Uncharted: Golden Abyss | Konzol Center
2012
feb
27
Hír

UK Charts – megérkeztek a Vita játékok

0

Múlt héten debütált Európában a PlayStation Vita, éppen ezért nem meglepő, hogy a brit eladásokat két Vita játék vezeti. Az abszolút befutó (ki gondolta volna!?) az Uncharted: Golden Abyss.

Bővebben
2012
feb
18
HírVideó

TV reklámon az Uncharted: Golden Abyss

0

Február 22-én, azaz jövő héten debütál Magyarországon (is) a PlayStation Vita, vele karöltve pedig az Uncharted: Golden Abyss. A Sony nem bízza a véletlenre, a televízióban is promotálja a játékot.

Bővebben
2012
feb
14
HírVideó

Uncharted: Golden Abyss launch trailer

0

A Sony közzétette az Uncharted: Golden Abyss launch trailerét, melyben Drake kalandjainak legelső Vita kompatibilis interpretációjába nyerhetünk betekintést. A kézikonzol február 22-én debütál, vele együtt érkezik a Golden Abyss is.

Bővebben
2011
dec
13
HírVideó

Masszív Uncharted: Golden Abyss előzetes

0

Hétvégén startol a PlayStation Vita Japánban, óriási őrület várható, s ez alkalomból egy közel negyedórás előzetest kaptunk, igaz japánul. A európai premier még két hónap.

Bővebben
2011
dec
6
Hír

Túl a 13 millión az Uncharted franchise

0

A Naughty Dog Uncharted sorozatából világszerte már több mint 13 millió példány talált gazdára, derült ki a Sony interjújából, melyet az IndustryGamers-nek adott Asad Quizilbash.

Bővebben
2011
dec
3
HírVideó

Uncharted: Golden Abyss előzetes

0

A PlayStation Vita debütálásának egyik legnagyobb nyitó- és húzócíme lesz az Uncharted: Golden Abyss, melyből most friss videó érkezett. Igaz, japánul.

Bővebben
2011
Sze
17
Hír

TGS 2011: Így fest az Uncharted PS Vitán

0

Az Uncharted: Golden Abyss egy kézikonzolos mellékág, mely az első és második Uncharted között játszódik, s most megmutatja magát PS Vitán a TGS jóvoltából.

Bővebben
2011
aug
18
gamescomHír

GC 2011: díjazottak listája – az Electronic Arts tarolt

0

A kölni gamescom expón átadták a legjobbaknak járó díjakat, melyen lehet vitatkozni sokáig. A nyertes kétségtelenül az Electronic Arts, nagy meglepetés nincs, egyet kivéve.

Bővebben
2011
aug
17
gamescomHírVideó

GC 2011: Uncharted: Golden Abyss játékmenet

0

Senki nem várta másként és úgy is lett, a Sony a gamescom-ot gyakorlatilag a PS Vitának szentelte. Az egyik nagyágyú, az Uncharted: Golden Abyss mozgásban.

Bővebben
2011
jún
21
HírVideó

Uncharted: Golden Abyss – PS Vita ízelítő

0

A Sony és a Naughty Dog gondolt egyet, s egy alig húsz másodperces játékmenet videóval demonstrálta azt, hogy miben is tud majd többet a PS Vita a többi konzolnál.

Bővebben