Watch Dogs | Konzol Center
2015
Már
18
HírVélemény

Jövő héten érkezik az Ubisoft gagyi-pakkja

Nem tudjuk, hogy mi vezérelte az Ubisoftot, amikor kitalálták, hogy egybecsomagolják a Watch Dogs-t és az Assassin’s Creed: Unity-t, mégis megtették, s jövő héten ráadásul piacra is dobják. 

Bővebben
2014
nov
19
HírVideó

Így fest a Watch Dogs Wii U-n

Tegnap jelent meg Amerikában a Watch Dogs Wii U-s változata, s most lehetőségünk van arra, hogy belekukkantsunk, hogyan is néz ki. Hazánkba pénteken érkezik a játék, ha valaki kedvet kap hozzá, még előrendelheti. 

Bővebben
2014
nov
1
Hír

Kilenc millió felett a Watch Dogs

Az Ubisoft is közzétette aktuális negyedéves pénzügyi jelentését, melyből kiderült, hogy a cégnek az utóbbi három hónapban meglehetősen jól ment, bevétele növekedett, melyben nagy szerepe volt a Watch Dogs-nak is. 

Bővebben
2014
Sze
16
HírVideó

Watch Dogs – Bad Blood DLC gameplay

Szeptemberben jelenik meg a Watch Dogs első sztori DLC-je, a Bad Blood, melyben T-Bone-t, a másik rosszéletű hackert lehet majd irányítani. Érkezett egy gameplay-videó, mely megmutatja, mire számíthatsz. 

Bővebben
2014
Sze
4
HírVideó

Bejelentésre került a Watch Dogs: Bad Blood DLC

Az Ubisoft bejelentette, hogy Bad Blood címmel érkezik a Watch Dogs első sztori DLC-je, melyben a szintén romlott életű hackert, T-Bone-t irányíthatjuk majd 10 küldetésen keresztül. Szeptember 30-tól lesz letölthető. 

Bővebben
2014
Júl
10
Hír

8 milliónál több Watch Dogs landolt a boltokban

0

Az Ubisoft több mint 8 millió pédányt szállított ki az üzletekbe a Watch Dogs-ból, derült ki a kiadó legfrissebb közleményéből. Természetesen nem maradt el a kiadó szokásos bullshit-je sem a bejelentés mellé. 

Bővebben
2014
Júl
2
Hír

Három új küldetéssel bővül a Watch Dogs

0

A mai nappal három új single player küldetéssel bővül a Watch Dogs, emelett újabb fegyverek és bónuszok is elérhetővé válnak. Az Ubisoft nem csinált nagy hírverést mindennek, egyelőre azt sem tudni, hogy mennyit kell fizetni mindezért. 

Bővebben
2014
jún
17
Hír

Kevésbé nézhet ki szarul PC-n a Watch Dogs

0

Lett nagy ribillió, amikor a PC-sek (is) kézhez vették a Watch Dogs egy példányát, ugyanis az messze nem nézett ki úgy, mint azt a 2012-es E3-on bemutatták. A játékosok átverve érezték joggal magukat, azonban van rá megoldás. 

Bővebben
2014
jún
4
HírVélemény

Már 4 millió Watch Dogs kelt el

0

Egy héttel a megjelenése után az Ubisoft büszkén verheti a mellét, már ami a Watch Dogs eladott példányait illeti, ugyanis a kiadó bejelentette, hogy egy hét alatt négymillió darabot adott el a játékból. 

Bővebben
2014
máj
31
HírVideó

Watch Dogs – stabilabban fut PlayStation 4-en

0

Az Eurogamer csapata alaposan kezelésbe vette a Watch Dogs teljesítményét, és szétcincálták, mire is képes a játék PlayStation 4-en és Xbox One-on. Előbbin stabilabban fut a játék, derítették ki. 

Bővebben
2014
máj
29
HírVélemény

Rekordmennyiség fogyott a Watch Dogs-ból

0

Az Ubisoft büszkén jelentette be, hogy a megjelenést követő első 24 órában rekordmennyiség fogyott a Watch Dogs-ból. Ez azt jelenti, soha nem fogyott még ennyi első nap a kiadó játékából. Mindenki felült a hype-nak. 

Bővebben
2014
máj
27
Hír

Watch Dogs teszt

0

Ez is eljött tehát, az embargónak vége, felszállt a köd Aiden Pierce és Chicago felett. A Watch Dogs mai nappal indult hódító útjára, s hogy vajon letarolja-e a világot, hamarosan kiderül.

Bővebben
2014
máj
26
HírVideó

Watch Dogs – grafikai összehasonlítás

0

Holnap jelenik meg a Watch Dogs, s ez a még mindig számítógépen játszóknak is jó hír, annál is inkább, mert most megnézhetik, hogy mi a különbség a minimum és az ultra beállítások részletessége között! 

Bővebben
2014
máj
25
HírVideó

Watch Dogs – az első másfél óra

0

Az igazán türelmetleneknek ajánljuk a mellékelt videót, melyen a Watch Dogs első másfél órájába nézhetünk bele. A játék kedden jelenik meg hivatalosan, reméljük, hogy ennél hamarabb sikerül majd a mancsunkat rátenni! Spoiler veszély! 

Bővebben