Wolfenstein: The New Order | Konzol Center
2014
máj
23
Teszt

Wolfenstein The New Order teszt

0

A héten jelent meg a Bethesda legfrissebb Wolfenstein epizódja, mely a New Order alcímet viseli. A belsőnézetes náci lövöldével kapcsolatban ígértek fűt és fát, a mellékelt tesztből kiderül, hogy mindebből mi vált valóra, és mi nem. 

Bővebben
2014
máj
15
HírVideó

Wolfenstein The New Order – a Felkelő Nap Háza launch trailer

0

Május 20-án kerül az üzletek polcaira az új Wolfenstein-játék, mely a megjelemés alkalmából kapott egy bitang hangulatos launch trailert, a Felkelő Nap Háza címmel. A címválasztás nem véletlen, a híres szám taktusai elevenednek meg benne. 

Bővebben
2014
máj
2
Hír

Wolfenstein The New Order gépigény

0

A Bethesda közzétette, hogy milyen PC-s konfigurációra lesz szüksége annak, aki játszani szeretne a hamarosan megjelenő Wolfenstein: The New Order-rel. Emellett a konzolokkal kapcsolatban is vannak követelményeik. 

Bővebben
2014
ápr
29
HírVideó

Wolfenstein The New Order – lopakodás vs. lerohanás

0

A Bethesda új videót tett közzé a hamarosan debütáló Wolfenstein: The New Order-ből, melyen azt a két módszert mutatják be, ahogy a pályákat teljesíteni lehet. Rohanj le vagy éppen lopakodj, ahogy kedved tartja! 

Bővebben
2014
ápr
19
HírVideó

Félórányi Wolfenstein: The New Order

0

A Wolfenstein: The New Order a Bethesda gondozásában készül már javában a  május 27-i PC, Xbox 360, Xbox One, PS3  és PS4-es megjelenésre. Ezúttal egy igen vaskos gameplay felvétel érkezett, a reggeli mellé tartalmas kiegészítő. 

Bővebben
2014
ápr
9
HírVideó

Friss videóval hallat magáról a Wolfenstein: The New Order

0

A Bethesda jóvoltából nem merül a feledés homályába a még idén megjelenő Wolfenstein: The New Order, ezúttal ugyanis egy gameplay videóval jelentkezik a kiadó az ikonikus sorozat megújult részéből. 

Bővebben
2014
Már
26
GalériaHír

Képeken a Wolfenstein: The New Order Panzerhund Edition

0

A Bethesda bejelentette, hogy a Wolfenstein: The New Order egy különleges gyűjtői változatot kap, mely a Panzerhund Edition névre hallgat, s melynek – akármilyen meglepő is – nem lesz része az alapjáték. 

Bővebben
2014
feb
27
Hír

Húszórás kampánnyal kecsegtet az új Wolfenstein

0

Sokan nem szeretik a multiplayer játékokat, s mint tudjuk, a Wolfenstein: The New Order mellőzi majd a többjátékos módot. Sokan viszont szeretik a tartalmas egyjátékos részt, ami sajnos ritka, mint a fehér holló egy FPS-ben.

Bővebben
2014
feb
25
HírVideó

Hét percen át pörög a Wolfenstein: The New Order

0

Az Eurogamer jóvoltából egy hétperces előzetes érkezett a május 23-án debütáló Wolfenstein: The New Order-ből, melyet rögtön fel is szolgálunk nektek ezen a borongós délutánon.

Bővebben
2013
Sze
23
HírVideó

TGS 2013: Wolfenstein: The New Order demó

0

A Bethesda nem épp japán-konform játékot, a Wolfenstein: The New Order-t vitte magával Tokióba, ahol a játékos expón lehetőséget biztosított arra, hogy kipróbálhassák a résztvevők a jövőre megjelenő FPS-t. Erről szól a lenti felvétel.

Bővebben
2013
Sze
3
HírVideó

PC-s demón a Wolfenstein: The New Order

0

Újabb mozgókép került elő a Wolfenstein: The New Order-ből, ezúttal a VG247 jóvoltából. A videón a játék készítői osztanak meg hasznos információkat a náci lövöldéről, mely demonstráció PC-n fut.

Bővebben
2013
aug
10
HírVideó

Wolfenstein: The New Order – újabb látnivalók

0

A CVG munkatársa a QuakeCon alkalmából kameravégre kapta a MachineGames kreatív igazgatóját, Jens Matthies-t, aki a készülőben lévő Wolfenstein: The New Order-ről osztott meg információkat, s ezzel párhuzamosan új gameplay jeleneteket is kaptunk. Íme.

Bővebben
2013
aug
2
HírVideó

Nem jelenik meg idén a Wolfenstein: The New Order

0

Anya kezdődik! A MachineGames bejelentette, hogy a tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg idén év végén a Wolfenstein: The New Order. A játék egészen biztosan csak 2014-ben kerül az üzletek polcaira.

Bővebben
2013
jún
23
Hír

Brutális nehézségi fokozatot kap az új Wolfenstein

0

A néhány hónap múlva megjelenő Wolfenstein: The New Order kap egy olyan játékmódot, melyben a bátor jelöltek  vért fognak vizelni a szenvedéstől, állítja a játék szenior dizájnere. Mint ahogy az eredeti Wolfenstein 3D-ben is volt.

Bővebben