XBLA | Konzol Center
2014
máj
21
HírVideó

Megjelent a Max The Curse of Brotherhood Xbox 360-ra

0

A Microsoft kiadta a Max: The Curse of Brotherhood című platformer játékát Xbox 360-ra, melyért 11,99 fontot kell fizetni. A játék digitális verziója 1,98GB-ot nyom, hamarosan jön PC-re is. 

Bővebben
2013
máj
31
Hír

Microsoft: Tartsd meg az Xbox 360-at ha XBLA-val játszanál!

0

A Microsoft Games Studios elnöke, Phil Spencer azt tanácsolta a játékosoknak, hogy tartsák meg az Xbox 360 konzoljaikat, amennyiben Xbox Live Arcade játékokkal akarnak játszani. Az Xbox One-ra ugyanis ezek nem vihetők át.

Bővebben
2012
Júl
22
HírVideó

Továbbra is nagy siker a Minecraft

0

A Minecraft újabb és újabb sikereket húz be magának világszerte, ezúttal az Xbox 360-as verzió állított fel egy fontos mérföldkövet: az XBLA-n kapható játék már több, mint 3 millió letöltést élt meg. Ez bevételben sem kevés.

Bővebben
2012
máj
18
Hír

Félmillió Trials Evolution kelt már el

0

A Trials Evolution ékes bizonyítéka, hogy bizonyos XBLA játékok olyannyira sikeresek, mint amilyen sok dobozos játék csak szeretne lenni, s úgy tűnik, hogy az Ubisoft motoros mókája még csak sikere kezdetén tart. Már félmillió fogyott belőle.

Bővebben
2012
Már
12
Hír

Növekszik az XBLA achievement limit

0

Furcsa mód vannak olyan játékosok, akik csak azért játszanak Xbox 360 játékokkal, hogy achievement-eket kaphassanak. Ezek a pontok balzsamosan simogatják agyuk örömérzet központját, s ha egy játékban nincs több “acsi”, tovább állnak.

Bővebben
2012
feb
15
Hír

Ma kezdődik az XBLA House Party

0

A mai napon veszi kezdetét a négy hétig tartó, immár hagyományosnak nevezhető House Party az Xbox LIVE-on. Négy hét, négy játék.

Bővebben
2012
jan
12
HírVideó

Xbox LIVE Arcade House Party 2012

0

2011 után idén is lesz Xbox LIVE Arcade House Party. A nyári, Summer of Arcade mellett a kora tavaszi időszakban is játékokkal bombáz a Microsoft.

Bővebben
2011
nov
18
Hír

Ultimate Marvel Vs. Capcom 3 – DLC

0

A Capcpm a mai napon leleplezte az Ultimate Marvel Vs. Capcom 3 játékához készült letölthető tartalmait , melyek egy rakat új ruhát tartalmaznak PS3 és Xbox 360 platformokra. Mindegyik csomag legalább négy karakterhez biztosít új ruhát, s mindegyikért 4 dollárt kell fizetni PSN-en, illetve 320 MS pontot Xbox Live-on.

Bővebben
2011
nov
2
Hír

Novemberi Xbox 360 megjelenések

0

Az év talán legerősebb hónapjának nézünk elébe, ami a játék megjelenéseket illeti, s ezt bizonyítja ez a méretes lista is, ami az Xbox 360-ra debütáló játékokat mutatja be.

Bővebben
2011
okt
19
Teszt

Mercury Hg teszt

0

 A sok AAA kategóriás játéknak se szeri, se száma, ezek jellemzően nagy költségvetéssel készülnek, azonban az igazi művészet ott kezdődik, amikor valaki olyan játékot alkot, melyhez meglehetősen szűkösek a forrásai, s mégis le tudja kötni a játékosokat. A Mercury Hg ilyen.

Bővebben
2011
okt
13
Hír

Ismét lesz Daytona USA

0

A SEGA megerősítette a korábbi híreszteléseket, miszerint leporolja a klasszikus versenyautós darabját, a Daytona USA-t, s digitális formában teszi elérhetővé.

Bővebben
2011
Sze
12
HírVideó

Trailert kapott a konzolos Crysis

0

A GameTrailers TV tegnap esti epizódjában bejelentették a konzolos Crysis-t, mely októberben érkezik digitális formában PSN-re és XBLA-ra. Már ára is van.

Bővebben
2011
aug
13
Hír

Counter-Strike: Global Offensive bejelentés

0

Az utóbbi évek Call of Duty és Battlefield gépezete már-már feledteti a talán legsikeresebb FPS játékot, a Counter Strike-ot. Hogy ez ne így legyen, a Valve készíti az új részt.

Bővebben
2011
aug
4
Hír

Jönnek a Kinect-es XBLA játékok

0

A Microsoft szeretné, ha a jövőben egyre több arcade játék lenne elérhető, melyek teljes Kinect támogatással büszkélkedhetnek. Jelenleg egyetlen egy ilyen játék sincs.

Bővebben