2011
dec
6
Hír

Túl a 13 millión az Uncharted franchise

0

A Naughty Dog Uncharted sorozatából világszerte már több mint 13 millió példány talált gazdára, derült ki a Sony interjújából, melyet az IndustryGamers-nek adott Asad Quizilbash.

Bővebben
2011
nov
28
HírVideó

Starhawk béta videók

0

Amennyiben rendelkezel egy Uncharted 3 eredeti példánnyal, és e mellé Warhawk fanatikus és megszállott multizó vagy, akkor bizonyára már játszol azzal a bétával, amit most megmutatunk.

Bővebben