Uncharted: The Nathan Drake Collection | Konzol Center
2015
okt
4
HírVideó

Uncharted The Nathan Drake Collection – technóban a legjobb felújítás

A Digital Foundry jóvoltából benézhetünk a motorháztető alá, hogy vajon hogy is teljesít a hamarosan megjelenő Uncharted: The Nathan Drake Collection technóban. A csapat szerint a játék a legjobb Remastered cím. 

Bővebben
2015
Sze
30
Hír

Uncharted The Nathan Drake Collection teszt

Az egykor fényes trilógia felújított változata jövő héten kerül az üzletekbe, s bizony nem lesz könnyű dolga az Uncharted: The Nathan Drake Collection-nek, hogy híveket szerezzen magának. 

Bővebben
2015
Sze
26
HírVideó

The Nathan Drake Collection – a híres vonatos jelenet

Az Uncharted 2 sokak számára legemlékezetesebb pillanata a híres vonatos jelenetsor volt, mely a maga idejében maradandót alkotott. Ezt nézhetjük most meg a PS4-es felújított változatból. 

Bővebben
2015
Sze
7
HírVideó

Televíziós reklámon feszít a Nathan Drake Collection

Az október 9-én megjelenő Uncharted: The Nathan Drake Collection egy televíziós reklámmal próbál minél több vásárlót szerezni magának. Aki beruház a felújított trilógiába, ajándékul kap egy bétakulcsot. 

Bővebben
2015
aug
31
HírVideó

Akcióban a Nathan Drake Collection

A PAX Prime-on tette közzé a Game Spot csapata a mellékelt felvételt az Uncharted: The Nathan Drake Collectionből, mely egy bő hónap múlva debütál PlayStation 4-en. 

Bővebben
2015
aug
17
HírVideó

Uncharted The Nathan Drake Collection trailer

Október 7-én jelenik meg az első három Uncharted-játékot magába foglaló Nathan Drake Collection, melyben három teljesen új nehézségi szint is helyt kap. Új előzetes régi tartalommal. 

Bővebben
2015
jún
4
HírVideó

PS4-re jön az Uncharted első három része

Idő előtt került ki a PlayStation Store-ba, s a Naughty Dog nem cálfolta az információt, miszerint PlayStation 4-re érkezik az Uncharted: The Nathan Drake Collection, azaz a trilógia első három része. 

Bővebben