Warner Bros. | Konzol Center
2020
aug
23
HírVideó

Itt a Suicide Squad első előzetese

0

A Warner és a Rocksteady fellőtték a Suicide Squad: Kill the Justice League első előzetesét. A játék várhatóan 2021-ben jelenik majd meg az új generációs konzolokra.  Egyedül és kooperatív módban is játszható lesz.

Bővebben
2016
Már
29
HírPletyka

Készül a Shadow of Mordor 2

0

A Warner Bros. és a Monolith játéka, a Middle Earth: Shadow of Mordor úgy tűnik, hogy folytatást kap, már ha lehet hinni egy kaszkadőrnő önéletrajzának. Egyelőre a kiadó hallgat. 

Bővebben
2013
Júl
3
Hír

Akciózik a Warner Bros. az App Store-ban

0

A Warner Bros. Interactive bejelentette, hogy játékait egy héten keresztül leakciózza az Apple virtuális piacterén, az App Store-ban. Minden darab 69 penny/99 cent áron kapható, azaz, kb. 220 forintért.

Bővebben
2013
jún
12
E3HírVideó

E3 2013: Íme a Batman: Arkham Origins

0

A Batman-játékok rajongói egészen biztosan el lesznek ragadtatva a most bemutatott Batman: Arkham Origins első gameplay felvételétől, mely azt bizonyítja, hogy a Warner Bros. Montreal a Rocksteady után remek munkát végez a következő epizóddal.

Bővebben
2013
máj
20
HírVideó

Itt a Batman: Arkham Origins első tartalmas előzetese

0

A napokban ugyan megjelent a Batman: Arkham Origins első előzetese, de az csak a mostani videó kedvcsinálója volt. A Warner Bros. azonban most közzétett egy ötperces előzetest, mely minden Batman-rajongónak kötelező darab.

Bővebben
2013
Már
23
Hír

Új stúdiót nyit a Warner Bros. San Franciscoban

0

A Warner Bros. Interactive sem szeretne kimaradni a jóból, s a napokban új stúdiót nyit Kaliforniában azzal a céllal, hogy free-to-play mobil-, illetve böngészős játékokat készítsen a jövőben.

Bővebben
2013
feb
13
HírPletyka

Idén érkezhet a Batman: Arkham City folytatása

0

A Warner Bros. Interactive Entertainment anyacégének, a Time Warner-nek az idei pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy még ebben az évben megjelenhet a Batman: Arkham City folytatása. Érdekesség viszont, hogy új fejlesztővel.

Bővebben
2013
jan
14
HírPletyka

Újabb Batman Arkham-játék van kilátásban

0

Úgy tűnik, hogy nem temetjük az Arkham-univerzumot, s velünk együtt a Rocksteady és a Warner Bros. sem teszi, ugyanis utóbbi egy csomó domaint jegyzett be, melyből egy új epizódra lehet következtetni.

Bővebben
2013
jan
4
Hír

Három új LEGO-játék érkezik

0

A Warner Bros. bejelentette, hogy hamarosan új LEGO-játék érkezik, LEGO Legends of Chima címmel, ami ráadásul nem is egy, hanem egyből három játék.

Bővebben
2012
máj
25
HírVideó

Harry Potter for Kinect bejelentés

0

A Warner Bros. bejelentette, hogy újabb Harry Potter játékot készít, ezúttal Xbox 360 exkluzív formában, Kinect vezérléssel. Úgy tűnik, hogy a kiadó még egy kicsit fejni akarja a fejőstehenet. Bízunk benne, hogy jobb lesz, mint a Star Wars volt!

Bővebben
2012
máj
10
HírPletyka

Készül a Lego Lord of the Rings

0

A Lego videojátékok megosztják a játékos közönséget, vannak akik rendkívül bugyutának tartják őket, és élvezhetetlennek, mások jól szórakoznak velük. Egy kiszivárgott információ szerint készül a következő darab, a Lego Lord of the Rings.

Bővebben