Wii | Konzol Center
2015
máj
25
Hír

Egy Wii miatt égett ki a háza

A Colorado Springsben található otthona egy Wii miatt gyulladt ki egy férfinak, aki a tűz idején nem tartózkodott otthon. A helyi tűzoltóság szerint a rontás a készülék belsejéből jött. 

Bővebben
2013
feb
19
Hír

Sötét jövőt vizionál a Nintendo-nak Michael Pachter

0

A videojáték-ipar egyik hírhedt elemzője, Michael Pachter sötét jövőképet festett le a Nintendo számára: szerinte a japán vállalat bele is bukhat abba, hogy a Wii U nem különbözik szignifikánsan a jelenlegi konzoloktól.

Bővebben
2012
nov
27
GalériaHír

Hivatalos a Wii Mini

0

Igaznak bizonyultak a híresztelések, miszerint a Nintendo piacra kívánja dobni a Wii kisebb méretű megfelelőjét, persze butított funkciókkal, és kedvező áron. Ma már meg is tudjuk mutatni, hogyan néz ki az új konzol.

Bővebben
2012
okt
16
Hír

A Wii ára is csökken

0

Nem sokkal azután, hogy a Microsoft bejelentette, hogy az Xbox 360 bundle árát 50 dollárral csökkenti, a Mario készítők is tudatták a világgal, hogy Wii konzoljuk 130 dollárért lesz a hónap végén beszerezhető.

Bővebben
2012
Júl
8
Hír

A legjobb játékok 2012 őszén

0

Ugyan még mindenki izzad a nagy hőségben, s a szerencsésebbek valahol vízpart mellett hűsölnek, lelkünk mélyén már az őszre készülünk, mely jellemzően a videojáték-felhozatal legerősebb néhány hónapja. Lássuk, 2012-ben mik várnak ránk!

Bővebben
2012
ápr
29
Hír

A PlayStation Vita fogy a legrosszabbul Európában

0

Arra, hogy a PlayStation Vita Japánban hétről-hétre egyre gyatrábban teljesít, nem kapjuk fel a fejünket, rendre a PSP elveri, azonban most azzal a meglepő hírrel állunk elő, hogy Európában  a Vita a legrosszabbul fogyó konzol.

Bővebben
2012
feb
4
Hír

Az Xbox 360-ból fogyott a legtöbb tavaly

0

A Microsoft Xbox 360 konzolja volt a legnépszerűbb tavaly világszerte, ugyanis ebből fogyott a legtöbb, derült ki egy friss felmérésből. Első hallásra nem tűnik meglepőnek, pedig 2006 óta ez az első év, amikor az X360 került az élre.

Bővebben
2012
feb
2
Hír

Japán hardver eladások – javul a Vita

0

Pár fokkal hűvösebbé vált a pokol a PlayStation Vita számára, a Media Create ugyanis közzétette a legfrissebb adatait a hardver eladásokról Japánban, s hó híreket hozott a kézikonzol rajongóinak, no és persze a Sonynak.

Bővebben
2011
dec
2
Hír

A Wii és a Wii U jól meglesznek egymás mellett

0

A várhatóan jövő év végén megjelenő nextgen Nintendo konzol, a Wii U piacra lépése nem jelenti automatikisan a Wii halálát, mondta egy interjúban a Nintendo elnök. Sőt!

Bővebben
2011
aug
17
gamescomHír

GC 2011: új Wii modellt kap Európa

0

Érdekes bejelentés hangzott el ma a gamescom-on, miszerint az év végi ünnepektől kezdve új Wii modellt kap Európa, a jelenlegi formájában megszűnik a Nintendo konzol.

Bővebben
2011
ápr
26
Hír

2012 vége felé jöhet csak az új Nintendo konzol

0

Aki abban reménykedett, hogy a korábbi Nintendo megerősítés után az új konzol jövő év elején már az üzletekbe kerülhet, annak sajnos most csalódnia kell.

Bővebben
2011
ápr
23
Hír

Már nem csak pletyka a Wii 2

0

Az elmúlt hetekben nap mint nap lehetett hallani a pletykákat a Nintendo új asztali konzoljáról, de a Nintendo nem kívánta kommentálni a pletykákat. Mostanáig.

Bővebben
2011
ápr
22
HírPletyka

Kiszivárgott a Wii 2 hardvere

0

Az utóbbi hetekben sok pletykát lehetett hallani, a Project Café kódnéven futó, Wii konzol utódról, melyet nevezzünk Wii 2-nek. Most az állítólagos hardver specifikáció került nyilvánosságra.

Bővebben
2011
ápr
17
HírPletyka

Pletyka: a Wii 2 hardvere

0

Napok óta a Wii 2-vel kapcsolatos pletykáktól hangos az internet, s a legfrissebb találgatás a Wii 2 hardverével kapcsolatos.

Bővebben