Watch Dogs 2 | Konzol Center
2017
Júl
1
HírVideó

Ingyenes frissítéssel jön a Watch Dogs 2 partimódja

0

Jövő héten egy ingyenes frissítés keretében érkezik meg a Watch Dogs 2 partimódja, mely 2-4 fős csapatok számára teszi lehetővé a szabad barangolást a játékban. A frisstést minden platformra terítik. 

Bővebben
2017
feb
12
Hír

Az Ubisoft elégedett a Watch Dogs 2-vel

0

Bár lagymatagul nyitott a Watch Dogs 2, az Ubisoft elégedett azzal, ahogy a játék a kasszáknál teljesít, s bízik a pozitív folytatásban is. Ez azt jelentheti, hogy lesz még majd Watch Dogs-játék. 

Bővebben
2016
dec
23
HírVideó

Tölthető a Watch Dogs 2 első DLC-je

0

A mai naptól tölthető PlayStation 4-re a Watch Dogs 2 első DLC-je, Xbox One-ra és PC-re majd január végén lesz elérhető. A csomagban apróságok, egy új játékmód van, nincs további küldetés. 

Bővebben
2016
nov
23
HírVideó

Így fest majd a Watch Dogs 2 PC-n

0

Jövő héten érkezik PC-re a Watchdogs 2, s az NVIDIA egy külön trailerrel mutatja be a PC-s változat finomságait. Sokmindenről a konzolosok csak álmodhatnak, bivaly géppel csodát lehet csinálni a játékból! 

Bővebben
2016
nov
16
Hír

Watch Dogs 2 – az Ubisoft javítja a pincsóját teljesen megmutató női NPC-t

0

A Watch Dogs 2 18-as karikával jelent meg ugyan, de a játékban van egy NPC, akin alul kivágott bugyi van, és az egész pincsója részletesen látszik. Az Ubisoft a hétre ígérte a javítást. 

Bővebben
2016
okt
30
Hír

Aranylemezre került a Watch Dogs 2

0

Két héttel a megjelenési dátum előtt aranylemezre került a Watch Dogs 2. Az Ubisoft bejelentette, hogy a játék munkálatai befejeződtek, a sorozatgyártást követően az a boltok polcaira kerülhet. 

Bővebben
2016
okt
25
HírVideó

Watch Dogs 2 – San Francisco téged vár

0

November 15-én kerül az üzletekbe a Watch Dogs 2, s a játék legújabb előzetes annak helyszínét, San Franciscot mutatja be. A város különböző negyedeiben különféle atmoszférát tapasztalhatsz majd. 

Bővebben
2016
okt
21
HírVideó

Watch Dogs 2 – a Zodiákus gyilkos

0

A Watch Dogs 2 előrendelőinek nem marad üres a marka, ugyanis a bizalomért cserébe az Ubisoft a Zodiac Killer DLC-t adja ajándékba. Ahogy a címe sejteti, a Zodiákus gyilkos után kell nyomoznunk. 

Bővebben
2016
okt
3
HírVideó

Fél órán keresztül pörög a Watch Dogs 2

0

Félórás játékmenet felvétel jelent meg a Watch Dogs 2-ből, színtiszta gameplay az, amit láthatsz. A Watch Dogs 2 november 15-én érkezik a boltokba PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. 

Bővebben
2016
Sze
25
HírVideó

Watch Dogs 2 – nagyobb és jobb

0

A külföldi sajtónak már lehetősége volt kipróbálni a Watch Dogs 2, az Ubisoft szerint a játék nagyobb, jobb és merészebb, mint az első rész volt. Hogy ezt elhitesse, csinált hozzá egy külön előzetest is. 

Bővebben
2016
Sze
25
HírVideó

Watch Dogs 2 – a Deadsec csapata

0

A Watchdogs 2 friss trailerén a Deadsec csapata mutatkozik be, jeleneteket a videóból részben láthattunk már a TGS-en. A játék végleges változata november 15-én kerül az üzletekbe. 

Bővebben
2016
aug
18
gamescomHírVideó

GC 2016: Ilyen lesz a Watchdogs 2 multiplayer módja

0

A Watch Dogs 2 többjátékos módja beágyazódik az alapjátékba, melyet tetszés szerint ki lehet majd kapcsolni. Három mód lesz: kooperatív, Invasion, és egy új, a Bounty Hunt. Ezekről szól a csatolt előzetes. 

Bővebben
2016
aug
11
HírVideó

Watch Dogs 2 – a DedSec-ről

0

Folytatódik a Watch Dogs 2-ről szóló Remote Access címre keresztelt videosorozat, melynek legújabb része a DedSec-ről szól, és arról, hogyan harconlank az elnyomók ellen. 

Bővebben
2016
Júl
27
HírVideó

Bemutatkozik a Watch Dogs 2 főszereplője

0

Az Ubisoft egy új videosorozat keretében mutatja be az ősszel megjelenő Watch Dogs 2 főbb aspektusait, s az első epizódban a főszereplő, Marcus Holoway motivációit ismerhetjük meg. 

Bővebben