Uncharted 4: A Thief's End | Konzol Center
2016
dec
26
Hír

A Metacritic szerint az Uncharted 4 volt az év játéka

0

A Metacritic közzétette, hogy mely platformok, valamint mely játékok voltak a legnépszerűbbek 2016-ban, már ami a teszteredményeket illeti. A felhasználói pomtozássa más lett volna a sorrend. 

Bővebben
2016
Júl
9
Hír

Hétvégén olcsóbb az Uncharted 4

0

A PSN Flash Sale  keretében a hétvégén 10 font, azaz közel 4 ezer forint kedvezménnyel lehet megvásárolni az Uncharted 4-et a PlayStation Store-ban. 

Bővebben
2016
máj
23
Hír

Az első héten 2.7 millió Uncharted 4 fogyott

0

A közelmúltban megjelent Uncharted 4: A Thief”s End nem csak a kritikusokat nyűgözte le, hanem a játékosokat is, ugyanis az első héten vitték, mint a cukrot világszerte. Ezzel rekorder is lett a játék. 

Bővebben
2016
máj
10
HírVideó

A Sony puncsolja az Uncharted 4-et

0

A mai nap jelent meg hivatalosan az Uncharted 4: A Thief’s End, mely átlagon felüli értékeléseket kapott, s a Sony össze is dobott egy videót gyorsan, melyben piedesztálra emeli a játékot. 

Bővebben
2016
máj
5
Hír

Uncharted 4: A Thief’s End teszt

0

Mai nappal vége a Naughty Dog-féle embargónak, s most már szabad írni az Uncharted 4-ről. Ezt meg is tették jó sokan, a játék olyan lett, mint amire mindenki számított. De talán mégse. 

Bővebben
2016
ápr
28
HírVideó

Kicsomagolják az Uncharted 4 speciális kiadásait

0

Többé nem titok, hogy mit tartalmaz az Uncharted 4: A Thief’s End Libertalia Collector’s Edition, valamint a Special Edition. A PlayStation Access jóvoltából most mindezt megnézhetjük. 

Bővebben
2016
ápr
26
HírVideó

Launch trailert kapott az Uncharted 4

0

Május 10-ét reszkető lábakkal várja pár millió PlayStation-rajongó, ekkor kerül ugyanis az üzletek polcaira az Uncharted 4: A Thief’s End. Befutott a megjelenés előtti utolsó kedvcsináló. 

Bővebben
2016
Már
31
HírVideó

Utolsó fejlesztői naplóján az Uncharted 4

0

A Naughty Dog fellőtte utolsó fejlesztői naplóját az Uncharted 4: A Thief’s End-hez, melyben a játékkal kapcsolatos elvárásaikról beszélnek, és elköszönnek Nathan Drake-től is. 

Bővebben
2016
Már
27
HírVideó

CG-traileren az Uncharted 4

0

Május tizedik napja még kicsit odébb vann, addig próbálja az űrt betölteni az Uncharted-rajongók életében az alábbi rövid, CG-előzetes. A játékot kizárólag PlayStation 4-en keresse majd bárki is. 

Bővebben
2016
Már
24
Hír

Az Uncharted 4 a PS4 határait tolja ki

0

Befutott az Uncharted 4 negyedik videonaplója, melyen a fejlesztők arról beszélnek, hogyan segítette a PS4 fejlettebb architektúrája a játék létrejöttét, hogyan tolták ki a konzol határait a végeredmény érdekében. 

Bővebben
2016
Már
20
Hír

Aranylemezen az Uncharted 4: A Thief’s End

0

Bőven lesz ideje a Naughty Dog-nak arra, hogy megfelelő mennyiségben sokszorosítsa az Uncharted 4-et, a játék ugyanis elkészült, s a megjelenésig még két hónap van hátra. 

Bővebben
2016
Már
16
HírVideó

Ismét kulisszák mögött az Uncharted 4

0

Második videóját kapja meg a kulisszák mögötti sorozatából az Uncharted 4, ezúttal a téma az lesz, hogyan fejlődött Drake az elmúlt években, ugyanúgy, ahogy a fejlesztők feje felett is kíméletlenól ketyegett az idő. 

Bővebben
2016
Már
8
HírVideó

Fejlesztői videosorozatot kap az Uncharted 4

0

A Naughty Dog egy fejlesztői videosorozat keretében enged betekintést az Uncharted 4: A Thief’s End munkálataiba, s az első epizódban megmutatják, hogyan készült a játék legelső teasere. 

Bővebben
2016
Már
2
Hír

Csak májusban jelenik meg az Uncharted 4

0

Az eredeti megjelenési dátumhoz képest két hetet csúszik az Uncharted 4, derült ki ma a PlayStation Blog információ alapján. A csúszás nem jelentős, és csak technikai okai vannak. 

Bővebben