Valve | Konzol Center
2019
aug
31
Hír

Hatalmas bírság küszöbén a Valve a vásárlókat korlátozó gyakorlata miatt

0

A Valve felveszi a harcot az Európai Unió ellene felhozott vádjaival szemben, és nem írja alá azt a megállapodást, amit másik öt kiadó megtett annak érdekében, hogy csökkenjen a pénzbüntetés mértéke.

Bővebben
2019
máj
4
Hír

Egymilliárd regisztrált felhasználóval büszkélkedik a Steam

0

Gyakorlatilag páratlan rekordot állított fel Gabe Newell és cég, akik a Half-Life 2 farvizén evezve alkották meg online piacterüket, a Steam-et. Mára már egymilliárd regisztrált felhasználója van a platformnak!

Bővebben
2019
Már
17
HírVideó

Adatlopás gyanújába keveredett az Epic Games

0

Kellemetlen adatlopási ügybe keveredett az Epic Games: a pénteken kirobbant botrány szerint a kiadó PC-s kliense a felhasználók megkérdezése nélkül gyűjti össze a Steamen tárolt adataikat. Az Epic cáfol.

Bővebben
2018
Júl
22
Hír

95000 Steam-felhasználót bannolt a Valve

0

A Valve a napokban nagytakarítást hajtott végre a Steamen, melyben több mint 95 ezer felhasználót tiltottak ki a hálózatról csalás miatt. Ez az eddigi rekord, tavaly sokkal kevesebb user ment a levesbe. 

Bővebben
2018
jún
23
Hír

Elrajtolt a Steam nyári vására

0

A Valve nem várt tovább, és útjára indította a nyári leárazását, mely a The Intergalactic Summer Sale címet viseli hivatalosan. A vásár július 5-ig tart, lesz benne napi akció és permanens kedvezmény is. 

Bővebben
2018
máj
26
Hír

Elindult a Steam tavaszi nagytakarítása

0

Elrajtolt a Steam tavaszi nagytakarítása, ami a Spring Cleaning Event névre hallgat. A Valve azt szeretné, ha a játékosok a könyvtáraikban lévő címeket kipucolnák, és ezért jutalmakat is osztogat. 

Bővebben
2017
okt
23
Hír

A világ 100 leggazdagabbja közt a Steam és a Valve tulajdonosa

0

A Forbes Magazin közzétette a világ leggazdagabb embereinek idei listáját, és a legvagyonosabb 100-ba egy videojátékiparból megtollasodott ember is található, nevezetesen Gabe Newell. 

Bővebben
2017
jan
2
Hír

Ezek a játékok fogytak legjobban Steam-en tavaly

0

A 2016-os év elmúltával a Valve kasszázott, s elárulta, hogy melyik játékok fogytak a legobban tavaly a Steam-en. Konkrét árbevételt ugyan nem tettek közzé, de a rangsor adott. 

Bővebben
2016
jún
25
HírVideó

Elindult a Steam Summer Sale

0

A Valve elérkezettnek látta az időt, hogy odapirítson a melegnek a nyári leárazással, elindult ugyanis tegnap a Steam Summer Sale. A promóció július 4-ig tart, természetesen napi ajánlatokkal. 

Bővebben
2015
dec
31
Hír

34 ezer áldozata van a karácsonyi Steam-perpatvarnak

Mint hírt adtunk róla, karácsonykor a Steam-en furcsa dolgok történtek, melynek következtében átmenetileg elérhetetlen lett a virtuális piactér. A Valve közleményt adott ki most a válaszokkal. 

Bővebben
2015
dec
26
Hír

Adatszivárgás miatt leállt a Steam

Tegnap este nem sokkal éjfél előtt leállt a Steam, ugyanis  hatalmas biztonsági hiba következtében a felhasználók fiókjai, adatai és vásárlásai keveredtek össze. 

Bővebben
2015
dec
12
HírVideó

Így készül a Steam-kontroller

Amikor a Valve úgy döntött, hogy hardvertervezésbe fog, azt is célul tűzte ki magának, hogy mi lenne, ha azt ők is gyártanák. A Steam-kontroller azóta már a piacon, most megnézheted, hogy készül. 

Bővebben
2015
okt
17
Hír

Reklámmentes marad a Steam

A Valve továbbra is makacsan tartja magát ahoz, hogy digitális disztribúciós platformján, a Steamen márpedig nem lesznek reklámok. Egy friss interjúból az is kiderült, hogy miért. 

Bővebben
2015
aug
27
Hír

Már hatezer játék van a Steamen

Megkerülhetetlen platformmá vált a Steam, az elképesztően sikeres üzleti modell újabb és újabb rekordokat dönt meg. A napokban került fel a hatezredik játék a digitális disztribuciós platformra. 

Bővebben