Unravel | Konzol Center
2016
Már
30
Hír

Tölthető az Unravel demója

0

Alig másfél hónapja érhető el az Unravel, az Electronic Arts máris kiadta a játék próbaverzióját. A demó PS Store-ból és Xbox Live-ról is tölthető. Az első pályát lehet végigjátszani. 

Bővebben
2016
feb
5
HírVideó

Nem tudod, ki Yarny? Próbáld ki!

0

Ha fogalmad sincs arról, hogy kicsoda Yarny (ejnyebejnye!), akkor még fizetned sem kell azért, hogy megtudhasd! Azért nem árt, ha van EA Access, vagy Origin-előfizetésed hozzá. 

Bővebben
2016
jan
27
HírVideó

Az Unravel csodálatos zenéje

0

A hamarosan megjelenő Unravel-ben a fejlesztők különös szerepet szánnak a zenének, gyakorlatilag a zene nyelvén kerül bemutatásra a történet Erről szól a játék legújabb fejlesztői naplója. 

Bővebben
2016
jan
23
Hír

Nem védheti le az EA az Unravel nevet

0

Az Electronic Arts lepattant Amerikában a Szabadalmi Hivatalról azzal az igényével, hogy levédesse a hamarosan megjelenő Unravel címét. Kérelmét elutasították, ugyanis az nagyon hasonlít valamire. 

Bővebben
2016
jan
20
HírVideó

Rövid előzetesen az Unravel

0

Rövidke előzetest kapott a Yarny kalandjait szemünk elé táró Unravel, melyen a játék feladványairól lesz szó Mindehhez fejlesztői kommentárt is kapunk, természetesen gameplay jelenetekkel. 

Bővebben
2016
jan
14
HírVideó

Unravel – készíts saját Yarny-t

0

Hamarosan megjelenik a cuki piros fonálfigura, Yarny kalandjait feldolgozó Unravel, s a legújabb videón azt nézhetitek meg, hogyan készíthettek magatoknak saját Yarny-t. Szó szerint. 

Bővebben
2016
jan
9
HírVideó

Fejlesztői naplón az Unravel

0

A Coldwood Interactive egy fejlesztői naplóban mesél arról, mi inspirálta a piros fonálfigura, Yarnie megalkotását. A készítők a svédországi vadjont választották helyszínül, ahol a feladványok tömkelege vár főhősünkre. 

Bővebben
2015
dec
22
HírVideó

Fejlesztői naplón az Unravel

Alighanem 2016 egyik legérzelmesebb játéka lesz az Unravel, mely egy friss fejlesztői naplót kapott. A játék készítője azt magyarázza, hogy a pályatervezés során milyen szempontokat vettek figyelembe. 

Bővebben
2015
dec
15
HírVideó

Februárban érkezik az Unravel

Az E3-on bejelentett fonalfigurás játék, az Unravel 2016 februárjában jelenik meg, PS4-re, Xbox One-ra és PC-re, jelentette be az Electronic Arts. Az EA Access tagjainak kedvezményes áron lesz elérhető. 

Bővebben
2015
nov
24
HírVideó

Mozgásban az Unravel

Az IGN jóvoltából most kilen percen keresztül figyelhetjük meg az aranyos fonalfigurát, Yarnie-t akcióban. A játék elméletileg jövő márciusban jelenik meg, Xbox One, PS4 és PC platformokra. 

Bővebben
2015
aug
5
gamescomHírVideó

GC 2015: Unravel trailer

Az E3-on bemutatott, s nagy ovációt kiváltó Unravel a gamescom-ra is elment, hogy a játék főszereplőjét, Yarnie-t, a fonálgombolyagot népszerűsítse. Az előzetes egy szint végigjátszását mutatja meg. 

Bővebben
2015
jún
17
E3HírVideó

E3 2015: Unravel címmel új platformer készül

Még hétfőn este került bejelentésre az Unravel, egy platformer puzzle játék, melyben a fonálgombolyag, Yarnie testébe bújhatunk, amint az próbál megküzdeni a környezete kihívásaival. Bájos játék. 

Bővebben