Uncharted 4 | Konzol Center
2020
ápr
2
HírVideó

Az Uncharted 4-et kínálja az áprilisi PlayStation Plus

0

Először csak véletlenül került publikálásra a PlayStation Plus áprilisi kínálata, s bár a fiaskót próbálta a Sony orvosolni, kisvártatva mégis megerősítették, hogy valóban az Uncharted 4 és a Dirt Rally 2.0 lesz a letölthető játék ebben a hónapban.

Bővebben
2016
jún
27
Hír

Szerdán jön az Uncharted 4 első multis DLC-je

0

A Naughty Dog bejelentette, hogy június 29-én, azaz szerdán kibővól a remek játékélményt nyújtó Uncharted 4, igaz csak egy többjátékos DLC válik elérhetővé. 

Bővebben
2016
ápr
23
HírVideó

Multiplayer traileren az Uncharted 4

0

Az Uncharted 4 többjátékos módja immáron részek óta fel van vértezve a Plunder-móddal, ami gyakorlatilag a Capture the Flag újragondolt változata. Ezt láthatjuk most a legújabb traileren. 

Bővebben
2016
Már
22
HírVideó

Tízszer nagyobb lesz a térkép az Uncharted 4-ben

0

A Naughty Dog újabb fejlesztői naplóval jelentkezett, melyből kiderül, hogy a játék világa tízszer nagyobb lesz, mint az előző részben. Ezt lehet majd szabadon bejárni. Több útvonal, több megoldás, több lehetőség. 

Bővebben
2016
Már
11
HírVideó

Így készült az Uncharted 4

0

A Naughty Dog az ötrészes videosorzat új epizódját lőtte fel, melyen az Uncharted-sorozat eredetével ismerkedhetünk meg. Az Uncharted 4 május 10-én debütál, addig még megérkezik a sorozat többi darabja is. 

Bővebben
2016
Már
1
Hír

Hétvégén jön az Uncharted 4 nyílt bétája

0

Korábban a nap folyamán a PlayStation Store-ban megjelent információk szerint a hétvégén lesz az Uncharted 4 nyílt bétája, melyet később a Sony hivatalosan is megerősített. Bárki elérheti. 

Bővebben
2016
feb
4
Hír

Limitált konzolcsomagot kap az Uncharted 4

0

A Sony nagy ziccert hagyna ki, ha nem készítene saját konzolt az Uncharted 4-nek, de készít. Limitált kiadást kap a játék, egyedi festéssel és kontrollerrel. 

Bővebben
2015
dec
21
HírVideó

Mozis előzetesen az Uncharted 4

Az Egyesült Államokban a Star Wars 7 előtt vetítették le az alábbi kedvcsinálót az Uncharted 4-ből, mely azt követően felkerült az internetre is. Garantáltan hangulatba hozza a Nathan Drake-rajongókat! 

Bővebben
2015
jún
16
E3HírVideó

E3 2015: Vaskos demót kapott az Uncharted 4

A Sony a prezentációja végére hagyta a Naughty Dog-féle Uncharted 4 bemutatóját, azonban kárpótolta a nagyérdeműt egy hétperces demóval. A PS4-exkluzív játék 2016 márciusában jelenik meg. 

Bővebben
2014
Már
28
Hír

Távozott az Uncharted PS4 direktora a Naughty Dog-tól

0

Kicsit felkaptuk a fejünket azon a híren, hogy Justin Richmond, a soron következő Uncharted-játék direktora elhagyta a Naughty Dog kötelékét, a jövőben máshol folytatja tovább karrierjét. 

Bővebben
2011
okt
30
HírPletyka

Uncharted 4 – a harmadik rész sikerétől függ

0

Egészen pontosan tegnap délután gondolkodtam azon, hogy vajon mikorra lehet Uncharted 4, ha egyáltalán lesz valaha, s most már hírrel is tudunk ezzel kapcsolatban szolgálni.

Bővebben