végigjátszás | Konzol Center

The Darkness II- Relic Hunter achievement/trophy

0

A THQ gondozásában megjelenő The Darkness II a tengerentúl már tegnap elindult hódító útjára, nálunk még két napot várni kell a megjelenésig. A játékban a vérontás, a sötét erők dühöngése mellett van azonban egy nehéz achievement is.

Bővebben

Gears of War 3 – RAAM’s Shadow DLC végigjátszás

0

A tavalyi év egyik legjobb játéka, az Epic Games által fémjelzett Gears of War 3 a közelmúltban megkapta egyjátékos expanzióját, a RAAM’s Shadow-t, most abban segítünk, hogyan is kell a DLC-t kivégezni.

Bővebben

Infinity Blade 2 végigjátszás

0

iOS platformra készült játékról ritkán érdemes végigjátszást készíteni, ez alól a tavaly decemberben megjelent Infinity Blade 2 kivételt képez. Úgy gondoljuk, hogy ez most bizony hasznos lehet sokaknak.

Bővebben

Trine 2 végigjátszás

0

Senkit nem vigasztal, ha azt mondom, hogy a Frozenbyte-tól már megszoktuk, hogy olyan nehéz játékot dob piacra, mint a Trine 2, ettől még a játék bizony rengeteg fejtörést fog okozni. Segítünk a megoldásban.

Bővebben

Assassin’s Creed: Revelations – Ishak Pasha páncélja

0

Ha szeretnéd, hogy Ezio egy igazán szép és erős páncélt viselhessen, gyűjtsd össze Ishak Pasha emlékiratait, majd szerezd meg páncélját a sírhelyéből. Ehhez nyújtunk segítséget.

Bővebben

Assassin’s Creed: Revelations végigjátszás

0

Vélhetően már túl vagytok az Assassin’s Creed: Revelations végigjátszásán, de ha még nem, vagy nem sikerült mindegyik szekvenciát 100%-ban szinkronizálnotok, összeállításunk segítségetekre lehet.

Bővebben

FIFA 12 végigjátszás PS Vitán

0

A FIFA 12 producere, Matt Prior videóra vette a játék végigjátszását PlayStation Vita-n, s a PR dumák mellett bemutatja, hogy milyen egyszerű is az irányítás, s hogyan lehet az érintőképernyőt megzabolázni.

Bővebben
2011
dec
7
HírVideó

Skyrim – végigjátszás egyetlen ölés nélkül

0

A The Elder Scrolls V: Skyrim néhány hete rabságban tartja a világ gémereit, s vannak olyanok, akik egész elképesztő stratégiát választanak arra, hogy lenyomják a játékot.

Bővebben

Uncharted 3: Drake’s Deception végigjátszás

0

Tagadhatatlan, hogy az év egyik legkiválóbb játéka az Uncharted 3: Drake’s Deception, ezért nem is kétséges, hogy közzétesszük a játék végigjátszását. Íme Nathan Drake akcióban.

Bővebben

Call of Duty: Modern Warfare 3 végigjátszás

0

Kedd óta tarol világszerte a Call of Duty: Modern Warfare 3, s most közzétesszük a játék végigjátszását, ha másért nem is, hogy megnézhesd, mások hogyan csinálják.

Bővebben

Battlefield 3 végigjátszás

0

A DICE és az Electronic Arts közös üdvöskéje, a Battlefield 3 pénteken landolt az üzletek polcain, gondolom mindenki ezerrel tolja, így jól jöhet egy kis végigjátszás, nem igaz?

Bővebben

Gears of War 3 végigjátszás

0

Marcus Fenix és a Delta squad utolsó útjukra indultak együtt a Gears of War 3-ban, hogy az emberiséget akár életük árán is megvédjék. A játék zseniális, itt a végigjátszás.

Bővebben

Captain America: Super Soldier végigjátszás

0

A nyári XBLA összeállítás egyik húzócíme hivatott volt lenni a Captain America: Super Soldier, mely a gyors közelharcokat ötvözi az akrobatikus platform elemekkel. Végigjátszás.

Bővebben

Bastion végigjátszás

0

Az emberiség utolsó menedékére, a Bástyára kalauzolunk el a soron következő végigjátszásunkban. A Bastion a nyár egyik üde színfoltja, egyszerre vidám és szomorú.

Bővebben