Wii U | Konzol Center
2015
Sze
12
HírVideó

A 10 legjobb Wii U játék idén

Sokan már a nevét is elfelejtették, de attól még köszöni, jól van: a Wii U a háttérben a saját rajongótáborát szépen lassan. de bővíti. Idén sem marad játék nélkül az, aki a Nintendo platformja mellett dönt. 

Bővebben
2015
Júl
22
Hír

Lelőtték a Wii U-s Project C.A.R.S.-t

A Slightly Mad Studios egy közleményben jelentette be, hogy leállították a Project C.A.R.S. fejlesztését Wii U-ra. Az ok kitalálható: a konzol egyszerűen túl gyenge ahhoz, hogy a játék jó minőségben jelenjen meg rá. 

Bővebben
2014
dec
20
Hír

Már készül a Nintendo új konzolja

A Nintendo Wii U kis túlzással megbukott, s érzi ezt a japán cég is, ugyanis a háttérben már javában dolgozik a cég következő konzolján, derült ki egy friss interjúból. 

Bővebben
2014
nov
19
HírVideó

Így fest a Watch Dogs Wii U-n

Tegnap jelent meg Amerikában a Watch Dogs Wii U-s változata, s most lehetőségünk van arra, hogy belekukkantsunk, hogyan is néz ki. Hazánkba pénteken érkezik a játék, ha valaki kedvet kap hozzá, még előrendelheti. 

Bővebben
2014
okt
9
HírVideó

Elérhető a Bayonetta 2 demója

Japánban már megjelent a Bayonetta 2, és igen remek értékeléseket kapott a kritikusoktól. Európában és Amerikában október 24-én jelenik meg, most viszont már tölthető a játék demója. 

Bővebben
2014
máj
7
Hír

Sorozatban harmadik éve veszteséges a Nintendo

0

Március 31-gyel lezárult a 2014-es üzleti év, s a Nintendo közzétette az erre az időszakra vonatkozó jelentését, melyből kiderült, hogy immáron harmadik éve veszteséges a japán kiadó. 

Bővebben
2014
ápr
2
Hír

Távozhat a Nintendo-vezér: Satoru Iwata

0

Sötét fellegek gyülekeznek a Nintendo-atyaúristen, Satoru Iwata feje felett, ugyanis az sem kizárt, hogy júniusban a részvényesek menesztik az elnököt a cég vesszőfutása miatt.

Bővebben
2014
feb
22
HírVideó

Donkey Kong Country: Tropical Freeze launch trailer

0

Tegnap óta kapható az év egyik legjobban várt Wii U-s címe, a Donkey Kong Country: Tropical Freeze, mely a megjelenés alkalmából megkapta a maga launch trailerét. A játék a kritikusok egy részének nagyon tetszett, másoknak kevésbé. 

Bővebben
2014
jan
18
Hír

Bajban a Nintendo, a Wii U hatalmas bukás

0

Teljesen új alapokra kell helyezni a Nintendo üzleti működését, derült ki Satoru Iwata pénteki megszólalásából, melyből az is kiderült, hogy a Wii U-val kapcsolatos eladási számokat drasztikusan meg kellett vágnia a cégnek, a konzol ugyanis senkinek nem kell.

Bővebben
2013
aug
29
HírVideó

Csökken a Wii U ára

0

A Nintendo egy sajtóközleményben jelentette be, hogy a Wii U vételára a közeljövőben megváltozik, egészen konkrétan csökkenni fog. Észak-Amerikában mindenképp.

Bővebben
2013
aug
9
Hír

Nintendo: Veszteséges a Wii U

0

Azt eddig is tudni lehetett, hogy a Nintendo Wii U-nak nem megy jól, most azonban ezt a japán cég hivatalosan is megerősítette. A tavaly megjelent konzol bizony bukdácsol rendesen.

Bővebben
2013
Júl
31
Hír

Nyereséges a Nintendo, nem fogy a Wii U

0

Bár a június 30-án véget ért pénzügyi negyedévben a Nintendo pozitív üzemi eredményt ért el, öröme nem lehet felhőtlen, ugyanis a Wii U az istennek sem akar jól fogyni. A cég szerint ennek az az oka, hogy nem volt olyan játék, ami azt eladja.

Bővebben
2013
Júl
16
Hír

A Bethesda nem fejleszt Wii U-ra

0

Újabb szeget verhetünk a Wii U koporsójába, ugyanis az Electronic Arts után a Bethesda is bejelentette, hogy egyetlen játékot sem készít a Nintendo legújabb konzoljára, a Wii U-ra. 

Bővebben
2013
Júl
16
Hír

Halálos beteg a Wii U

0

Úgy tűnik, hogy már csak a csoda segít a Nintendo új generációs konzolján, a Wii U-n, ugyanis a 2013-as első féléves szoftver eladási adatokból arra lehet következtetni, hogy a konzolnak bizony már nincs sok hátra.

Bővebben