Volition | Konzol Center
2014
aug
31
HírVideó

Saints Row Gat out of Hell bejelentés

A Deep Silver hivtalosan is bejelentette, hogy érkezik a következő Saints Row-játék, bár az önmagában nem lesz egy teljesértékű rész, ugyanis ez egy, az alapjáték nélkül is futtatható kiegészítő lesz, Saints Row: Gat out of Hell címmel. 

Bővebben
2011
dec
27
Hír

Saints Row: The Third – bugos a PC-s verzió

0

A Saints Row: The Third remek játék, és a PC tulajdonosok is örülhettek, amikor kiderült, hogy a harmadik részre a Volition már teljes értékű játékot készít, nem konzol portot, mint a második rész esetén.

Bővebben
2011
nov
18
Teszt

Saints Row: The Third teszt

0

Egy videojáték legfontosabb célja kétségkívül az, hogy szórakoztasson, s ha azt mondom, hogy a Saint’s Row: The Third egy szórakoztató játék, akkor meglehetősen alábecsülném a Volition munkáját.

Bővebben
2011
aug
11
Hír

Újabb stúdiókat zár be a THQ

0

A THQ tovább folytatja strukturális reformját, s úgy döntött, hogy további stúdiókat zár be. A kiadó nem titkoltan a legnagyobbak közé szeretne felnőni a következő években.

Bővebben
2011
ápr
28
Hír

Távozik a Volition alapítója és elnöke

0

Mike Kulas, a Red Faction és a Saints Row franchise-t készítő Volition, Inc. alapítója és elnöke bejelentette távozását a stúdiótól. Utolsó munkanapja jövő hét hétfő lesz.

Bővebben
2011
ápr
1
Hír

A THQ leépít két stúdiójánál

0

A Homefront-ot készítő Kaos Studios, és a Saints Row-t készítő Volition is egyaránt érintett abban a leépítésben, melyet a THQ jelentett be tegnap.

Bővebben